Ervaring is goed. Jammer dat u zo ver weg zit anders kwam ik naar u winkel
Beste S, Wat fijn dat uw ervaring goed is! Inderdaad jammer dat we wat verder weg zitten maar, stel u bent eens in Friesland bent u altijd welkom. Wij helpen je graag! Voor nu nog maar even online. ;) Met vriendelijke groeten, Karlijn
Keurig verpakt, op tijd geleverd. Ook een retour wordt prima afgehandeld.
Hallo Sylvia, Wat fijn dat alles op tijd was geleverd! Bedankt voor je mooie beoordeling. Tot ziens! Met groetjes, Jessica
Tot mijn teleurstelling was mijn aankoop niet wat ik ervan had verwacht, en zonder enig probleem kon ik alles terugsturen en kreeg ik erg snel mijn geld weer teruggestort. Volgende keer hoop ik in één keer het juiste te bestellen! Dank voor de goeie service.
Hoi Karien, Jammer dat je aankoop toch niet helemaal beviel. Wel erg fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij hopen ook dat je de volgende keer goed bij ons zou slagen! Bedankt voor je vertrouwen en de prachtige beoordeling die je voor ons hebt geschreven. Met vriendelijke groeten, Marit
De webshop is fijn in gebruik en alles is duidelijk in beeld en omschrijving. Veel keuze en mooie merken met leuke variatie in collecties. Bestellen en proces van betalen tot verzending en ontvangen verloopt soepel en goed. Ik ben zeer tevreden!
Hoi Linda, Wat een ontzettend leuke beoordeling om te lezen zeg! Erg fijn om te lezen dat alles goed verloopt. Bedankt voor deze mooie lieve woorden. En wij wensen je heel veel draagplezier. Met vriendelijke groeten, Eefje
Online bestellen gaat supper makkelijk, en de verzending en ontvangst van mijn bestelling gaat altijd goed. Fijne online shop ervaring!
Hoi Dianne, Wat fijn om te lezen dat alles altijd goed verloopt. Wij waarderen je lieve woorden en complimenten. Bedankt daarvoor! Met vriendelijke groeten, Karlijn
Mijn ervaring is zeer goed ,de bestelling heb ik vlot ontvangen.en voldoet naar tevredenheid.
Hoi Tineke, Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt. Jou tevredenheid betekent veel voor ons! Bedankt voor je beoordeling. Met groetjes, Marit
Laat het altijd bezorgen bij een PostNL punt.
Beste W, Fijn dat alles goed is verlopen. En dat alles goed is gegaan met het PostNL punt. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groeten, Nynke
Ik bestel on line omdat ik niet naar de winkel kan komen. Maar snelle nette service.
Hoi Anneke, Wat fijn dat alles online goed verloopt. Bedankt voor deze prachtige beoordeling en, wij hopen je snel weer wat leuks toe te kunnen sturen. Met vriendelijke groeten, Antsje
Zeer ruime keuze in soorten en maten. Kwalitatief zeer goed. Snelle afhandeling met goede berichtgeving, ook retouren worden prima afgehandeld
Hoi Hermine, Wat een ontzettend leuke beoordeling om te lezen. Bedankt voor je lieve woorden en de prachtige beoordeling. Met vriendelijke groeten, Jessica
Leuke kleding, netjes verpakt en snel verzonden. Goede communicatie.
Hallo Mira, Super dat je zo tevreden over ons bent! Bedankt voor de complimenten en de 10. Waarderen wij heel erg. Met vriendelijke groet, Renske
Bestelling was snel en heel verzorgd geleverd, ook iets moeten retourneren wat makkelijk ging, geld ook zeer snel weer op mijn rekening. Zeer positief dus !!
Hoi Karen, Wat fijn om te lezen dat alles goed is gegaan. Bedankt voor deze lieve complimenten en voor je positiviteit. Tot ziens! Met vriendelijke groetjes, Lummie
Nu een mazzeltje, in de opruiming!
