Super tevreden

Mijn tweede bestelling. Opnieuw heel tevreden met de keuze en de afhandeling van de bestelling. Goede kwaliteit producten.

Mooie kleding

De bestelling verliep zoals beloofd. Duidelijke maattabellen, dus de kleding past me prima

Snelle correcte levering

Mooie shirts en snel en correct geleverd

Prima service.

Bestelling snel ontvangen. Ik ben al een klant van het eerste uur. Meestal shop in de winkel; dat vind ik het fijnst maar af en toe bestel ik iets in de sale online.

betrouwbaar

Goede communicatie met de klant. Afspraken worden nagekomen.

Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat je op hoogte blijft van bestelprocedure en in mijn geval dan ook van de retourzending.

Snelle afhandeling en keurig ingepakt

Keurig verpakt en verstuurd door de dames van Akkrum. Alle lof Alleen door post nl duurde het iets langer voor de bestelling kwam.

Alle bestelde artikelen worden netjes en tijdig geleverd. Overzichtelijke website ook, met ruim aanbod. Helemaal te vreden.

Totaal conform verwachting

Gewoon een genot om te krijgen wat je verwachten.

De broek zit keurig!! Ik hoop dat jullie ook lengte maten hebben van broek. Lengte 34

Alles keurig geregeld.

Alles keurig afgeleverd, mooi verpakt en gekregen wat ik besteld heb. Hoefde zeker niet lang te wachten op aflevering. Zeer prettige winkel om te kopen. Mijn dank hiervoor.

Volgens afspraak op tijd bezorgd, artikel is zoals verwacht werd!

Perfect!

Ik al meerdere keren besteld en ben telkens erg tevreden. Mooie materialen, goed verpakt en snelle levering. Bovendien hebben ze een goede site waar alles prima is te vinden!

Helemaal top

Ja hoor. Heel blij met mijn koopjes! Een shirt te groot helaas, maar ook niet in kleinere maat meer te krijgen helaas, dus dan maar wat wijder

Mooie kwaliteit kleding

Mooie kwaliteit kleding en de retour snel afgehandeld. Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie.

Blije klant!

Fijne webwinkel met veel keuze in grote maten. In de sale scoor je mooie items voor een klein prijsje. Snel verstuurd, netjes verpakt. Retour wordt ook vlot verwerkt.

Snelle levering en mooi product.

Prima, ga ik zeker meer bestellen!

's-middags laat besteld en de volgende dag al in huis!

Mooie kleding excellent service

Excellent service

Prima sevice, bestelling snel in hiis

Goede ervaring

Is prima snel bezorgd.

Goede en vriendelijke service

Geweldige winkel

Ik ben zeer tevreden over uw dienstverlening, met name de uitstekende service via zowel e-mail als telefonisch contact. De gemaakte afspraken zijn prettig verlopen. De levering was correct, netjes verpakt en voorzien van een retourlabel, wat het retourneren aanzienlijk vereenvoudigt.

Mooie kleding

Kwalitatief mooie kleding. Is voor sommige merken wel aan de prijs. Ik ben altijd erg blij met de sale ;-)

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.