Correct en vriendelijk
Hallo Ali, Bedankt voor je complimenten! Met een vriendelijke groet, Renske
Keurig verzorgd en goed Verzonden.
Hoi Marit, Wat fijn dat het deze keer ook weer naar wens verlopen is! Bedankt voor je beoordeling Met een vriendelijke groet, Renske
Fijne winkel ervaren personeel en alrijd welkom.
Hallo N, Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad! We doen ons best om iedereen zich welkom te laten voelen en mooie kleding aan te bieden. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke groet, Renske
Mooie kleding voor maatje meer. Ga zo door
Hallo S, Bedankt voor het compliment! Vriendelijke groet, Nynke
Snelle levering, goede kwaliteit, artikelen zijn conform website.
Hoi Maria, Het is altijd moeilijk om een broek te vinden die goed zitten! Gelukkig is het allemaal gelukt bij jou. Bedankt voor je lieve woorden en heel veel draagplezier met de nieuwe broek. Vriendelijke groet, Nynke
Keurig op tijd en netjes geleverd
Hoi Loes, Wat super om te horen dat alles naar wens is verlopen.' Bedankt voor je reactie. Vriendelijke groet, Nynke
Bestellen en vlotte levering
Hallo Sietske, We zijn blij dat je tevreden bent met het bestelproces en de snelle levering. Bedankt voor je beoordeling! Met Groet, Antsje
Een winkel en webshop met een heel mooi en uitgebreid assortiment waar iedere keer weer veel leuks te vinden is. Alles verloopt zeer goed van bestellen tot bezorging dus ik ben en blijf een zeer tevreden klant
Hallo Linda, Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn blij dat ons assortiment je bevalt en dat alles van bestellen tot bezorging goed is verlopen. Het is altijd fijn om te weten dat onze klanten tevreden zijn. Met Groet, Antsje
heb een prachtige jurk gekocht, die ook nog snel in huis was, dank u wel en zeker tot een volgende keer
Hallo Ria, Nou wat super leuk dat je zo blij bent met de jurk! Bedankt voor je hele lieve reactie. Wij vinden het super dat je nog een keer bij ons terug komt. Veel draagplezier en tot snel. Met groet, Antsje
Fijne kleding, goede kwaliteit, snelle nette levering, ook retourneren gaat vlot en zonder problemen.
Hoi Anna, Bedankt voor de positieve review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groetjes, Lummie
Mooi rose vest gekocht , echt prachtig , zacht en een mooie kleur , perfecte pasvorm ! En gisteren een ander mooi lang open vest besteld ...can t wait ! Word ik happy van ..
Hoi Jose, Wat leuk dat je daar zo blij van wordt! Ook erg lek om te horen dat je nog een keer wat hebt besteld. Wij waarderen je positieve en lieve reactie enorm. Met vriendelijke groetjes, Lummie
Doordat kleding zo snel geleverd wordt heb je er direct plezier van
Hoi Marian, Wat fijn dat je zo blij bent met onze service. Wij wensen jou heel veel draag plezier! Bedankt voor de 9 Met vriendelijke groetjes, Lummie
Snelle levering, goed verpakt, precies zoals op plaatje.
Hoi Petra, Wat mooi om te horen dat alles precies zo klopte. Veel plezier met je artikel(en) en bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groeten, Marit
Het bestellen ging zeer eenvoudig en de levering verliep soepel en op tijd.
Hoi Loes, Wat super fijn dat het bestellen en de levering zo soepel is verlopen! Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groeten, Marit
10 dagen wachten tot bezorging is te veel
Hoi Giny, Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling. Wat de oorzaak daarvan is geweest, durf ik niet te zeggen. Het is mogelijk dat het artikel dat je hebt besteld niet op voorraad was. In dat geval hadden wij je daarvan op de hoogte moeten houden. Als we dat niet hebben gedaan, bied ik hiervoor mijn oprechte excuses aan. Mocht er in de toekomst nog een probleem zijn, dan kun je altijd mailen of bellen met onze klantenservice. Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Marit
Via webshop besteld, zeer ruime collectie met mooie merken. Levering verliep zeer vlot.
Hoi, Wat leuk dat je bij ons besteld hebt! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Eefje
grote sortering in grote maten, snelle levering . Bij retourzending vlotte afhandeling, heel snel geld retour.
Hoi Mary, Wat fijn dat alles zo vlot afgehandeld is. Bedankt voor je lieve woorden! Met vriendelijke groeten, Eefje
Aanrader!
Hallo L, Bedankt voor de complimenten! MVG, Tjitske
Geweldig!
Hallo Rikie, Inderdaad een super beoordeling dankjewel! MVG, Tjitske
Snelle levering, mooie kleding en supersnelle terugbetaling van je retour.
Hoi Anneke, Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over de kleding en onze service. Bedankt voor het achterlaten van een mooie beoordeling! Met vriendelijke groeten, Eefje
Snelle levering en snelle terug betaling.
Hoi Franka, Super dat alles snel is verlopen. Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groeten, Karlijn
Snelle levering en goede producten.
Hoi Isabelle, Wat leuk dat je zo positief over ons bent! Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groeten, Karlijn
Uitstekende service, snelle levering en mooie winkel/webshop.
Hoi Karin, Wat een lieve complimenten geef jij ons over onze service en webshop/winkel! Wij waarderen je aanbeveling Bedankt. Met vriendelijke groeten, Karlijn
Voor het eerst bij jullie geshopt .. Zeer tevreden. Een broek teruggestuurd omdat ik bijn hetzelfde item in mijn kast had hangen. Voor herhaling vatbaar. Afstand te groot om winkel te bezoeken.. Dan maar online.
Hoi Yvon, Wat leuk dat je tevreden bent! Jammer dat de afstand net iets te groot is. Als je een keer in de buurt bent helpen wij jou graag, maar voor nu nog maar even online! MVG, Tjitske
Zo fijn, wanneer het artikel helaas retour moet. Is de verwerking er van supersnel.
Hoi Pia, inderdaad jammer dat het artikel niet helemaal naar wens was! Wel heel leuk dat je dan alsnog een hele mooie beoordeling achter laat. Bedankt! MVG, Tjitske