Mooi shirt, zit lekker
Beste Smac, Fijn om te horen dat je blij bent met je shirt! Het is geweldig dat het mooi is en lekker zit. Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groeten, Renske
Ik vind het best ingewikkeld om leuke kleding te kopen. Bij MaatjeMeer lukt me dat toch goed. Kleding van basic tot het hogere segment. Duidelijke maatvoering. Fijne, betrokken, service en snelle afwikkeling van de bestellingen. Retour zonder probleem. Kortom super fijne webwinkel.
Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met Ons! We zijn blij dat je het winkelen hier als prettig ervaart, van de duidelijke maatvoering tot de betrokken service. Het is fijn dat je zowel basics als mooie merken kunt vinden. Bedankt voor je enthousiaste reactie, en we kijken ernaar uit je weer wat leuks toe te sturen! Met vriendelijke groeten, Lummie
Mooie webshop
Beste GR, Wat fijn om te horen dat je onze webshop mooi vindt! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring hebt gehad. Bedankt voor je positieve feedback, en we hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Marit
Mooi assortiment en snelle, goede service
Hoi Mandy, Wat leuk om te horen dat je ons assortiment en de snelle service waardeert! We streven ernaar om onze klanten een fijne winkelervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat je dat hebt ervaren. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Zorgvuldig en vriendelijk
beste Dea, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze service als zorgvuldig en vriendelijk hebt ervaren. Met groetjes van Jessica.
Fijne webshop, alles erg duidelijk en goede service qua verzenden en ook retours!
Hoi Christa, Wat leuk om te horen dat je onze webshop zo prettig vindt! We zijn blij dat alles duidelijk is en dat je tevreden bent met de service rondom verzending en retouren. Jouw positieve ervaring motiveert ons om zo door te gaan. Bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groeten, Tjitske
Mooi aanbod en snelle levering.
Beste Janny, Super om te horen dat je tevreden bent met ons aanbod en de snelle levering! We doen ons best om een fijne winkelervaring te bieden. Bedankt voor je feedback, en we hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groeten, Marit
Besteld en vlug toegestuurd verder alles top
Wat geweldig om te horen dat alles zo goed is verlopen! Fijn dat je bestelling snel is toegestuurd en dat je tevreden bent. bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Renske
Goede kwaliteit en pasvorm ,ook een snelle levering
Hoi BK, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie merken en de kwaliteit van onze kleding! We zijn ook blij dat de pasvorm en de snelle levering aan je verwachtingen voldoen. Bedankt voor je positieve beoordeling! We kijken naar je volgende bestelling uit. Met groetjes van Jessica.
Ze versturen het altijd snel en word goed geholpen.
Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je altijd snel en goed geholpen wordt. We doen ons best om een snelle levering te garanderen, en het is leuk om te weten dat je dat waardeert. We hopen je snel weer te zien! Mgv, Nynke
Duidelijke webshop, snelle levering, zeker een aanrader
Hoi Yvonne, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We zijn blij dat je onze webshop duidelijk vindt en dat de levering snel en keurig is verlopen. Jouw positieve woorden zijn een geweldige aanbeveling voor ons. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Groet, Antsje
Winterjas ziet er prima uit en levering was ook snel. Echter een kleine week later kreeg ik een mail dat als je een winterjas bestelde je er een gratis sjaal bij kreeg. Jammer dat ik dat mis gelopen ben. Ik had het attent gevonden als er toch een sjaal als verrassing bij gezeten had.
Beste Wilma, Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je winterjas en dat de levering snel was. Het spijt ons dat je de actie met de gratis sjaal hebt gemist. Dat is zeker jammer. We waarderen je feedback en nemen het mee om onze communicatie te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Eefje
Kleding is precies zoals het er online uitziet. Maat klopt. Mooi en zorgvuldig verpakt en prettige communicatie vanaf de bestelling.
Hoi Ellen, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om ervoor te zorgen dat de kleding precies zo is als je het online ziet en dat de maat klopt. Het is ook fijn dat je de communicatie en de verpakking waardeert. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons! Groetjes Tjitske
Deze keer was ik wel verbaasd dat de kleding heel erg gekreukt uit de doos kwam. Maar alles paste weer goed en is mooi van kwaliteit.
