Mijn bestelling was snel geleverd en keurig verpakt en verstuurd

Heel prettig

heel snel geleverd!

bij retour snel je geld terug!!

Bestelling netjes afgehandeld

Duur blouse in brievenbus gepropt

De levering was snel, maar ik vind dat je een blouse van € 189 niet in de brievenbus kunt laten bezorgen; lees proppen. Daardoor erg gekreukt. Dat kan beter!

Snelle levering en afhandeling. Alleen jammer van de retourkosten.

Altijd goed

Kleding van kwaliteit! En mocht je wat terug willen sturen dan loopt de terugbetaling altijd netjes en op tijd!

Uitstekende service en communicatie

Door misverstand was product niet leverbaar in kleur die ik wilde. Werd meteen gemaild en een voorstel voor andere kleur gedaan. Ook over het aanvankelijke terugboeken van de betaling wel/ niet werd direct en helder gecommuniceerd. Echt heel betrouwbaar

Eindelijk gevonden.

Ik was op zoek naar een mooi vest. Bij Maatje Meer vond ik hem. Geweldig!!!!

Kwaliteit

Klant vriendelijk

Voldoende

Heerlijke trui gekocht, zit lekker, maar na één week dragen valt hij toch wel tegen. Stiksel niet helemaal goed en binnenkant mouwboorden begint te pluizen. Had voor de vrij hoge prijs betere kwaliteit verwacht.

Perfecte afhandeling

Helemaal perfect van bestellen tot levering. Bedankt!

Altijd top

Alleen maar goede ervaringen netjes verpakt berichtje erbij super

Betrouwbaar

Fijne webshop. Snelle levering en ook snel geld retour als je kleding terug stuurt.

Goede service/snelle bezorging en snel geld teruig

Zie boven

Had verkeerde kleur besteld en dit kon nog verholpen worden, voor het was verstuurd. Mijn dank daarvoor.

Zoals altijd: Zeer veel keus, prachtige kleding Veilig en betrouwbaar

De eerste keer erg goed.

Ik was de eerste keer helemaal verbaasd dat ik zo snel de bestelling ontving. Ik was daar erg blij mee. Maar het is jammer dat ik niets gehoord van mijn nieuwe bestelling.

Ik mag graag op de site van Maatjemeer kijken. Ze hebben het merk(Yesta) wat ik graag draag.

Perfect snelle levering goede verpakking een pluimpje

Geen tegenpunten precies zo als het hoort tot in de puntjes Ga zo door zou ik zeggen gr

Mooie collectie , ruime keuze

Zeer tevreden over mijn aankopen .

Mooie kleding ik shop er graag.

Goede service !!!

Fijn

Snelle en nette levering!

Goed geregeld

Zoals eerder weer een fijne ervaring om hier iets te bestellen !! Snelle service, prettige website en goed verpakt!

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.