Trage levering

Trage levering en bij de tweede bestelling (andere maat) pas na 5 dagen mailen dat de maat (in tegenstelling wat op de site stond) niet beschikbaar is vind ik niet fijn. 140,- een week voor niets onderweg geweest en ik dus niet elders hetzelfde kon bestellen Het was de eerste keer, maar mij zie je niet weer.

Leuk assortiment en goede kwaliteit. Medewerkers altijd zeer vriendelijk. Kortom: Aanrader.

Fijne webshop voor een maatje meer.

De bestellingen worden netjes ingepakt en verstuurd. Retour gaat ook prima snel je geld weer op je rekening.

Prachtig!

Wat een prachtige kwaliteit van de broeken! De bestelling was de volgende dag al in huis! Een volgende keer bestel ik hier weer @

Snelle en nette levering.

Twijfel nog of ik de goeie maat heb.

Blij met Maatjemeer

Het is heel fijn om via de website van Maatjemeer kleding te kunnen bestellen. Zoeken op mijn lievelingsmerk en bestellen en na een paar dagen is de kleding geleverd. Altijd goed ingepakt. Deze keer een fijne broek en trui voor de winter. Ik ben er blij mee!

Zeer goede ervaring ook al was het via internet

Helaas was het bestelde artikel niet het juiste. Verkeerd besteld maar de afhandeling met de retour is heel keurig verlopen.

De mode winkel voor mij. Kleding in prachtige kleuren In stijlvolle maten voor iedere vrouw

Snelle levering en mooi artikel!

Heel blij met mijn aanschaf!

Een prachtig vest.

Dit vest is van een goede kwaliteit en pasvorm is heel mooi.

Vlotte levering.

Was erg goed

Was snel geleverd en netjes verpakt

Alles naar wens velopen

Ik heb het bestelde teruggestuurd omdat de maat niet goed was voor mij. Maar bestelling, retour en terugstorten van het betaalde bedrag verliep geheel naar wens.

uitstekend

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snel en netjes geleverd. Heel erg blij met mijn bestelling!

Prima winkel

Prima winkel goede service. Genoeg keuze

Maatjemeer.nl Reuzevondst!

Dat ik de hele zomer in kleding van Maatjemeer heb gelopen, verklaart toch alles? Bijna alle merken bij jullie vind ik leuk. Onlangs had ik 2 jurken besteld. De ene heb ik teruggestuurd, hij stond gewoon niet bij mij( de afhandeling ging razend snel) de ander had ik gisteren aan naar de opera!!

Fijne & snelle service!

Mooie producten, snelle verzending en als er evt iets niet bevalt dan werkt de retourservice ook top! Jammer dat ik niet wat dichterbij woon, dan kwam ik vaker langs

"Dik" tevreden

Prachtig vest ontvangen Snelle levering Netjes verpakt Helemaal blij

Wederom snelle levering

De kleding die ik heb uitgekozen is van een mooie kwaliteit en het is netjes verpakt.

Snel geleverd en maat prima.

Supergoede service en zo snel in huis!

Via de mail wordt je helemaal op de hoogte gehouden en instructies over eventueel retour ook erg duidelijk maar niet nodig want mijn nieuwe winter jas van Etage is geweldig! Wat een mooie kwaliteit superblij mee!!

Tevreden

Ik vind de kleding van jullie prachtig.

Goede betaalbare producten. Service en afhandeling uitstekend

Snelle levering, goed verpakt. Mooie kwaliteit kleding

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.