Heeft een totaal van 3.606 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment58%
De beoordelingen zijn gemengd. Enkele klanten melden vertragingen en trage communicatie, terwijl anderen tevreden zijn over het product en het merk zouden aanbevelen. De negatieve ervaringen draaien om planning en service, terwijl de positieve opmerkingen de kwaliteit en bruikbaarheid benadrukken. Over het algemeen zijn de meningen verdeeld, met frictie rondom de service en waardering voor de productkwaliteit.
Sterke punten
Voldoet aan verwachtingen
Zou aanbevelen
Gebaseerd op 5 reviews
Zeer slecht …
Besteld bij deze site omdat er stond “snelle levering” !!! Had het nodig voor mijn tuinfeest, dat ik 3 weken na de bestelling zou hebben… helaas , ik moest zelf steeds achter mijn bestelling aan, kon hem ook niet meer annuleren! Heb uiteindelijk na 1 maand wachten elders besteld, dit had ik 3 dagen later…
Nu na een dikke maand wachten heb ik nog niks, als steeds een mail dat het bestelde eraan komt, geen compensatie, geen persoonlijke oplossing… niks! €209,/ euro lichter met een kussen in mijn maag, waar ik niks aan heb! Ik vind als er beloofd wordt snelle levering en dat lukt niet, dan laat je dat of even weten of je geeft het geld terug…. Heb duidelijk aangegeven dat ik t ook snel nodig had. Heel onpersoonlijk bedrijf en te lang wachten, niet het beloofde waar maken! Nooit meer …
22 August 2026
Marjolein
Roermond
Reactie van 123maatkussens.nl
Goedemorgen Marjolein,
Bedankt voor uw review.
Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat de bestelling niet op tijd is geleverd voor het feest waarvoor u de kussens nodig had. Wij waren hier echter vooraf niet van op de hoogte. Bij het plaatsen van de bestelling hebben wij geen gewenste leverdatum of opmerking hierover ontvangen, waardoor wij hier helaas geen rekening mee konden houden of konden beoordelen of levering vóór deze datum mogelijk was.
Daarnaast betreft het een maatwerkproduct. De hoes en vulling worden speciaal voor uw bestelling en op maat geproduceerd. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om een maatwerkorder (kosteloos) te annuleren nadat deze in productie is genomen.
Natuurlijk vinden wij het vervelend dat de order later geleverd is, dan verwacht. We hadden graag met je mee willen kijken naar de mogelijkheden.
Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u gerust telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Wij hebben hier 18 juli kussens besteld voor onze Kip compact caravan en ik heb maar 1 woord geweldig. Prachtig gemaakt keurig op tijd. Prijs is prima heel blij met deze aankoop. Klasse
20 August 2026
Claudia
Harderwijk
Hele lange levertijd en slecht afgewerkt kussen
We werden keurig op de hoogte gesteld dat het kussen in productie genomen werd. (Na 3 weken)Duurde echter nog 6 weken voor er geleverd werd! Verstuurd vanaf bedrijf wat Mypilloo heet…….vreemd als je bij 123 maatkussens besteld, zeker in deze tijd waarin je niets opend in mails als je de bedrijfsnaam niet kent!
Het kussen is lelijk afgewerkt, randen van het simpele rechte kussen zijn golvend gestikt!
Geen aanrader dus…..
9 August 2026
Joke
Joure
Reactie van 123maatkussens.nl
Goedemorgen Joke,
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Onze reguliere verzendtijd bedraagt 15 werkdagen, oftewel ongeveer drie weken. Dit betekent dat een bestelling uiterlijk binnen 15 werkdagen verzonden dient te worden. Bij het plaatsen van uw bestelling is zowel op onze website als in de orderbevestiging aangegeven dat er, afhankelijk van de drukte, een mogelijke vertraging van twee tot drie weken kan ontstaan. Hierdoor kan de totale levertijd in sommige gevallen inderdaad oplopen tot ongeveer zes weken.
