Snelle verzending, prima service en snelle terugbetaling bij retour.
Hallo L, Wat fijn dat alles correct en vlot is afgehandeld. Bedankt voor de 10. MVG, Nynke
1e bestelling, erg tevreden
Hoi Gerda, Superleuk dat je voor de eerste keer bij ons hebt besteld! Bedankt voor je positieve reactie. Met vriendelijke groetjes, Marit
Ik heb inmiddels 3 bestellingen gedaan. De items worden keurig verpakt en snel verzonden. Deze webwinkel verleent een prima service. Kortom, aanrader!
Hoi Annemieke, Wat leuk dat je voor de derde x hebt besteld. Bedankt voor je hele lieve complimenten. Hopelijk mogen er nog heel veel bestellingen jou kant op komen! Met vriendelijke groetjes, Marit
I ordered pants from Maatjemeer online and am glad I did. They arrived quickly, were good quality, and fit exactly as expected. I would definitely order from them again.
Hello Elizabeth, We’re so glad to hear that you’re happy with the pants! Thank you so much for your order, and for taking the time to leave such a lovely review. Warm regards, Marit
Supersnelle leverling
Hoi Elly, Wat fijn dat alles snel is verlopen! Bedankt voor je reactie. Met een vriendelijke groet, Renske
Leuke kleding voor een maatje meer, ik kreeg het snel binnen en het meeste zat perfect. Ook fijn dat ze maatinformatie goed op de site hebben staan zoals lengte van shirts. Eén item zond ik terug en de retour werd snel verwerkt en ik had het geld ook snel op mijn rekening staan. Prima winkel dus!
Hoi Karin, Yes! Zo leuk om te lezen dat je tevreden bent. En dat je het meeste kon houden, dat maakt shoppen natuurlijk nóg leuker. Dankjewel voor je vertrouwen! Met een vriendelijke groet, Renske
Goede online bestelwinkel
Hallo Suus, Bedankt voor het grote compliment. Met groeten, Tjitske
snel geleverd, netjes ingepakt.
Hoi Henny, Wat fijn dat je het zo hebt ervaren. Bedankt voor je reactie. Met groeten, Tjitske
Snel verstuurd prettig contact
Hallo Saskia, Super fijn om dit zo te horen! Met groeten, Tjitske
Hallo MH, Dank je wel voor je korte, maar krachtige review. Snel en goed, dat is precies wat we willen bieden. Met vriendelijke groeten, Lummie
Was de eerste keer Was goed maar te groot Volgende keer beter
Hallo Silvia, Dankjewel voor je reactie! Eerste keer bestellen is altijd even spannend, dus fijn dat je het verder als positief hebt ervaren. Hopelijk past het de volgende keer perfect! Met vriendelijke groet, Lummie
Maatje meer heeft een mooi aanbod aan kleding! Ze leveren snel, netjes verpakt. Ik ben er blij mee.
Hallo Jolanda, Super dat de kleding bevalt en dat alles snel en goed verpakt bij je is aangekomen Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Lummie
Toevallig op deze site te recht gekomen. Zo fijn dat je zoveel keuze is in grote maten. De Bermuda die ik bestelt heb is van een fijne elastische stof. Zit heel prettig.
Hoi Margreet, Wat leuk dat je ons tegen bent gekomen! Wij zijn erg blij dat de bermuda goed bevalt. Hopelijk mogen we je snel weer wat leuks opsturen! Met vriendelijke groet, Lummie
Ik had een te grote maat besteld, terug gestuurd en binnen een paar dagen geld retour gekregen.
Hoi Alie, Dankjewel voor je mooie feedback! Het is goed om te weten dat onze retourservice aan je verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groetjes, Marit
Was een paar dagen eerder in de winkel geweest. Heel goed geholpen, overigens. Had daar dingen gezien die ik nu toch online heb besteld.
Hoi Janneke, Wat leuk dat je bij ons gewinkeld hebt, ook erg fijn dat dat zo goed is bevallen. Soms is een nachtje ergens over slapen ook geen slecht idee. Wel erg leuk dat je de artikelen uiteindelijk toch hebt besteld! Bedankt voor je mooie reactie. Met vriendelijke groetjes, Marit
Goed ontvangen, bedankt!
Hoi Grietje, Wat fijn dat alles goed binnen is gekomen. Bedankt voor de prachtige 10! Vriendelijke groetjes, Marit
Snel goed verzorgd ingepakt.
Hoi Ida, Wat goed om te horen! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met een vriendelijke groet, Tjitske
Ik beveel het door !!
Hoi Melanie, Wat leuk en heel graag zelfs! Bedankt! Met groetjes, Karlijn
wat een fijne ervaring, de snelheid vanaf het bestellen en het in handen krijgen hiervan. Hieruit maak ik op dat alles met grote zorg gebeurt en dit geeft mij een groot vertrouwen om te bestellen bij maatje meer!
Hoi Mary, Super dat je zo tevreden bent! We weten dat online shoppen soms spannend kan zijn, dus we vinden het fijn dat we je dat vertrouwen konden geven. We hopen dat je met veel plezier van je aankoop geniet. Met groetjes, Karlijn
De kleding is geweldig. Maat klopt helemaal. Fijn verpakt. Ik kan niets anders zeggen dan: Dik tevreden.
Hoi Birgitta, Wat een lieve woorden zeg! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met groetjes, Karlijn
De bestelling was keurig bezorgt,Helemaal blij met mijn jurkjes,
Hoi Adrie, Wat fijn dat alles goed en netjes aan is gekomen! Wij wensen jou heel veel draagplezier van de jurkjes, Met groetjes, Karlijn
Jas keurig verpakt en verzonden. Ik had binnen enkele dagen het geld van de retour al weer op de rekening staan.
Hallo Ineke, Fijn dat alles snel en naar wens is gegaan, van verzending tot terugbetaling. We waarderen je vertrouwen enorm. MVG, Nynke
De levering en het bestelde artikel was naar wens.
Hoi Mirjam, Dat is erg fijn om te horen. Bedankt voor je mooie beoordeling! MVG, Nynke
Jammer genoeg paste het niet en nadat het geretourneerd was kreeg ik vlot mijn geld teruggestort!
Hallo Ineke, Inderdaad jammer dat de maat niet helemaal goed was. Het is wel erg fijn om te horen dat alles vlot en correct is afgehandeld! Bedankt voor je geduld. MVG, Nynke
Snelle afhandeling.
Hoi Loes, Super! Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groeten, Renske