Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen zijn gemengd. Enkele klanten melden vertragingen en trage communicatie, terwijl anderen tevreden zijn over het product en het merk zouden aanbevelen. De negatieve ervaringen draaien om planning en service, terwijl de positieve opmerkingen de kwaliteit en bruikbaarheid benadrukken. Over het algemeen zijn de meningen verdeeld, met frictie rondom de service en waardering voor de productkwaliteit.
Bestelling geplaatst half mei. Zou in productie zijn gegaan 4 juni. Sindsdien zijn ze niet meer bereikbaar. Reageren niet op mails en nemen de telefoon niet op. Ben op de positieve reviews afgegaan. Ben bang dat ik het geld kwijt ben. Y.H
22 June 2026
Y.H
Bolsward
Absolut nicht empfehlenswert! Vor über einem Monat mit Lieferzeit von 8-10 Tagen bestellt. Nach wie vor keine Kissen. Der Kundenservice vertröstet einen (nur auf Nachfrage) von Woche zu Woche. Vielleicht noch zwei Wochen, bis die Ware aus der Produktion kommt... Vielleicht aber auch nicht.
18 June 2026
Jessica
Kaarst
Ik hoor maar niks over de levering. Eerst al vertraagde productie waar ik niks van hoorde, daarna opnieuw vertraging waar ik niks van hoorde. Toen de mededeling dat het geleverd zou worden en zonder bericht weer niet geleverd. Tsja.... geen idee of ze een goed product maken, maar planning en communicatie is zeer slecht.
16 June 2026
Marco
Baarn
25 april besteld 18 mei zou het bezorgd worden 27 mei nog niet bezorgd. Meerdere keren gemaild GEEN reacties Gebeld: komen volgende week binnen worden met spoed bezorgd maar nog niks ontvangen
27 May 2026
Janine
Nl
Ich bin super zufrieden gewesen, kann ich jederzeit weiter empfehlen. Hat meine Erwartungen voll erfüllt. Jederzeit wieder. :)
17 May 2026
Edeltraud
Bamberg
J'ai fait une première commande pour refaire sellerie voilier.... j'ai fonc fait faire les coussins d'assise du carré et je suis super content. Je vais fonc commander les coussins pour dossier et coussins matelas pour chambre.
6 January 2026
Patrick
France
Omdat ik geen standaard maat bankje heb gecreeerd, was het best puzzelen qua maat, dikte, kleur, etc. De dame aan telefoon was behulpzaam, dacht mee, was ook kritisch over mijn keuzes, gaf goed advies. En bleef, ondanks mijn nogal chaotische werkwijze, vriendelijk! De kleurstalen waren er supersnel. Gewoon top!
30 April 2025
Sandra
Vorden
Heel tevreden. We kregen heel snel de stofjes opgestuurd en na de bestelling met 3 weken de kussens al binnen.
22 April 2025
Marion
Lekkerkerk
Onlangs heb ik 5 kussenhoezen voor onze tuinbank besteld. De tool online werkt heel gemakkelijk en ik vond het ook heel fijn dat ik staaltjes kon bestellen om zelf de kleur en stof te bekijken en voelen. In eerste instantie had ik zelf wel een foutje gemaakt in het bestelproces, maar dit werd echt heel netjes opgelost. We zijn echt supertevreden over de service en de kwaliteit van de kussenhoezen. Ze zitten als gegoten en de afwerking is echt heel netjes. Heel erg bedankt!
23 February 2025
Liza
Amersfoort
Heb 5 imitatie leren hoezen voor 2 banken besteld en ik ben er heel tevreden mee. Ze passen precies en zien er erg mooi uit. Ook de levering ging heel vlot binnen 2 weken.
17 February 2025
Aad
Amsterdam
Goed gemaakt hoor. Kom zeker terug top
2 February 2025
Francis
Dordrecht
Camperkussens vervangen via opgave module op de website. Bestelling werd snel geleverd en ziet er netjes uit
28 January 2025
Ronald
Hoogeveen
J'ai fait appel cet été à MyPilloo pour la fabrication de coussins destinés une banquette d'angle dans un espace repas dans une cuisine. C'est Ruben qui s'est occupé de mon projet et il a été de très bon conseil quant au choix des matériaux, à l'envoi des échantillons, à la précision des dimensions. Il a pris le temps de répondre à toutes mes questions et il a été attentif et efficace. Son professionnalisme et sa gentillesse ont vraiment fait la différence. Le résultat est conforme à mon attente, la fabrication est de qualité. Je recommande vivement MyPilloo à tous ceux qui recherchent un fournisseur de qualité !
27 November 2024
Binnen 2 weken het gevraagde kussen voor in de boot geleverd
18 July 2024
Marco
Langedijke
Prima service met gratis stalen en zo de juiste keuze kunnen maken.
23 June 2024
Ton
Overloon
Prachtige afwerking. Zeer tevreden mee.
17 June 2024
Michael
Amsterdam
Super makkelijk door te lopen om alles in te vullen en de kussens zien er prachtig uit
Angelique Schrijver-damen
Gorinchem
Mooi materiaal, perfecte pasvorm!
Imke
Amsterdam
We hebben een tekening van de banken gestuurd en kregen een advies voor de juiste maat van de kussens. Daarna hebben we kleurstalen aangevraagd, die waren er de volgende dag al. Toen kregen we een offerte, en hebben we de kussens besteld. De levering was erg snel. En het resultaat is super.
Marga
Louwens
Tuinset ljjkt als nieuw, met alleen nieuwe hoezen! De beschrijving precies gevolgd en de de hoezen passen precies!
Ellen
Hengelo
Mooie kussens, stevig en mooi afgewerkt. Bij verkeerde maten kon dit nog worden aangepast, snelle service
12 June 2024
M.t Van der sprong
Zierikzee
Precies op maat
8 June 2024
Blaauw
Schoonoord
Goede service en hulp via de telefoon na mijn online bestelling, die ik zelf niet goed had in gevuld. Klasse! En product perfect afgeleverd. Erg blij mee.
21 May 2024
Annemiek
OOSTEREND TERSCHELLING
In onze Hobby caravan wilde wij van de huidige rondzit naar een rechthoekzit met plofrugkussens. Zelf de zitbanken wat aangepast en stofstalen besteld bij 123. Een paar keer constructief contact gehad met de klantenservice en uiteindelijk de kussenset van wel 12 kussens besteld. De kussens werden spoedig (~10 werkdagen) door 123 zelf bezorgd. Het resultaat is super. De kussens passen perfect, mooie sterke stof en de afgewerking en van hoge kwaliteit. Het was best wel een dingetje om via internet zo'n project aan te gaan maar we zijn echt super tevreden over de afloop. Aanrader!
7 May 2024
Bert