Was de eerste keer Was goed maar te groot Volgende keer beter

Snelle levering, mooie kleding.

Maatje meer heeft een mooi aanbod aan kleding! Ze leveren snel, netjes verpakt. Ik ben er blij mee.

Wat fijn ruime keuze in mijn maat

Toevallig op deze site te recht gekomen. Zo fijn dat je zoveel keuze is in grote maten. De Bermuda die ik bestelt heb is van een fijne elastische stof. Zit heel prettig.

Kan niet beter!

Ik had een te grote maat besteld, terug gestuurd en binnen een paar dagen geld retour gekregen.

Was een paar dagen eerder in de winkel geweest. Heel goed geholpen, overigens. Had daar dingen gezien die ik nu toch online heb besteld.

Goed ontvangen, bedankt!

Snel goed verzorgd ingepakt.

Heel snel

Ik beveel het door !!

hier bestellen is het zeker waard.

wat een fijne ervaring, de snelheid vanaf het bestellen en het in handen krijgen hiervan. Hieruit maak ik op dat alles met grote zorg gebeurt en dit geeft mij een groot vertrouwen om te bestellen bij maatje meer!

Prima.

De kleding is geweldig. Maat klopt helemaal. Fijn verpakt. Ik kan niets anders zeggen dan: Dik tevreden.

De bestelling was keurig bezorgt,Helemaal blij met mijn jurkjes,

Vlotte verzending en afhandeling van retourzending.

Jas keurig verpakt en verzonden. Ik had binnen enkele dagen het geld van de retour al weer op de rekening staan.

De levering en het bestelde artikel was naar wens.

Bestelling is vlot en goed verpakt bezorgd

Jammer genoeg paste het niet en nadat het geretourneerd was kreeg ik vlot mijn geld teruggestort!

Snelle afhandeling.

Prima geen enkele klach

Ik ben heel erg tevreden tot nu toe Mooie kleding ,veel variatie ,voor iedere beurs is er wel iets

Zeer vlotte verzending.

Zeer vlotte verzending en terug storten retour bedrag

Goede website

Grote collectie, snelle verzending en makkelijk te retourneren. Helemaal goed!

Goed Verzorgt

In de winkel al een broek gekocht, bijbehorend shirt was niet aanwezig in mijn maat, op internet besteld en was eerder binnen dan verwacht. Volgens de track en trace code zou het op maandag geleverd worden en het was er zaterdag al.

Super vlot, fijne service.. zoals t ‘hoort’

Op mijn verzoek is mijn bestelling zo snel als mogelijk verzonden. Heel fijn dat dat ook is gelukt. Ook eventuele retourzendingen worden ook altijd heel snel verwerkt. Jammer dat de winkel voor mij ver weg zit, anders was ik er regelmatig langs gegaan. Hun artikelen zijn smaakvol en van een goede kwaliteit. Tijd voor een filiaal erbij?!

Goed en vlug geleverd

Het ging precies zoals je het graag wilt

Goede levering, goed verpakt, maat en kleur waren goed, helemaal tevreden dus

goed snelle levering

Altijd makkelijk en het pakje past vaak door de brievenbus,super.

Product voldoet goed aan de omschrijving.

Het was de eerste keer dat ik bij maatjemeer bestelde. Ik ben erg tevreden en ga zeker vaker bestellen bij maatjemeer

Heechein 58

8491EN Akkrum

Over Maatjemeer.nl

Maatjemeer.nl is een webshop met prachtige grote maten mode voor vrouwen. Exclusieve kleding van topmerken in de damesmode. Hierbij kun je denken aan Yoek, Plusbasics, Joseph Ribkoff, Xandres, KjBrand, Yesta, Base Level Curvy, Kaffe Curve, Via Appia Due, Yesta, Base Level Curvy , Doris Streich, Exxcellent, Sandgaard, Mona Lisa en nog heel veel andere merken. Het is ontstaan vanuit één van de mooiste speciaalzaken in deze specialiteit. De Dames van Akkrum uit uiteraard Akkrum (Friesland). Het is beslist ook de moeite waard om deze winkel een keer te bezoeken. De service en expertise van de medewerksters is groot. Maar ook is het gewoon gezellig in dat oude koetshuis.