Snel en goed geleverd

Zag er netjes uit en liefdevol ingepakt. Jammer dat jullie zo ver weg zitten voor mij, ik word blij van jullie.

Vlotte en goede service.

Deel van mijn bestelling was niet op voorraad. Maatje meer heeft haar uiterste best gedaan om alles toch te leveren.

goed en snel en zeer netjes

Bestellen, betalen en dan heel snel je bestelling.Zeer fijn dat je op de hoogte wordt gehouden via de mail. Zeer fijne en prettige ervaring. Bestel zeker weer.

Goede en grote keuze , snelle afhandeling en verzending , en bij retour snelle retourboeking, super

Iedere keer weer snel bezorgd en retourneren wordt keurig afgehandeld.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de afhandeling van de bestelling en hetgeen terug gestuurd is. Ook contact met het bedrijf is zeer correct.

Op rolletjes

Via de website een bestelling gedaan en dit alles is keurig afgehandeld en een snelle levering ben er blij mee! 1 shirt had een hele onaangename geur deze heb ik eerst gewassen om te kijken of ik het zelf op kon lossen, en dat was het geval. Dus geen klacht uit voortgekomen.

Was weer super en snel geleverd!

Het was weer super en netjes en snel geleverd.

Een geweldige snelle levering

Een snelle levering zoals ik al schreef

Alles heel goed verlopen.

Heel vlot besteld en snel geleverd. Heel tevreden.

Zeer positief

Bestelling gedaan op zondag , en dinsdag de bezorging al. Ook nog zeer tevreden over de kleding. En keurig ingepakt.

Prachtige kleding uitstekende kwaliteit

En naast de prachtige kleding ook een hele goede service. Snelle verzending. Ik koop hier al jaren maar nog steeds met veel plezier

Uitstekend!

De 1e keer een broek besteld, was helaas niet goed, teruggestuurd en na 1 dag het geld al teruggestort. Top! De 2e keer weer een broek besteld die perfect zit. Blij mee. Erg goede service.

Keurig netjes in brievenbus pakketje.

Net pakketje met mooie trui.

Goede en vlotte afhandeling bestelling. Fijne webwinkel.

Hoge kwaliteit en snelle levering

Maatje meer heeft veel keuze voor vrouwen met een maatje meer. Hier kun je in de winkel rond kijken naar wat je mooi vindt in plaats van in een gewone winkel eerst te kijken of jouw maat er uberhaupt wel is. Ook de webshop is fijn met realistische volle maat modellen zodat je een goed beeld krijgt. Snelle levering en ook snelle terugbetaling als je toch iets terug stuurt. Ik ben fan!

Klasse

Wat een topwinkel, vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Leveringen keurig op tijd. Ook retour sturen is perfect: direct een retourlabel erbij en je geld snel terug op je rekening. Mooie en goede kleding voor jonge en oudere dames. Ook de website is duidelijk en heeft mooie foto's. Een echte aanrader. Ben blij met jullie.

Snelle levering, prima verpakt en ruime keuze

Van jullie kan menige winkel nog wat leren!

Snelle levering, het was alleen niet wat ik ervan verwacht had dus ging het helaas retour. Ik heb niet twee keer verzendkosten te hoeven betalen maar slechts één keer. Het retourbedrag was binnen no time op mijn rekening bijgeschreven. Een groot compliment!!

Ruime sortering en snelle Levering

Prima opgelost

Ik heb bij jullie voor de eerste keer besteld en helaas niet de juiste maat opgestuurd gekregen. Ik had een mail gestuurd hierover en meteen werd de juiste maat opnieuw toegestuurd zodat ik toch nog op tijd mijn juiste maat in huis had voor het feest. De verkeerde maat weer retour gestuurd, dus prima opgelost.

Het is prima maar retour sturen vond ik niet prettig iets kopen van 39.95 euro en + verzendkosten en dan krijg je 35.04 euro terug het zal wel zo horen.

Prima,leuke collectie

Deze site kwam ik tegen,een mooie collectie voor een maatje meer. Overzichtelijke websiteJe wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling. Mooie donkerblauwe broek,Helaas te groot.

Heel fijn

Het vest zit heerlijk en is precies de goede kleur. Heel tevreden. Ik vind het wel jammer dat je alleen punten kunt sparen bij aankopen in de winkel, en niet online.

Uitstekende service

Ik had per abuis leveringadres niet ingevuld, dus pakket stond op afhalen. Hun gemaild en volgende dag al in de brievenbus. 1 artikel niet goed. Teruggestuurd met het retourlabel dat al in de doos zat. Perfect geregeld. Teruggestuurd zonder te betalen.

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.