Goed geholpen vlot en vriedelijk
Hoi Marijke, Het is erg fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door ons! Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Renske
In 1e instantie konden ze t pakket niet vinden bij t post.nl punt. Na aanraden door jullie ben ik 2 dagen daarna terug gegaan en het ns lang zoeken zat het ergens tussen.
Hoi Antoinette, Wat vervelend dat het pakketje eerst nergens te vinden was. Het is wel erg fijn om te horen dat alles uiteindelijk helemaal goed is gekomen. Wij willen je bedanken voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Renske
De aflevering op tijd en ziet er mooi uit
Hallo Ans, Wat goed om te horen dat alles op tijd en correct geleverd is. Bedankt voor je lieve complimenten en de mooie beoordeling. Groet, Nynke
De bestelde kleding had ik binnen 2 dagen thuis. Nadat ik één item had teruggestuurd, stond binnen een week het geld weer op mijn rekening. Tip: Handig als de binnen-/buitenbeenlengte van de broeken erbij staat op de website.
Hallo Gerda, Goed om te horen dat alles snel en correct afgehandeld is! Wij gaan je tip over de binnen-/buitenbeenlengte zeker meenemen. Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Groet, Nynke
De jas was goed en veilig verpakt in een doos
Hallo Naat, Wat goed om te horen dat alles netjes aan is gekomen. Veel plezier met de jas! Groet, Nynke
Super tevreden!
Hallo Sjani, Goed om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, tjitske
De kleding is altijd prima van kwaliteit, ontvangst van het pakketje is telkens een feestje!
Hallo S, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden over ons bent. Bedankt voor de mooie 10 en de lieve woorden die je voor ons achter hebt gelaten! Met vriendelijke groet, Tjitske
Fijn dat maatjemeer.nl er is, temeer omdat ze o.a. het mooie merk Orientique verkopen waardoor ook de wat stevigere vrouw er mooi en kleurrijk uit kan zien.
Hallo Annie, Wij vinden het ook fijn dat jij er bent! Bedankt voor het winkelen bij ons en de prachtige beoordeling Met vriendelijke groeten, Tjitske
Kwaliteit viel tegen vond het een flodderige broek!
Hoi Aartje, Wat jammer dat de kwaliteit tegen viel! Waar dat precies aan heeft gelegen weet ik niet. Wij hopen in ieder geval je nog wel eens bij ons terug te zien! Wij waarderen je feedback namelijk enorm. Met vriendelijke groetjes, Marit
Ik was een blouse aan het zoeken die ik in een winkel had gepast. Nu stond het op u website. En nog in mijn maat. Ik heb het meteen gekocht. Graag wil ik ook fysiek naar uw winkel komen. Dat gebeurt in onze vakantie. Jullie hebben mooie merken!
Hoi Hanny, Wat leuk dat de blouse nog verkrijgbaar was. Wij vinden het erg leuk als je ook eens naar onze winkel komt! Bedankt voor de lieve woorden, en wij wensen jou heel veel plezier met de blouse! Met groetjes, Marit
Prachtige collectie voor een maatje meer. Ik ben via Bodycelli verwezen naar jullie. Blij mee. Vaak is een collectie voor grotere maten met goede kwaliteit een zoektocht. Ik ben nu al fan van jullie.
Hoi Eugene, Het klopt inderdaad dat leuke kleding in grotere maten wat moeilijker te vinden is. Wij zijn in ieder geval wel heel blij dat je ons hebt gevonden! Heel erg bedankt voor je mooie reactie, en we hopen je in de toekomst nog veel leuke dingen op te sturen! Met groetjes, Marit
Altijd mooie kleding, goede service en een snelle levering!
Hoi Yvonne, Wat een lieve complimenten over onze kleding en service. Wij waarderen je reactie en de mooie beoordeling enorm! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Goede communicatie, zorgvuldige afhandeling van bestelling
Deze blouse stond al een tijdje op mijn wishlist. Snel bezorgd, en hij staat prachtig! Heel blij mee.
Hoi Ellen, Wat leuk dat je de blouse hebt gehaald! Wij vinden het erg fijn om te horen dat je er blij mee bent. Namens mij en mijn team wens ik je heel veel draagplezier! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Al jaren klant gewoon goede service in alle opzichten
Hoi Mieke, Wat ontzettend leuk om te horen dat je al heel lang klant bij ons bent! Wij waarderen dit en de mooie 10 die je voor ons achter hebt gelaten. Heel erg bedankt. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Leuke webshop met veel kledingmerken.
Hallo Karin, Bedankt voor de complimenten over onze webshop! wij hopen je heel snel weer terug te zien! Met vriendelijke groeten, Antsje
Fijne ervaring alles goed geregeld
Hoi Ankie, Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad! Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groeten, Antsje
Snelle levering. En retour word netjes afgehandeld
Hoi Gerda, Het is fijn om te horen dat alles snel en netjes af is gehandeld. Bedankt voor het compliment over onze betrouwbaarheid! Met vriendelijke groeten, Antsje
Keurige snelle service, artikel perfect voor een goede prijs
Hoi Marion. Wat super om te lezen dat je blij bent met ons en onze service. Bedankt voor de mooie 10. Met vriendelijke groetjes, Karlijn
Soms wel stevige prijzen.
Hoi Ati, Stevige prijs maar goede kwaliteit zeggen ze wel eens! Bedankt voor je beoordeling. Met groeten, Tjitske
Mooie plus size mode in goede kwaliteit. Verzending ging snel.
Hoi Nicole, Daar doen we het voor! Bedankt voor je reactie. Met groeten, Tjitske
Telefonisch contact was prima Levering uitstekend
Hallo Wil, Wat fijn dat we je telefonisch goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor je mooie beoordeling. met vriendelijke groeten, Antsje
Hallo Anja, Fijn dat je erg tevreden bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Antsje
Mooie winkel. Ik moet online bestellen vanwege de afstand, maar altijd vriendelijk, goede site en heel snelle levering!
Hoi Ingrid, Wat jammer dat je vanwege de afstand (bijna) niet in de winkel komt. Als je eens in de buurt bent helpen we je graag eens in de winkel. bedankt voor je lieve complimenten en wie weet tot ziens. Met vriendelijke groeten, Antsje
Snelle verzending goed verpakt.
Hoi Natasja, Super om te lezen dat je positief bent! Bedankt voor je beoordeling. Met een vriendelijke groet, Nynke