Snelle levering en goede producten.
Hoi Isabelle, Wat leuk dat je zo positief over ons bent! Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groeten, Karlijn
Uitstekende service, snelle levering en mooie winkel/webshop.
Hoi Karin, Wat een lieve complimenten geef jij ons over onze service en webshop/winkel! Wij waarderen je aanbeveling Bedankt. Met vriendelijke groeten, Karlijn
Voor het eerst bij jullie geshopt .. Zeer tevreden. Een broek teruggestuurd omdat ik bijn hetzelfde item in mijn kast had hangen. Voor herhaling vatbaar. Afstand te groot om winkel te bezoeken.. Dan maar online.
Hoi Yvon, Wat leuk dat je tevreden bent! Jammer dat de afstand net iets te groot is. Als je een keer in de buurt bent helpen wij jou graag, maar voor nu nog maar even online! MVG, Tjitske
Zo fijn, wanneer het artikel helaas retour moet. Is de verwerking er van supersnel.
Hoi Pia, inderdaad jammer dat het artikel niet helemaal naar wens was! Wel heel leuk dat je dan alsnog een hele mooie beoordeling achter laat. Bedankt! MVG, Tjitske
De bestelling wordt heel snel opgepakt en verzorgd. Goede service ook als iets niet goed is. Volgt snelle actie op. Grote keuze trouwens met veel variatie, er valt echt wat te kiezen!
Hallo Karin, Het is een groot compliment over de goede service! Bedankt voor deze prachtige beoordeling. MVG, Tjitske
Snelle levering en bij retour snel je geld teruggestort. prachtige kleding en veel keus.
Hoi Jeannet, bedankt voor je lieve complimenten over onze service en onze kleding. Wij zijn super blij dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groeten, Marit
Vlotte en snelle levering, zeer tevreden over mijn bestelling.
Hoi Ingrid, Super om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Marit
Snelle levering. Jammer alles retour omdat alles te groot was. Binnen 2 dagen werd mijn geld netjes retour gestort.
Kleding is mooi, ondanks de grote maat is het mooie kleding, goede pasvorm. Ook telefonische gesprekken zijn top en fijn afgehandeld. Ben zeer tevreden en zal zeker nog meer bestellen als ik iets nodig heb.
Hoi Lia, Wat fijn dat we je telefonisch Goed hebben kunnen helpen! Wij vinden het erg leuk dat je nog een keer bij ons wilt gaan bestellen. Bedankt voor je complimenten en tot de volgende bestelling! Met vriendlijke groetjes, Marit
Mijn eerste ervaring is goed.
Hoi Jacolien, Wat super fijn dat je eerste ervaring bij ons goed was! Bedankt voor je vertrouwen! met vriendelijke groetjes, Marit
Hoi Gerry, Mooizo! Bedankt voor de mooie 10. vriendelijke groetjes, Eefje
In de webshop grote keuze uit veel leuke kleding. De bestelde jas is prima en de broek van Robell is top. Eindelijk een broek die goed blijft zitten tijdens het dragen.
Hoi Saskia, Wat ontzettend leuk om te lezen dat de broek en de jas in de smaak vielen. Het is inderdaad erg fijn als je eindelijk een goede broek hebt gevonden. Bedankt voor je prachtige beoordeling en we wensen je heel veel draagplezier. vriendelijke groetjes, Eefje
Keurig op tijd en verzorgd
Hoi Sjan, Wat fijn dat alles op tijd en verzorgd binnen is gekomen! Wij willen je bedanken voor deze mooie reactie. Vriendelijke groetjes, Eefje
Zeer goed en vlot
Hoi Ann, Bedankt voor je complimenten over de beschrijving, ook erg fijn dat alles snel geleverd is. met vriendelijke groeten, Aly
Helemaal blij met mn shirt! Keurig verpakt!
Hoi Thea, Wat super leuk om te horen dat je zo blij bent met je shirt! Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Aly
Past goed zit lekker heel tevreden
Hoi Henny, Wat fijn dat het goed past! Wij willen je bedanken voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Aly
Snelle levering, prima service
Hoi Hanneke, Wat super om te horen dat alles correct is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en de super mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Antsje
Prima service en mooie damesmode!
Hoi Vera, Superlief dat je zo positief bent. bedankt voor je mooie reactie. Met vriendelijke groet, Antsje
Schnelle Lieferung. Einfache webbside. Tolle Auswahl für een Maatje meer
Hallo Andrea, Vielen Dank für deine positive Rückmeldung! Schön, dass du mit der schnellen Lieferung und unserer Auswahl für eine größere Größe zufrieden bist. Wir freuen uns, dich bald wieder im Shop zu sehen! Wat fijn dat je zo tevreden bent! Goed om te horen dat je onze website makkelijk vindt en blij bent met de collectie voor een maatje meer. Je bent altijd welkom! Met een vriendelijke groet, Antsje
Snelle levering!
Hallo Christina, Fijn dat alles snel is geleverd! Bedankt voor de 10. vriendelijke groetjes, Karlijn
Leuke merken , goede prijs
Hallo Bea, Dankjewel voor je lieve woorden! Het betekent veel voor ons dat je onze webshop zo waardeert. Vriendelijke groetjes, Karlijn
Altijd zijn de bestellingen snelle en geweldig verpakt bij me.
Hoi Dimphy, Wat fijn dat alle bestellingen vlot en correct bij je geleverd worden. Bedankt voor je mooie beoordeling en dat je ons aanbeveelt. Dit waarderen wij enorm. Vriendelijke groetjes, Karlijn
Ik ben heel blij met mijn broek enne ook fijn…..geen verzendkosten!!
Hoi Ria, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe broek! Bedankt voor je prachtige beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummy
Nav de advertentie op Facebook kocht ik een spijkerrok en jasje , en ben er heel blij mee ! Snelle verzending, keurig verpakt en kwaliteit van de kleding is zoals omschreven . Fan erbij !
Hoi Margriet, Leuk dat je via onze advertentie bij ons terecht bent gekomen! Bedankt voor je mooie beoordeling en wij wensen je heel veel plezier met de rok en het jasje! met vriendelijke groeten, Lummy
Mn mooie blouse kwam prachtig verpakt in een grote envelop door de brievenbus..
Hoi Renee, Super fijn dat je blouse zo mooi en veilig is aangekomen. Dat maakt ons ook blij! Heel erg bedankt voor je mooie 10. met vriendelijke groeten, Lummy