Mooie blazer en fijn materiaal

De mooie blazer past goed en het materiaal valt goed. Erg blij mee. Korting mooi meegenomen. Vlotte levering.

Topservice!

Bestelling is correct verlopen en binnen de voorziene tijd aangekomen.

Toppie!

Na bestelling is het snel geleverd en mooi en netjes verpakt! Blije klant!

Hele mooie shirts ontvangen.

Mooi vallende shirts. Levertermijn klopt.

Zoals altijd top!

Al een aantal jaren koop ik bij Maatjemeer. Altijd tot volle tevredenheid. Mooie kleding, goede service.

Helaas deze keer retour

De kleur van mijn bestelde broek bleek bij ontvangst veeeel donkerder. Retourneren/ terugbetaling gaat snel en goed

Voor het eerst iets bij jullie besteld, n/etjes geleverd ben er blij mee. Mvg Ans

tevreden

Snel en goed geleverd. Info op de site goed en product voldoet aan de verwachtingen.

Netjes en vlug

Heel vlug en netjes binnen gekomen. Stof en als was goed maar niet wat ik bedoelde. verder helemaal geen opmerkingen. Ik raad het iedereen aan!

Mooie mode

Ik ben erg tevreden

Volledig naar verwachting

De bestelde jurk van Orientique voldeed volledig aan mijn verwachting. Mooi ingepakt door de dames. Tot de volgende bestelling.

Heel fijn bedrijf

Regelmatig koop ik het één en ander bij Maatjemeer.nl. Het is prima kleding, het pakketje wordt snel geleverd en mocht er wat zijn, een ontbrekend retourformulier, wordt er zeer snel gereageerd op mijn e-mail.

Super fijne maatje meer winkel met uitstekend personeel.

De winkel is voor mij bijna 1,5 uur rijden. Maar als ik naar de winkel ga dan word ik echt blij als ik de winkel binnen stap. Wat een keuze, en wat een fijn personeel, je wordt echt fantastisch geholpen. En ik word vooral blij van mijn merk :Via Appia, maar ook van de etage jassen en van de Yesta broeken. En het bestellen via de webshop gaat ook perfect. Geen extra verzendkosten en heel snel verstuurd. Ik ben heel blij met deze fantastische winkel. Ga er graag een dagje naar toe vanuit Noord-Holland.

Laat de bestelling komen bij een PostNL punt. Ik kan het pakketje volgen, en krijg bericht wanneer het daar is bezorgd. Blij met deze 2 aankopen!

Snelle verzending, prima service en snelle terugbetaling bij retour.

1e bestelling, erg tevreden

Fijne webwinkel voor mode met een maatje meer.

Ik heb inmiddels 3 bestellingen gedaan. De items worden keurig verpakt en snel verzonden. Deze webwinkel verleent een prima service. Kortom, aanrader!

Fast and professional

I ordered pants from Maatjemeer online and am glad I did. They arrived quickly, were good quality, and fit exactly as expected. I would definitely order from them again.

Supergoed

Supersnelle leverling

snelle service

Leuke kleding voor een maatje meer, ik kreeg het snel binnen en het meeste zat perfect. Ook fijn dat ze maatinformatie goed op de site hebben staan zoals lengte van shirts. Eén item zond ik terug en de retour werd snel verwerkt en ik had het geld ook snel op mijn rekening staan. Prima winkel dus!

Goede online bestelline

Goede online bestelwinkel

snel geleverd, netjes ingepakt.

Snel verstuurd prettig contact

Tevreden klant

Was de eerste keer Was goed maar te groot Volgende keer beter

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.