Alles netjes verzorgd

De kleding werd netjes bezorgd. Een deel paste niet goed. Retourticket zat er al bij. Dat was voor mij héél fijn! Inmiddels is ook het geld teruggestort. Goede ervaringen!

Super snel!!

Het kledingstuk dat je besteld is de volgende dag al geleverd. Super snel!!!

Dik tevreden!!

De geleverde shirts waren van mooie kwaliteit, goede pasvorm en snel geleverd; prima verpakt in plastic. Het is telkens een feestje om te ontvangen!

Prima service en snelle levering

Helaas de jurk vandaag geretourneerd omdat ik deze niet heel mooi vond staan.

Alles netjes verpakt.

Snelle en nette levering

Zeer snelle en nette levering. Zelfs tijdens de feestdagen snel geleverd.

Goeie ervaring . Een opmerking over dienst post NL nml Post NL belde niet aan niettegenstaande ik thuis was maar zette pakje naast poort!Heb gezien dat het geleverd was op sms en zo gevonden ! Groeten

Dik in orde!

Mooi verpakt waardoor het voelt als cadeautje. Goede informatie over levertijden.

Alles volgens verwachting en afspraak

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze op de website, snelle levering, mooi verpakt.

Wederom totaal tevreden!

Prachtige trui en broek.

Ben blij met deze webshop

Een van de weinige winkels waar ik online koop. Hebben veel keus. Als ik wat terugstuur, snel geld terug. Gewoon top.

Supersnelle en correcte afhandeling!!

Wat heel fijn is dat de kleding( als dat kan) in een envelop verstuurd wordt! Dat scheelt heel veel karton.

Netjes verpakt, hij was wat te groot, te laat met terug sturen

Ga vaker bestellen

Zeer verzorgd

Vlot geregeld en zeer verzorgd.

Heb nu twee maal producten moeten terugsturen omdat de kwaliteit niet aan mijn verwachtibg voldeed, bv een veel te dunnen broek voor de winter van Yoek. Mijn tip: zet meer informatie bij de procucten, vooral over tekstuur en materiaal!

Er stond langer iets mijn winkelmand. Er werd via de mail gevraagd of ik hulp nodig had. En kreeg meteen antwoord op mijn vraag. Bestelling geplaatst de bestelling kwam netjes verpakt binnen, met een aardig beschreven kerstkaart erbij!

Super snel en goed ontvangen !

Ben blij met de blouse past goed en een mooie kleur ! Heb het nog voor de kerst ontvangen. Dank jullie wel. Groeten Riet van der Putten.

leuke mode leuke sale snel verzonden

ook artikelen die retour kwamen snel retour betaald.

heel goed

De afhandeling van de PostNl was goed. De bestelling was helemaal goed en ook een snelle bezorging.

Kleding heeft goede kwaliteit en pasvorm! Levering op tijd.

Fijn geholpen.

Goede prijs mooie kleren en snelle levering

Vlotte levering, snelle terugbetaling

Bestelling afgehaald, direct gepast - was te groot. Direct maat kleiner besteld, geld van retour stond de volgende dag op de rekening

Pakket goed ontvangen, jurk staat goed, fijne kwaliteit

Heechein 54

8491EN Akkrum

06-16520304

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Georgedé, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.