Daarnaast leveren wij internationaal. Om deze reden zijn wij onder verschillende bedrijfsnamen actief: 123Maatkussens voor de Nederlandse markt en MyPilloo voor de internationale markt.
Wat betreft de door u genoemde kwaliteit van de kussens hebben wij voorafgaand aan uw review geen klacht of melding van u mogen ontvangen. Hierdoor waren wij niet eerder op de hoogte van de door u ervaren problemen. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze producten netjes en kwalitatief worden afgewerkt. Lelijk afgewerkte randen voldoen dan ook niet aan de kwaliteit die wij onze klanten willen bieden.
Wij kijken daarom graag met u mee naar de situatie. Mocht u dit op prijs stellen, dan verzoeken wij u vriendelijk om ons een e-mail te sturen met enkele duidelijke foto's van de betreffende kussens en afwerking. Op basis daarvan kunnen wij de situatie beoordelen en samen met u naar een passende oplossing kijken.
Bij verdere vragen horen wij dit uiteraard.
Gerade lange Lieferzeit
Als erstes, vielen Dank dass die Lieferung doch noch bis Anfang August möglich gemacht wurde. Die Qualität ist super schön und ich freu mich über unsere gefühlt neue Lounge Sitzgruppe. Ein kleiner Kritikpunkt ist die Information, es stand zwar auf der Homepage dass Mann etwas mehr Geduld bräuchte, jedoch dass es so lange dauert, davon bin ich nicht ausgegangen. Daher wäre es nur fair wenn eine echte Abschätzung über die tatsächliche Lieferzeit abgegeben werden würde und eine aktive Kommunikation den Kunden gegenüber was die tatsächliche Planung angeht.
2 August 2026
Maik
Neu-Ulm
Excellent
Peut etre un peu long a recevoir mais sûrement victime de leur succès. Commande de deux jeux complets pour fauteuil... parfait
1 August 2026
Isabelle
Marennes
Slecht
Bestelling geplaatst half mei. Zou in productie zijn gegaan 4 juni. Sindsdien zijn ze niet meer bereikbaar. Reageren niet op mails en nemen de telefoon niet op.
Ben op de positieve reviews afgegaan.
Ben bang dat ik het geld kwijt ben.
Y.H
22 June 2026
Y.H
Bolsward
Keine Lieferung!
Absolut nicht empfehlenswert! Vor über einem Monat mit Lieferzeit von 8-10 Tagen bestellt. Nach wie vor keine Kissen. Der Kundenservice vertröstet einen (nur auf Nachfrage) von Woche zu Woche. Vielleicht noch zwei Wochen, bis die Ware aus der Produktion kommt... Vielleicht aber auch nicht.
18 June 2026
Jessica
Kaarst
Geen communicatie en geen levering
Ik hoor maar niks over de levering. Eerst al vertraagde productie waar ik niks van hoorde, daarna opnieuw vertraging waar ik niks van hoorde. Toen de mededeling dat het geleverd zou worden en zonder bericht weer niet geleverd. Tsja.... geen idee of ze een goed product maken, maar planning en communicatie is zeer slecht.
16 June 2026
Marco
Baarn
Niet nakomen . Bestelling wordt maar niet geleverd. Geen reacties op mail
25 april besteld
18 mei zou het bezorgd worden
27 mei nog niet bezorgd. Meerdere keren gemaild GEEN reacties
Gebeld: komen volgende week binnen worden met spoed bezorgd maar nog niks ontvangen
27 May 2026
Janine
Nl
Super, bin begeistert
Ich bin super zufrieden gewesen, kann ich jederzeit weiter empfehlen. Hat meine Erwartungen voll erfüllt. Jederzeit wieder. :)
17 May 2026
Edeltraud
Bamberg
Parfait et je vais recommander
J'ai fait une première commande pour refaire sellerie voilier.... j'ai fonc fait faire les coussins d'assise du carré et je suis super content. Je vais fonc commander les coussins pour dossier et coussins matelas pour chambre.
