Snelle levering, makelijk retourneren.
Hoi Chantal, Wat fijn dat alles snel en soepel is verlopen! Bedankt voor je mooie reactie. Vriendelijke groetjes, Aly
Kleding is goed verpakt, snelle levering.
Hoi Martine, Bedankt voor de mooie beoordeling. Vriendelijke groetjes, Aly
Heel tevreden
Hoi Jeannine, Wat fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de 10! vriendelijke groetjes, Aly
Bestellingen komen snel en goed verpakt. Alles goed geregeld ook met retourbon en geld terug binnen een paar dagen! CHAPEAU !!!!
Hallo Rietje, CHAPEAU voor deze review! Wat fijn dat je blij bent met de service én hoe snel alles afgehandeld werd. Graag tot een volgende keer! Groeten, Nynke
Snelle levering en fijne kleding. Retour ook snel afgehandeld.
Hoi Toos, Helemaal top dat je blij bent met de kleding én onze service! Bedankt voor je beoordeling. Groeten, Nynke
Produkt prima, aflevering duurde lang
Hallo Hanneke, Goed om te horen dat je blij bent met je aankoop. Onze excuses dat de levering langer duurde dan je gewend bent. Groeten, Nynke
Hoi Dienke, Super dat alles naar wens is verlopen. Bedankt! Met vriendelijke groetjes, Marit
Alles prima verlopen,de broeken passen perfect !! Is best voor herhaling vatbaar
Hoi Elly, Helemaal top dat de broeken zo goed zitten! En wat leuk dat je het voor herhaling vatbaar vindt! Bedankt voor je mooie beoordeling. met vriendelijke groeten, Marit
Prima communicatie, je weet wanneer je het pakje kunt verwachten. Goed service met retouren.
Hoi Ingrid, Top dat alles naar wens is verlopen! Fijn dat je blij bent met de levering én hoe we retouren afhandelen. Bedankt! Met vriendelijke groetjes, Marit
Goede service, snelle levering en zeer mooie en goede kwaliteit kleding. Een 10+
Hoi Rieky, Een 10+? Daar worden wij stil van (maar vooral heel blij)! Dank je wel voor je fijne woorden, en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Renske
Super snelle bezorging En keurig ingepakt Een site waar je krijgt wat je besteld
Hoi Bea, Wat een grote complimenten geef je ons! Bedankt voor je positiviteit dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Renske
Fijne website met mooie merken. Wegens diverse feestdagen liep de levering vertraging op. Bij navraag via de email, werd er snel en vriendelijk op gereageerd. Helaas kon 1 artikel niet meer worden geleverd waarover ik duidelijk ben geïnformeerd met excuses. Het bedrag is daarna vlot geretourneerd. Ik ben zeer positief gestemd en zal zeker terugkomen voor een bestelling en de site aanraden.
Hoi Ellen, Soms zit het even tegen, maar wat fijn dat je zo positief bent gebleven. Dank je wel voor je mooie woorden én je warme aanbeveling! Een hele vriendelijke groet, Renske
Hoi Mandy, Wat fijn! MVG, Tjitske
Goeie service, bestelling snel geleverd
Hallo Lineke, Fijn dat alles snel binnen is gekomen. Bedankt voor de complimenten! MVG, Tjitske
Hoi Nel, Mooizo! MVG, Tjitske
Uitstekend.
Hallo Joyce, Wat een topper van een review! Dank je wel voor het vertrouwen én voor dit mooie compliment. Met vriendelijke groeten, Antsje
Keurig bezorgd. Door Bevrijdingsdag wat vertraging, maar na een telefoontje geen “stress” meer. Niets dan lof.
Hallo Phyllis, Dank je wel voor je begrip rondom de feestdag! Fijn dat je na ons telefoongesprek weer met een gerust gevoel verder kon. We waarderen je positieve review enorm. Met vriendelijke groeten, Antsje
Mooie artikelen snel geld terug wordt prettig geholpen
Hallo Truus, We worden hier blij van! Super dat je je goed geholpen voelde en tevreden bent over zowel het aanbod als de afhandeling. Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groeten, Antsje
Heb hier voor de 1ste x besteld.Helaas moest ik het bestelde terugsturen.Maar dat was zo geregeld en goed!
Hoi Kitty, Dank je wel voor je mooie woorden! Jammer dat je het artikel moest terugsturen, maar heel fijn dat het retourneren goed en makkelijk ging. Vriendelijke groet, Lummie
Ben zeer tevreden over het aanbod!
Hoi Janny, Heel fijn om te lezen dat je blij bent met onze collectie! Bedankt voor je mooie woorden. vriendelijke groet, Lummie
Ik heb geen op of aanmerkingen over mijn bestelling! Was goed te volgen wanneer het pakketje bezorgd zou worden, en wat ik ook heel goed vond dat de doos hergebruikt was!!!!! Hartelijke dank!
Hoi Maria, Wat ontzettend fijn om te horen, en extra leuk dat je het hergebruik van de doos opmerkt! We proberen daarin bewuste keuzes te maken, dus jouw waardering betekent veel. Dankje voor je mooie review! vriendelijke groeten, Lummie
snelle levering. product naar wens.
Hoi Marga, Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Bedankt voor de 9. Groet, Hinke
Snel en goed
Hallo Elly, Mooizo! Groet, Hinke
Gemakkelijke en duidelijke site, snelle levering.
Hoi Nic, Wat leuk dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groetjes, Marit
gauw bezorgd
Hoi Els, Kleine woorden grote betekenis! Bedankt. Met vriendelijke groetjes, Marit