Overzichtelijke webshop met mooie kleding. Een prima service. Bij retour staat het retourbedrag na twee dagen weer op je rekening
Hoi Edith, Super om te horen dat je onze webshop overzichtelijk vindt en dat zowel de service als het retourproces naar wens waren. Daar doen we het voor! Dankje! Met vriendelijke groetjes, Marit
Hoi Marjan, Bedankt voor je complimenten. Met een vriendelijke groet, Aly
Mooie kleding, goede kwaliteit
Hoi Sjani, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij zijn blij dat je tevreden bent! Met een vriendelijke groet, Aly
Ik ken het merk Zhenzi reeds langer. De pasvorm en de kwaliteit vallen nooit tegen. De snelle service maakte de bestelling compleet.
Hoi Martine, Dank je wel voor je mooie woorden! Zhenzi is inderdaad een topper als het gaat om pasvorm en kwaliteit. En fijn dat onze service daar goed bij aansluit. Met een vriendelijke groet, Aly
Geweldige jurken en 100% katoen. Zo blij mee!
Hoi Anneke, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier met de mooie jurken! MVG, Tjitske
Ruime keuze, vlotte en goede service. Wel iets aan de prijzige kant. Maar kwaliteit is goed.
Goede kwaliteit kleding, snel verzonden. Super tevreden mee!
Hallo Nicole, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed kan kleden, in elke maat fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit én service. Graag tot een volgende keer! MVG, Tjitske
Kwaliteit ,maat .. allles ok
Hallo Jeannine, Fijn dat alles naar wens was!' Bedankt. MVG, Tjitske
Ruime keuze, voor elke portemonnee! Snelle levering. Jammer dat de winkel zo ver weg is!!!
Hoi Greet, Inderdaad jammer dat er wel een afstand tussen ons in zit. Als je eens in de buurt bent mag je altijd langskomen! Bedankt voor de 10. Met groeten, Nynke
Hallo Anita, Kort maar krachtig! Bedankt. Met groeten, Nynkje
Is geweldig alleen moest ik lang wachten op mijn pakketje.
Hoi Dinie, Goed om te horen dat je blij bent met je bestelling! Dat het even duurde vinden we wel vervelend. bedankt voor je geduld. We hopen dat de volgende keer alles weer lekker vlot gaat! Bedankt voor je beoordeling! Met groeten, Nynke
Prima levering, goed en snel, netjes verpakt en retour (helaas) ging ook heel makkelijk. Fijn geregeld.
Hoi MdW, Wat fijn om te horen dat alles goed en snel geregeld was. Ook het retourneren, al is dat natuurlijk nooit het leukste deel. Dankjewel voor je fijne feedback! Met vriendelijke groeten, Eefje
Ook als er wat teruggestuurd moet worden is dat simpel te regelen en de terugbetaling is ook correct en rap.
Hallo Carla, Dank je wel voor je fijne woorden. We snappen hoe belangrijk het is dat ook retourneren simpel en eerlijk geregeld is. Goed om te horen dat dat bij jou goed is gegaan. Daar worden wij ook blij van! Met vriendelijke groeten, Eefje
Mooie webshop. Veel keus in merken. Bestelling vlot en keurig verpakt geleverd.
Hoi Renske, Wat fijn dat je het zo hebt ervaren! Bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Blij met de geleverde kleding!
Ik ben altijd zeer tevreden over de betslling van Maaatje meer. Soms ik het goed en soms valt het tegen. Ligt er al net aan wat je ervan verwacht. Het geld tegoed ontvang je bijna de andere dag al retour. Heel eerlijk en trouw , dat is waar je zaken mee kunt doen. Zo vertrouwd. Groet Jozefien
Hoi Jozefien, Bedankt voor je mooie review! Super dat je je zo vertrouwd voelt bij ons, dat betekent veel. We snappen dat een bestelling soms net anders uitvalt dan verwacht, en we doen er alles aan om dat goed op te vangen. Fijn dat je het retourproces als eerlijk en snel ervaart. Groetjes Karlijn
Ben blij dat ik deze side gevonden heb.
Hallo G, Wij zijn ook erg blij dat je ons gevonden hebt! Met vriendelijke groeten, Renske
Snelle en vlotte levering Prima service
Hoi Diane, Wat fijn dat alles zo snel en correct is verlopen. Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groeten, Renske
Alles was goed van maat
Hoi Chantal, Wat fijn dat alles goed was. Bedankt voor je reactie! Groetjes, Karlijn
Heerlijke kleding, goed ingepakt en lekker goed verzorgd. Kortom top!
Hoi Maria, Dank je wel voor deze geweldige beoordeling! We zijn blij dat je zo tevreden bent met zowel de kleding als de verzorging van je bestelling. Het is altijd fijn om te horen dat we je verwachtingen hebben kunnen overtreffen Groetjes, Karlijn
De levering was er met twee dagen
Hallo, Wat fijn dat het zo snel is geleverd! Bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, Karlijn
Mooie mode(merken) voor een maatje meer. Uitstekende service. Alles duidelijk en goed geregeld.
Hoi Sandra, Bedankt voor je mooie complimenten over onze kleding en onze service. Wij zijn erg blij dat we jou tevreden hebben kunnen maken! Met vriendelijke groeten, Marit
Mijn ervaring is erg goed, leuke mode en betaalbaar, ik ben blij dat ik de dames gevonden heb!
Hoi Ans, Wij zijn ook super blij dat je ons gevonden hebt! Bedankt voor je complimenten. Met vriendelijke groeten, Marit
Uitstekende service Uitstekende kwaliteit Overzichtelijke webshop
Hoi Ina, Wat een geweldige review, bedankt! We zijn zo blij dat je onze service, kwaliteit en de webshop goed hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Marit
Correct en vriendelijk
Hallo Ali, Bedankt voor je complimenten! Met een vriendelijke groet, Renske