Hallo Mascha, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. Inderdaad leuk dat je ook nog een mooie korting mee hebt kunnen nemen. ;) Bedankt voor de prachtige beoordeling en we wensen je veel plezier van de gekozen artikelen. Met vriendelijke groeten, Karlijn
Helaas heb ik de jas moeten retourneren omdat deze veel te groot was. Heb de jas vrijdag 27-01-2025 via PostNL teruggestuurd. Verwacht graag mijn betaling terug. Mvg Marlies Paspont
Hoi Marlies, Jammer dat de jas te groot was. Ik heb even gekeken naar uw bestelling en het lijkt er op dat alles goed is teruggeboekt. Bedankt voor deze mooie beoordeling en wie weet slaag je de volgende keer wel bij ons. Met vriendelijke groet, Tjitske
Modieuze kleding, functionele foto's waarmee je de kleding goed kunt beoordelen, makkelijk bestellen en snel in huis. En ruime voorraad, ook niet onbelangrijk!
Hoi Carolien, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons. we waarderen je complimenten en de prachtige beoordeling. Bedankt en tot ziens! Met vriendelijke groeten, Eefje
Geweldig wat jullie allemaal hebben
Beste Inge, Bedankt voor je mooie beoordeling! Ja, het is soms net een snoepwinkel hè😜 Bedankt voor je bestellingen en hopelijk kunnen we je snel weer blij maken met iets moois. Met vriendelijke groet, Jessica
Mooie goede website. Eenvoudig te bestellen en snelle levering.
Dag Ciska, Bedankt voor het compliment en de mooie 10! Goed om te horen dat het bestellen vlot verloopt. We hopen je snel weer te mogen verblijden met mooie kleding. Met vriendelijke groet, Jessica
Al meerdere keren goed geslaagd. Klantenservice is snel, duidelijk en adequaat.
Beste Anneke, bedankt voor de dikke 10! Wat fijn om te horen dat we je al meerdere keer blij hebben kunnen maken met mooie kleding. bedankt voor het mooie compliment. Met vriendelijke groet, Antsje
Heb twee mooie broeken gekregen goed van maat en hoefde er niet lang op te wachten smaakt naar meer
Beste Henny, Bedankt voor de dikke 10! Mooi om te horen dat je blij bent met je nieuwe broeken en ze helemaal goed zitten! Ook altijd leuk om te horen dat dit naar meer smaakt. We hopen je snel weer blij te maken! Met vriendelijke groet, Jessica
Snelle reactie op terugsturen van 1 onderdeel van het pakket.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt met onze service. We zijn benieuwd wat we kunnen doen om van een 8 naar een 9 te gaan.. of zelfs naar een 10. Zou je dit met ons willen delen door een e-mail te sturen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Tjitske
Snel bezorgd, na bestelling.
Beste Jozefien, Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je je pakketje snel in huis had. Ik wens je veel plezier met je nieuwe kleding! Met vriendelijke groet, Lummie
Correct en snelle levering
Beste Ali, Bedankt voor je mooie beoordeling! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe truitje! Met vriendelijke groet, Marit
Voor mij als stevige dame is er bij Maatje Meer goede keus. Makkelijk te bestellen. Maat is ook goed. Goede modellen. Goede pasvorm. Prima dus.
Beste Arien, Een passende outfit vinden voor een maatje meer is niet altijd eenvoudig inderdaad, heel erg fijn om te horen dat je bij ons wel goed kunt slagen!. We hopen je nog heel lang blij te kunnen maken met mooie kleding! Bedankt voor de dikke 9 en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Eefje
Broek en shirt besteld. Shirt was te groot, dus terug gestuurd. Binnen 3 dagen stond het geld weer op mijn rekening. Klasse!
Dag, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het retourproces allemaal goed verliep. Ik wens je veel draagplezier van je nieuwe broek! En hopelijk kunnen we je snel weer blij maken met mooie kleding. Met vriendelijke groet, Jessica
Goede service .. snelle levering .. en per mail word je goed op de hoogte gehouden
Beste D, Wat fijn dat je goed op de hoogte werd gehouden via de mail. Bedankt voor je lieve complimenten. Met vriendelijke groeten, Eefje
Zeer snelle afhandeling van bestellingen en zeer goede communicatie over de voortgang. Indien stagnatie bij aflevering, ligt het probleem bij PostNL
Hoi Nel, Bedankt voor je mooie woorden en de prachtige beoordeling. Wij waarderen jou tevredenheid. En we wensen jou ook heel veel draag plezier! Met vriendelijke groet, Tjitske