Snelle levering en netjes verpakt
Beste Coby, Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de nette verpakking. Jouw ervaring is voor ons erg belangrijk. We hopen je snel weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Karlijn
Snel en netjes ingepakt. Tevreden klant
Hallo Conny, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de nette verpakking. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. We hopen je snel weer te zien! Vriendelijke groet, Renske
Ik had voor de 1e keer een jurk besteld ,was uitverkocht. Kreeg een paar dagen later bericht dat deze weer beschikbaar was en heb gelijk besteld. Binnen 2 dagen had ik deze, snelle levering! Had al van te voren veel jurken op internet gezien maar geen leuke gevonden totdat ik deze tegenkwam, helemaal top!
Hoi Marianne, Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad! We zijn blij dat je de jurk hebt kunnen bestellen en dat de levering zo snel ging. Het is geweldig om te weten dat je de perfecte jurk hebt gevonden bij ons. Dank je wel voor je mooie woorden! Groetjes, Nynke
Blij mee!
Beste Aja, Wat geweldig om te horen dat je blij bent! Bedankt voor je enthousiaste beoordeling. Jouw tevredenheid maakt ons erg gelukkig. We hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Antsje
Kleding is altijd zorgvuldig verpakt. Alleen maar goede ervaringen,
Hallo Renate, Dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de vlotte levering en de zorgvuldige verpakking van de kleding. Het is fantastisch om te weten dat je alleen maar goede ervaringen hebt. We kijken ernaar uit je snel weer van dienst te zijn! Vriendelijke groet, Lummie
Hoi Anita, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We doen ons best om alles vlot en goed te laten verlopen. We hopen je snel weer te zien! Groetjes, Tjitske
Is altijd prima geleverd nog nooit iets mis gegaan
Beste A, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn erg blij dat je altijd tevreden bent met onze snelle levering en dat je bestelling precies klopt. Jouw vertrouwen in ons betekent veel. We hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Jessica
Snel en precies
Hoi Astrid, Bedankt voor je korte en krachtige beoordeling! We zijn blij dat je onze snelle en nauwkeurige service waardeert. Jouw tevredenheid is voor ons heel belangrijk. Tot de volgende keer! Groetjes, Eefje
De kleding past altijd en is precies wat ik verwachtte. Hele goede kwaliteit.
Beste Cobie, Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling, Cobie! We zijn zo blij om te horen dat de kleding altijd goed past en voldoet aan je verwachtingen. Jouw complimenten over de kwaliteit betekenen veel voor ons. Het is fantastisch dat je ons aanbeveelt! We kijken ernaar uit je in de toekomst weer wat leuks op te kunnen sturen Met vriendelijke groet, Karlijn
Leuke kleding, snel in huis. Een aanrader!
Hallo Bianca, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de kwaliteit van de kleding! We doen ons best om alles snel bij je te leveren, en het is geweldig dat je dat waardeert. Bedankt voor je positieve woorden! Vriendelijke groet, Renske
Mijn bestelling was niet juist geleverd maar de afhandeling was prima!
Hoi Monique, Bedankt voor je eerlijke beoordeling! Het spijt ons te horen dat je bestelling niet correct was, maar we zijn blij dat de afhandeling goed is verlopen. Jouw ervaringen helpen ons om te blijven verbeteren. We hopen dat je volgende bestelling helemaal naar wens zal zijn! Groetjes, Nynke
ik woon in Amsterdam en moet mijn bestelling altijd online doen. fijn is dat jullie bij een merk altijd aangeven of het groter of kleiner valt. Een nieuwe bestelling is altijd snel binnen. Mocht een kledingstuk toch niet bevallen, dan wordt de retour bestelling ook snel afgehandeld.
Beste Lia, Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je onze maatinformatie zo waardeert. Het is fijn om te weten dat je bestellingen altijd snel binnenkomen en dat retouren soepel worden afgehandeld. Jammer dat je wat verder weg woont, maar stel je bent eens in Akkrum helpen we je graag ook eens in de winkel! Jouw ervaringen zijn voor ons heel belangrijk en helpen ons om onze service verder te verbeteren. bedankt! Met vriendelijke groet, Antsje
De kwaliteit van de kleding vind ik prima. En de service is ook heel goed.
