Redelijk snelle levering en mooie kleding

Mooie kleding , keurig ingepakt en levering was redelijk snel . Keurig dus !!

prima web shop

artikelen netjes verpakt snelle levering

Alles perfect verlopen

DOE ZO VOORT !

Mooie kleding voor de volle vrouw!

Uitgebreide collectie. Ik ben heel leuk geslaagd online. De kleding is goed verpakt in zipzakken in de doos en er zitten geen strakke vouwen in. Perfect je hoeft het niet eens te strijken en kan zo in je nieuwe outfit stralen. Wanneer iets niet goed past of je bent niet tevreden, kan je het netjes terug sturen met hun verzendlabel.de retour verzendkosten worden verrekend met wat je terugbetaalt krijgt. Kortom, ik wordt een terugkerende klant..

Snel geleverd, goed verpakt.

Prima, heel tevreden

Wordt altijd snel geleverd en netjes verpakt

De kleding wordt altijd snel geleverd en wordt netjes verpakt. Een feestje als het binnenkomt

Prijs /kwaliteit is prima

Goede communicatie, mooie collectie

Goede service en snelle levering. Mooie kwaliteit

Leuke betaalbare kleding!

Keurig verpakt en goed ontvangen

Goede service ..Goed contact

Fantastische kleding, fijne service!

Al eerder had ik bij Maatjemeer besteld en nu weer, mooie kleding voor een fijne prijs!

Goede webshop en vlotte levering

Hele duidelijke en overzichtelijke webshop. Goede info over de bestelling en vlot geleverd.

Snel,en nette afhandeling van bestelling!

Vlotte afhandeling van bestelling!!

Snelle llevering mooie kwaliteit.

Een paar keer wat online besteld, helaas terug moeten sturen omdat het te groot was. Zo snel als ze leveren zo snel had ik mijn geld weer terug heel fijn!

Ik had een jeans jas besteld. Toen netjes bericht gekregen dat ze dat niet meer hadden Toen netjes een ander afgeleverd

Net bedrijf

Ik had kleding besteld wat mij niet leuk stond en te ruimen was. Een dag na mijn retourzending kreeg ik al een mail dat het geld met 1 á 2 werkdagen teruggestort zou worden.

Zowel op de website als in de winkel, prima service en mooie merken. Voor iedere portemonnee toegankelijk.

Prima maat kwaliteit prijs en bezorging!

Zie hierboven

Alles was netjes geregeld kleding was mooi

Top winkel

Het is misschien raar, maar hier koop ik bijna al mijn kleren. Nu stond er een jas van Etage op de site. Ik twijfelde of hij mij zou passen. Even gebeld. Na wat overleg dachten ze dat het wel zou passen. En ja hoor. Ik heb een heel mooie jas gescoord voor de helft van de prijs. Dank je wel.

Goede website snelle afhandeling keurig ingepakt

Fijne webshop en kleding snel in huis

Van mijn bestelling moest ik helaas één artikel retourneren. Wat fijn dat ik met twee dagen al een mail kreeg dat mijn retour was aangekomen. Dat is bijna nergens zo snel!! Ik kijk graag in de shop, er is ruime aanbieding en er is kleding van diverse goede merken. Alleen jammer dat jullie in het hoge noorden zitten......het liefst zou ik een keer langskomen om te neuzen. Ik ben in ieder geval dik tevreden.

Ik had 2 shirts besteld, 1 was er goed, de andere retour. Dat ging makkelijk. Er zit een sticker bij de levering. Retourgeld had ik zeer snel op mijn rekening.

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.