Hallo Tjerke, Dank je wel voor je reactie! Fijn om te horen dat alles weer goed past en van mooie kwaliteit is. Het spijt ons dat de kleding gekreukt uit de doos kwam. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zullen dit zeker doorgeven aan ons team, zodat we hierop kunnen letten. Met vriendelijke groeten, Marit
Al meerdere keren in de winkel geweest als ik op vakantie was in Friesland,zeer vriendelijk geholpen en ruime keus met alle mooie merken . Regelmatig bestel ik wat van de webshop gaat ook altijd prima , snelle verzending! Kortom zeer tevreden klant
Beste, Willeke Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met zowel onze winkel als de webshop! We zijn blij dat je altijd vriendelijk geholpen bent en dat je de ruime keuze aan mooie merken waardeert. Geweldig dat de verzending ook naar wens is! Jouw tevredenheid is onze grootste beloning. We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen, zowel in de winkel als online! Met vriendelijke groet, Lummie
Goede kwaliteit en prima service!
Beste Monique, Wat super om te horen dat alles tiptop verlopen is! Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Jessica
Prima winkel toen iets retour moest keurig afgehandeld
Beste Yvonne, Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de retour goed is afgehandeld. We horen graag wat we nog kunnen verbeteren om van een 7 naar een 10 te gaan. Met vriendelijke groet, Marit
Jammer wel dat ik niet wist dat het door de brievenbus kon. Dan had ik niet thuis hoeven blijven
Dag Truus, Bedankt voor de 10! We hopen ondanks je kleine teleurstelling wat betreft de verzending dat je blij bent met je aankoop en hopen je gauw weer te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Karlijn
Mooie mode voor de grotere maat en perfecte pasvorm
Beste Lisa, Wat ontzettend fijn om te horen dat je ons fantastisch vind en je bestelling als gegoten zit!😄 Bedankt voor de 10 en hopelijk zien we je snel weer. Met vriendelijke groet, Eefje
Fijne webwinkel voor de grotere maten, makkelijk uitzoeken, redelijk snel binnen en ziet er weer top uit. Ik ben blij.
Beste Hettie, Bedankt voor je positieve beoordeling, daar zijn we blij mee! Heel fijn om te horen dat onze webshop je zo goed bevalt. Ik wens je veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Jessica
Heb mijn bestelling zaterdag gedaan en dinsdag ontvangen. Dus geleverd in 2 dagen Geheel naar verwachting!!!
Beste Dirkje, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat super dat je bestelling zo snel is binnen gekomen! 🚀 Fijn dat alles naar verwachting is. Met vriendelijke groet, Jessica
Ben super blij met 2 nette broeken van KJ Brand, model Babsie. Zeer geschikt voor dikkere bovenbenen/ knieën. Een aanrader!
Dag Thea, Bedankt voor je prachtige beoordeling, daar zijn we blij mee! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met de broeken en dat ze zo goed passen. Ik wens je heel veel draagplezier en hopelijk zien we je snel weer. Met vriendelijke groet, Lummie
Mooie website,veel keus. Beetje jammer dat de actie van een gratis sjaal bij een nieuwe jas kwam toen ik mijn nieuwe winterjas net binnen had via jullie
Beste Theda, Bedankt voor de 10! Fijn om te horen dat onze website en het assortiment je aanspreekt. Ik kan me voorstellen dat je het jammer vind dat je niet hebt kunnen profiteren van de combideal. Wellicht komt er in de toekomst nog een mooie actie op je pad. Met vriendelijke groet, Nynke
Leuke kleding en beschrijving van product klopt
Beste Marian, Bedankt voor de mooie beoordeling! Goed om te horen dat de beschrijving van het product klopt. Ik wens je veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Eefje
Bestelling kon kennelijk in de brievenbus. Gelukkig moet ik ook voor mijn ochtend krant naar mijn brievenbus. Anders had ik oeverloos zitten wachten op een pakket aan de deur bezorgd.
Goed om te horen dat de kwaliteit en pasvorm naar wens zijn! Gelukkig heb je het pakket gevonden. Bedankt voor de 10! Met vriendelijke groet, Lummie