Hallo Joke, Bedankt voor je fijne beoordeling! Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze kleding en onze service. Jouw beoordeling is ontzettend waardevol voor ons. We hopen je snel weer wat leuks op te kunnen sturen! Groetjes, Lummie
Super bedrijf, binnen een paar dagen leveren Altijd correct en vriendelijk!!
Hoi Rietje, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je enthousiaste beoordeling. We zijn blij dat je onze snelle levering en vriendelijke service waardeert. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons! Vriendelijke groeten, Marit
Ik heb op de website iets besteld en gepast toen het in de winkel werd afgeleverd. De kleur stond mij beslist niet. Zonder problemen had ik na twee dagen mijn geld weer op mijn rekening staan
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je positieve beoordeling. Het is jammer om te horen dat de kleur uiteindelijk niet helemaal naar wens was, maar gelukkig is dat allemaal goed gekomen. Het is fantastisch om te horen dat het retourproces ook soepel verliep. Met vriendelijke groeten, Lummie
Mooie collectie in diverse stijlen!
Hallo Lidy, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Het is fantastisch om te horen dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit van onze kleding. We zijn trots op onze collectie en het doet ons goed dat je de diverse stijlen waardeert. Met vriendelijke groeten, Marit
Het verzenden ging snel en het retour met terug overmaken van het aankoopbedrag nog sneller. Super tevreden !!
Hoi Karin, Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om alles snel en efficiënt te laten verlopen, dus het doet ons goed dat je dat hebt ervaren. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Alles is netjes verzorgd.
Hoi Jolanda, Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Het is fantastisch om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat alles naar wens was. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te verzorgen, en het is geweldig om te weten dat dit is opgemerkt. Met vriendelijke groet, Renske
Ik vind het een fijne, overzichtelijke webshop met leuke kleren. Levering is ook vlot, kortom een aanrader!
Hallo A, Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat je onze webshop fijn en overzichtelijk vindt, en dat je tevreden bent met de snelle levering. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Karlijn
Fijn dat jullie verschillende merken ter beschikking hebben. Dat geeft een ruime keuzr
Hoi Fien, Bedankt voor je positieve lieve woorden! Fijn om te horen dat je bestelling aan je verwachtingen voldoet en dat je de ruime keuze aan merken waardeert. We streven er altijd naar om onze klanten de beste selectie te bieden! Bedankt voor je prachtige beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Altijd fijn om hier te bestellen, goede spullen en goede service
Hallo Manja, Wat geweldig om te horen dat je altijd tevreden bent met onze service en producten! We doen ons best om een fijne winkelervaring te bieden, dus jouw feedback betekent veel voor ons. Bedankt voor je prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Nynke
Zij hebben veel keuzes aan merk kleding. Mijn favoriet is Via apia due.
Hallo Loes, Wat fijn om te horen dat je onze webshop prettig vindt! We zijn blij dat je tevreden bent met de keuze aan merken en dat Via Apia Due je favoriet is.. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Karlijn
Snel en met zorg geleverd, artikelen van goede kwaliteit.
Een top kleding zaak Alles op de puntjes geregeld Wat ben ik blij met jullie Jullie zijn een 10waard Hartelijk dank Paula
Hallo Paula, Wat een geweldige lieve woorden, dank je wel! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en kleding. Jouw complimenten betekenen veel voor ons! Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Karlijn
Het winkelen via de website gaat vlot en duidelijk. Versturen is ook vlot verlopen, we hoefde niks te retourneren alles was zoals het beschreven was en de fit is dus goed. Post.nl heeft vlot geleverd
Beste Wil, Wat geweldig om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad! We zijn blij dat het winkelen op onze website vlot en duidelijk verliep, en dat alles goed is aangekomen. Fijn om te weten dat de fitting ook naar wens is. Bedankt voor deze ontzettend mooie beoordeling, daar zijn wij als team heel blij mee. Met vriendelijke groeten, Marit