Grote uitgebreide collectie, uitstekende service, aardige medewerkers, goed bereikbaar.
Dag Tineke, Bedankt voor de positieve beoordeling! Een prachtig compliment aan onze collega's. We hopen je snel weer te zien in onze winkel. Met vriendelijke groet, Eefje
Altijd goede service.
Beste Cobie, bedankt dat je een beoordeling hebt gegeven, tot ziens in onze webshop! Hartelijke groet, Lummie
Veel keuze, snel geleverd
Beste Susanne, bedankt voor je positieve beoordeling. Hartelijke groet, Tjitske
Ik ken de merken en weet ongeveer de maten en materialen. Ik struin liever door de winkel, maar helaas de afstand is te groot. Top dames
Gelukkig vinden meer klanten struinen door de winkel leuk. Het is ver, maar als je in de buurt bent : De Dames van Akkrum heet je graag welkom. Bedankt voor je vriendelijke en mooie reactie. Groet, Ruud Eigenaar Maatjemeer.nl
In de uitverkoop heb ik een paar leuke blouses gekocht, maar het meest "verguld" was ik van het truitje van Appia Due dat ik met een mooie korting kocht. Het is kleurig en vrolijk en staat me echt heel mooi. Het truitje zit uiteraard ook lekker, zacht en soepel. Ik denk dat ik deze aankoop de komende herfst met veel plezier zal dragen. krijgen
Beste Anneke, bedankt voor je reactie, Via Appia Due shirtjes zijn inderdaad erg mooi qua pasvorm, dessin en stof. We hebben inmiddels een mooi herfst assortiment met ruime keuze in onze webshop. Hartelijke groet, Tjitske
Diverse keren heb ik via de website iets besteld. Soms was het artikel naar de zin, soms niet vanwege de maat (te groot) of vanwege de kwaliteit van de stof. Misschien dat op de website nog beter kan worden omschreven of een kledingstuk qua maat groot of klein valt. Vooral de blouses vielen vaak erg groot uit.
Beste Nynke, Bedankt voor de tip! Hartelijke groet, Nynke
Het is een fijne webshop en de verzending en retour zijn heel goed geregeld
Beste Janneke, bedankt voor je positieve beoordeling en graag tot ziens in onze webshop! Hartelijke groet, Nynke
Mooie kleding in grote maten. Als je wat voller bent wil je er ook leuk uitzien.
Hoi Arien, Wat fijn om te horen dat je onze mooie kleding in grote maten waardeert! We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed kan kleden en zich leuk kan voelen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Marit
Ruime keuze! Retourbestelling wordt vlot en goed afgehandeld. Fijne webshop!
Beste Ankie, We vinden het fijn om te horen dat je zo geniet van onze kleding en hopen je vaker van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Ruud eigenaar De Dames van Akkrum / maatjemeer.nl
Precies zoals verwacht!
Hallo Ilse, bedankt voor je beoordeling, wat fijn dat je zo tevreden bent. Hartelijke groet, Antsje
Helaas was de kleding qua maat te groot. Maar het terugbetalen ging top. Aanrader!
Beste mevrouw Aalten, heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. Ik hoop dat u een andere keer wel mooi slaagt met de juiste maten. Hartelijke groet, Antsje
Hele mooie kleding en mooie merken. Als iets niet goed valt is het makkelijk te retourneren en binnen een paar dagen je geld terug. Hele fijne webshop.
Wat een geweldige beoordeling, bedankt! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze mooie kleding en merken. Fijn dat je ook de retourprocedure zo gemakkelijk vond. We streven ernaar om het winkelen zo prettig mogelijk te maken. Met vriendelijke groeten, Lummie
Kleur viel tegen
Beste Ella, Dank je wel voor je beoordeling! Jammer om te horen dat de kleur niet aan je verwachtingen voldeed. We zijn echter blij met je mooie score! met vriendelijke groeten, Eefje
Mijn eerste bestelling gedaan. Prima communicatie, correcte afhandeling en zeer tevreden met mijn aankoop. Fijn dat er een duidelijke product omschrijving op de webshop staat.
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je eerste bestelling! Bedankt voor de 10! We zijn blij dat de communicatie en afhandeling naar wens zijn geweest en dat je tevreden bent met je aankoop. We doen ons best om duidelijke productomschrijvingen te geven, dus het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. groetjes, Nynke
Goed assortiment (echt leuke kleding) en goede en echt vriendelijke service. Het voelt alsof je met echte mensen te maken hebt en dat is heel fijn.
hoi Connie, Wauw, bedankt voor deze fantastische beoordeling! We zijn superblij dat je ons assortiment en de vriendelijke service zo waardeert. Het is inderdaad ons doel om een persoonlijke ervaring te bieden, en het is fijn om te horen dat dat bij jou is overgekomen. met vriendelijke groeten, Marit
Er wordt een ruime keuze en snelle levering geboden.
hoi Mariel, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de 10! We doen ons best om een ruime keuze te bieden en ervoor te zorgen dat je bestelling snel geleverd wordt. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. met vriendelijke groeten, Lummie
Werd goed geholpen
Hallo Sytske, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent. groetjes, Renske
Ik koop online maar als je twijfelt is er altijd een deskundige medewerker die je goede raad kan geven.Mijn broek van KJBrand bv heb ik op hun advies maat kleiner genomen.en jawel hij zit perfect Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen!
Hoi Maartje, Wat een fantastische beoordeling, dank je wel! We zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe broek van KJBrand en dat ons advies je heeft geholpen. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons! Met vriendelijke groeten, Marit
Je wordt keurig behandeld,je voelt je erg gewaardeerd als klant. Bij mijn bestelling was iets verkeerd gegaan, ik werd netjes op de hoogte gehouden!!. Ook de verpakking ziet er heel netjes uit!!. Ben meer dan tevreden !!
Wat een super leuk berichtje om te lezen. Goed dat alles uiteindelijk toch nog op z'n plekje is gekomen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n mooie beoordeling achter te laten. Wij wensen je heel veel draagplezier. Met vriendelijke groeten, Marit
Prima shop ervaring, fijn meedenken. Blij dat ik jullie gevonden heb.
Hoi Sophie, Wij zijn ook erg blij dat je ons gevonden hebt! Bedankt voor het bestellen en ook nog eens een super mooie beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groeten, Lummie
Mijn bestelling kwam vlot ( 2 dagen) was zeer netjes verpakt en precies datgene wat ik had besteld.
wat goed om te horen dat alles snel en goed is verlopen. Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Met vriendelijk groeten, Marit
Snelle verzending, mooie kleding
Bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes van Jessica
Mooie kwaliteit kleding in verschillende prijsklasse, goede snelle service en bij retournering binnen de kortste keren je geld terug.
Hoi Helma, Bedankt voor je lieve woorden en deze prachtige beoordeling. Wie weet sturen we je snel weer een leuk pakketje op. Met vriendelijke groeten, Renske
Heel prettige mensen die je goede service verlenen en heel mooie kleding verkopen! Zeer betrouwbaar!
Wat een ontzettend lieve beoordeling zeg! Heel erg bedankt voor deze lieve woorden en we hopen je snel weer blij te maken met wat nieuwe kleding. Met vriendelijke groeten, Eefje
super dat alles goed is.