Snelle levering. Goed verzorgd
Beste Heidi, Fijn om te horen dat je pakketje snel is bezorgd!🚀 Bedankt voor de positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Jessica
Tevreden over produkt
Dag Ria, Bedankt voor de positieve beoordeling! We wensen je veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Jessica
Fijne webwinkel, snelle levering, mooi verpakt
Dag Rita, Wat goed om te horen dat je zo'n positieve ervaring met onze webwinkel hebt gehad. We hopen je graag terug te zien. Bedankt voor de 10! Met vriendelijke groet, Jessica
Prima service en mooie kleding
Dag Bea, Bedankt voor de 10 en het mooie compliment! Met vriendelijke groet, Jessica
Heel veel keus Super snel bezorgd!
Beste Christina, Bedankt voor je positieve beoordeling, fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Jessica
Xx
Bedankt voor je zeer positieve beoordeling, Jolanda! Met vriendelijke groet, Jessica
Trage levering en bij de tweede bestelling (andere maat) pas na 5 dagen mailen dat de maat (in tegenstelling wat op de site stond) niet beschikbaar is vind ik niet fijn. 140,- een week voor niets onderweg geweest en ik dus niet elders hetzelfde kon bestellen Het was de eerste keer, maar mij zie je niet weer.
Leuk assortiment en goede kwaliteit. Medewerkers altijd zeer vriendelijk. Kortom: Aanrader.
Beste Caro, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling. En wat een mooi compliment naar onze collega's toe! We hopen je graag weer in onze winkel te zien. Met vriendelijke groet, Jessica
De bestellingen worden netjes ingepakt en verstuurd. Retour gaat ook prima snel je geld weer op je rekening.
Beste Lia, Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen. Bedankt voor je prachtige beoordeling! Met vriendelijke groet, Jessica
Wat een prachtige kwaliteit van de broeken! De bestelling was de volgende dag al in huis! Een volgende keer bestel ik hier weer @
Dag, Bedankt voor de positieve beoordeling, erg fijn om te horen dat de kwaliteit goed bevalt. Natuurlijk helemaal fijn dat je bestelling de volgende dag al binnen was! Tot snel! Met vriendelijke groet, Jessica
Twijfel nog of ik de goeie maat heb.
Dag Lia, Bedankt voor de positieve beoordeling! Mocht het onverhoopt toch niet passen horen we het graag. Met vriendelijke groet, Jessica
Het is heel fijn om via de website van Maatjemeer kleding te kunnen bestellen. Zoeken op mijn lievelingsmerk en bestellen en na een paar dagen is de kleding geleverd. Altijd goed ingepakt. Deze keer een fijne broek en trui voor de winter. Ik ben er blij mee!
Beste Lenie, Heel fijn om te lezen dat onze website je zo goed bevalt! Veel plezier gewenst met je nieuwe winter items! Met vriendelijke groet, Jessica
Helaas was het bestelde artikel niet het juiste. Verkeerd besteld maar de afhandeling met de retour is heel keurig verlopen.
Beste Jose, Fijn om te lezen dat het allemaal goed is verlopen. we hopen dat je nogmaals een kijkje komt nemen in ons uitgebreide assortiment. Bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Jessica
De mode winkel voor mij. Kleding in prachtige kleuren In stijlvolle maten voor iedere vrouw
Beste Willeke, Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling, daar zijn we blij mee. Fijn om te lezen dat je de kleding zo mooi vind! Met vriendelijke groet, Jessica
Heel blij met mijn aanschaf!
Best Lidy, Bedankt voor je positieve beoordeling, fijn om te horen dat je blij bent met je aankoop. Veel draagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Jessica
Dit vest is van een goede kwaliteit en pasvorm is heel mooi.
Beste Saskia, Wat fijn dat je zo blij bent met het nieuwe vest, heel veel plezier er van! Groetjes Lummie
Vlotte levering.
Beste Gerry, We hopen dat je veel plezier hebt van je kleding! Groetjes Renske
Was snel geleverd en netjes verpakt
Beste Marjo, we doen altijd ons best om het zo goed mogelijk te bezorgen, erg bedankt voor je reactie! Hartelijke groet, Marrit
Ik heb het bestelde teruggestuurd omdat de maat niet goed was voor mij. Maar bestelling, retour en terugstorten van het betaalde bedrag verliep geheel naar wens.
Beste Jozita, we hopen dat je nogmaals een kijkje komt nemen in ons uitgebreide assortiment. Bedankt voor je positieve beoordeling. Hartelijke groet, Eefje
Snelle levering, mooie kwaliteit
Beste Yvonne, Goed te horen dat je zo tevreden bent! Hartelijke groet, Eefje
Snel en netjes geleverd. Heel erg blij met mijn bestelling!
Beste Saskia, Wat leuk om te horen dat je er blij mee bent, heel veel draagplezier toegewenst! Hartelijke groet, Eefje
Prima winkel goede service. Genoeg keuze
Hallo Marianne, Bedankt voor je beoordeling! Heel veel plezier van je nieuwe kleding en graag tot ziens! Groetjes Antsje
Dat ik de hele zomer in kleding van Maatjemeer heb gelopen, verklaart toch alles? Bijna alle merken bij jullie vind ik leuk. Onlangs had ik 2 jurken besteld. De ene heb ik teruggestuurd, hij stond gewoon niet bij mij( de afhandeling ging razend snel) de ander had ik gisteren aan naar de opera!!
Wat een heerlijke start van de dag, vanmorgen, Lia. Leuk dat je tevreden bent, maar nog leuker dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Onze dag kan niet meer stuk. Dankjewel . Groet, Ruud
Mooie producten, snelle verzending en als er evt iets niet bevalt dan werkt de retourservice ook top! Jammer dat ik niet wat dichterbij woon, dan kwam ik vaker langs
Hallo Manja, wat leuk dat je zo enthousiast bent, als je in de buurt bent wees welkom in onze winkel! Hartelijke groet, Antsje
Prachtig vest ontvangen Snelle levering Netjes verpakt Helemaal blij
Wat aardig en lief deze reactie! En wat zijn we er blij mee. Bedankt voor de moeite om deze review te schrijven. Hopelijk kunnen we deze 10 in de toekomst vaker waarmaken bij jou. :) Groet, Ruud