Pluspunten

Goede service, snelle levering

Pluspunten

snelle levering en goede kwaliteit

verpakking zou iets discreter kunnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kussens

Graag goede informatie en voorbeelden van kleuren op de site

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De kleur van de kussens is beter uitgevallen dan op de site te zien was

Communicatie. Er was een mail gestuurd dat ik mijn kussens rond 14 juni mogelijk zou ontvangen. Daarvan zou ik bericht krijgen en dag van te voren. Op 14 juni gebeld en er werd aangegeven dat ze woensdag of donderdag binnen zouden komen en dat ik ze dan op donderdag of vrijdag in huis zou hebben. In ieder geval voor het weekend. Op donderdag nog steeds geen bericht ontvangen en wederom vrijdag contact opgenomen. Deze dag werd me verteld dat ze binnen zijn en verstuurd zijn. Ik moet ze dan echt zaterdag binnen hebben. Ik kon dit via DHL in de gaten houden. Vrijdagavond om 19 uur zijn ze inderdaad opgehaald en die zelfde nacht lagen ze in Utrecht. Helaas de gehele zaterdag geen DHL gezien en niet zo gek, want ze leveren dan niet volgens hun site. Op maandag zijn ze afgeleverd en helaas op het verkeerde huisnr. Deze zou ik verkeerd hebben ingevoerd. Kortom er worden beloftes gedaan die niet nagekomen zijn. Tevens noteert niemand dat er al eerder gebeld is. Ik heb aangeven dat ik niet tevreden was over de gang van zaken, maar daar werd niets meegedaan Door de goede referenties en prijs heb ik voor jullie gekozen, maar ik zal jullie niet snel aanbevelen....

Pluspunten

Snel, goede communicatie over de levering, werkt prettig met opsturen kleurstalen

Indien mogelijk meer kreukvrij verpakken/ versturen.

Pluspunten

De website is helder en duidelijk. Verzending binnen gestelde termijn. Ook de aflevering correct. Wat je bestelt, krijg je!

Eindproduct nazien of het perfect is! In mijn geval 1 kussenrits aan einde niet mooi/goed afgewerkt.

Pluspunten

Keurig afgewerkte kussens ontvangen op de afgesproken tijd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij vragen direct antwoord.

De levertijd gaat pas in als je een mail krijgt dat de kussens in productie gaan. Het is niet geheel duidelijk bij het bestellen. Wij dachten vanaf moment bestellen gaat levertijd in.

Pluspunten

Levering was 1 week sneller, fantastisch.

Ga vooral zo door.

Pluspunten

Snelle levering goed bereikbaar voor vragen

Pluspunten

Wat jullie voor mij hebben gemaakt en afgeleverd is perfect.. Niets op aan te merken.

Wat mij betreft geen.

Pluspunten

goede informatie over bestelling en levering

Pluspunten

Snelle reacties op vragen. Snelle levering en prachtig resultaat.

Geen.

Pluspunten

Mooi afgewerkt en snelle levering

Pluspunten

Ik had kussens nodig voor hele moeilijke stoelen...hele rare maat...een mal gemaakt van een vuilniszak en kussens op maat laten maken....ze zijn geweldig geworden!!!n

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit kussens en netjes afgewerkt

Nee

Pluspunten

Perfecte service

geen

Pluspunten

Fijn dat er een mogelijkheid is om stof-stalen te krijgen en verder erg goede service en mooi product.

iets kortere levertijd.....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles was in orde met de bestelling

Er is een kussen waarvan een ritsts verkeerd is

Pluspunten

10/10

Pluspunten

zeer coulant, klantvriendelijk en goed bereikbaar

iets betere communicatie t.a.v. on-line bestellingen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

handig dat je kussens op maat kunt laten maken

helaas hebben we te lang op product moeten wachten.... (stof bleek op te zijn na 2 telefoontjes...)

Pluspunten

Maken waar wat ze beloven. Veel vragen gesteld elke keer snel antwoord, erg fijn geholpen.

Pluspunten

Bestelling werd na 2 weken afgeleverd, precies zoals afgesproken. Het kussen is goed afgewerkt, en de prijs/kwaliteit is goed.

geen

Leemskuilen 5