6 January 2026
Patrick
France
Omdat ik geen standaard maat bankje heb gecreeerd, was het best puzzelen qua maat, dikte, kleur, etc. De dame aan telefoon was behulpzaam, dacht mee, was ook kritisch over mijn keuzes, gaf goed advies. En bleef, ondanks mijn nogal chaotische werkwijze, vriendelijk! De kleurstalen waren er supersnel. Gewoon top!
30 April 2025
Sandra
Vorden
Snelle service en mooi gedaan.
Heel tevreden. We kregen heel snel de stofjes opgestuurd en na de bestelling met 3 weken de kussens al binnen.
22 April 2025
Marion
Lekkerkerk
Echt top!
Onlangs heb ik 5 kussenhoezen voor onze tuinbank besteld. De tool online werkt heel gemakkelijk en ik vond het ook heel fijn dat ik staaltjes kon bestellen om zelf de kleur en stof te bekijken en voelen.
In eerste instantie had ik zelf wel een foutje gemaakt in het bestelproces, maar dit werd echt heel netjes opgelost.
We zijn echt supertevreden over de service en de kwaliteit van de kussenhoezen. Ze zitten als gegoten en de afwerking is echt heel netjes. Heel erg bedankt!
23 February 2025
Liza
Amersfoort
Prima allemaal
Heb 5 imitatie leren hoezen voor 2 banken besteld en ik ben er heel tevreden mee. Ze passen precies en zien er erg mooi uit. Ook de levering ging heel vlot binnen 2 weken.
17 February 2025
Aad
Amsterdam
Heerlijke kussens om op te zitten
Goed gemaakt hoor.
Kom zeker terug top
2 February 2025
Francis
Dordrecht
Snel en volgens opgave
Camperkussens vervangen via opgave module op de website. Bestelling werd snel geleverd en ziet er netjes uit
28 January 2025
Ronald
Hoogeveen
Commande de coussins pour une banquette d'angle
J'ai fait appel cet été à MyPilloo pour la fabrication de coussins destinés une banquette d'angle dans un espace repas dans une cuisine.
C'est Ruben qui s'est occupé de mon projet et il a été de très bon conseil quant au choix des matériaux, à l'envoi des échantillons, à la précision des dimensions. Il a pris le temps de répondre à toutes mes questions et il a été attentif et efficace. Son professionnalisme et sa gentillesse ont vraiment fait la différence.
Le résultat est conforme à mon attente, la fabrication est de qualité.
Je recommande vivement MyPilloo à tous ceux qui recherchent un fournisseur de qualité !
27 November 2024
Agathe
Reims
Kussens op maat
Onze kussens zijn perfect gemaakt en geleverd . Bedankt
12 September 2024
Vranken Hoylaerts
Tielt-winge
Op tijd en geleverd wat ik besteld had
Binnen 2 weken het gevraagde kussen voor in de boot geleverd
18 July 2024
Marco
Langedijke
Prima service met gratis stalen en zo de juiste keuze kunnen maken.
23 June 2024
Zeer tevreden mee.
17 June 2024
Michael
Amsterdam
Hele fijne en makkelijke site !!
Super makkelijk door te lopen om alles in te vullen en de kussens zien er prachtig uit
Angelique Schrijver-damen
Gorinchem
Precies wat ik in gedachten had bij het bestellen!
Mooi materiaal, perfecte pasvorm!
Imke
Amsterdam
Prachtige nieuwe kussens voor de caravan
We hebben een tekening van de banken gestuurd en kregen een advies voor de juiste maat van de kussens. Daarna hebben we kleurstalen aangevraagd, die waren er de volgende dag al. Toen kregen we een offerte, en hebben we de kussens besteld. De levering was erg snel. En het resultaat is super.
Marga
Louwens