3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kussens zijn prima

Op tijd leveren, heeft erg lang geduurd voor ik de bestelling binnen had, na bellen hierover ging het wat sneller

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima gemaakt.

Ik heb toch moeten vragen wanneer de kussens geleverd zouden worden, het was niet binnen de tijd zoals verteld was. Misschien vanwege de drukte ?

Pluspunten

Het kussen dat ik heb besteld, is precies wat ik ervan had verwacht. Nadat ik het had besteld, werd ik op een prettige manier op de hoogte gehouden van de voortgang. Top! Er zijn veel keuzemogelijkheden op de website, ik kom er zeker terug als ik weer een kussen op maatnodig heb.

Ga zo door!

Pluspunten

SNELLE & GOEDE SERVICE RUIM AANBOD BUITENAFWERKING VAN DE HOEZEN ZIJN ZEER GOED

AFWERKING VAN DE BINNENKANT VAN DE KUSSENHOEZEN KAN BETER. DE NADEN AAN DE BINNENKANT ZIJN FEL UITGERAFELD EN BIJGEVOLG ZEER KWETSBAAR BIJ HET INSTOPPEN EN UITHALEN VAN DE VULLING VOOR EEN EVENTUELE WASBEURT.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- levering is goed is goed verpakt; - kussens zien er goed uit; - prima materiaal gebruik

- levering duurde ruim 2,5 maal zo lang als toegezegd; - rug kussens komen niet overeen met de afbeelding bij de bestelling, dit zorgt voor teleurstelling; bij het zitkussen is het sierkoord aan de voorzijde (kant zonder rits) nieuw aangekoppeld waardoor er geen mooi doorlopend sierkoord te zien is maar een aanhechting. Bij een kussen is dit wel goed gegaan en bij het andere kussen niet, zonde! - als je contact zoekt om te melden dat de rug kussens niet overeenkomstig de afbeelding bij bestelling zijn en dat het koord niet op de juiste manier is aangebracht, dan wordt je afgewimpeld de fouten herstellen is helaas geen optie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Correcte en tijdige informatie als de levertijd wordt overschreden

Betere planning zodat de levertijd niet in de knel komt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit kussens en mooi op maat

Levering vertraagt door drukte

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Er wordt net binnen de levertijd geleverd

Er is nog niet reageert op mijn klacht

Pluspunten

Snel, goed gecommuniceerd, levering was sneller dan verwacht. Mijn kussens zijn super mooi! Ik ben blij

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Indien je niet de vraag aankan geen verdere opdrachten aannemen!

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop, mooie kussens

Pluspunten

Klantvriendelijke digitale communicatie. Snellere levering dan mij was toegezegd. Dat verbaasde mij omdat in enkele recensies daar juist niet positief over werd geoordeeld. Mooie kussens, goede kwaliteit, nette afwerking.

Omdat het voornamelijk kussens zijn voor gebruik buitenshuis, ligt de piek in de bestellingen vermoedelijk in het voorjaar. Om de service op peil te houden, is het van belang dat ook in deze periode van het jaar de toegezegde leveringstijd kan worden nagekomen. Wellicht vraagt dat om een aanpassing binnen de bedrijfsvoering.

Pluspunten

persoonlijk op maat advies welkom in eigen kantoor snelle levering

niks meer aan doen! Fijn brabants bedrijf!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niet

Bestelling werd veel te laat geleverd, divers keren gebeld en het zou geregeld worden, na ruim 2 maanden werden de kussens bezorgd en was de zomer bijna voorbij. De snelle levering die beloofd wordt op de website is zeker niet waar gemaakt.

Pluspunten

snelle & goede service snelle levering keuze

ritsen kunnen beter afgewerkt worden, rafelen na het wassen

Pluspunten

Ik had een verkeerd kussen besteld en werd heel goed geholpen en de bestelling werd zeer snel gewijzigd.

Pluspunten

De kussens zijn mooi afgewerkt en van goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leverd goede kwaliteit produkten

Voldoen niet aan de levertijd die word aangegeven op de website. Heb 2keer moeten bellen voordat de produktie starten van mijn produkt

Pluspunten

Perfect op maat gemaakt kussen!

Levertijd enkele weken uitgelopen, de stof was niet voorradig!

Pluspunten

Snelle levering, nette prijzen en een goede service bij probleemoplossing (op een nette manier afgehandeld)

Wij hadden een probleem met onze kussens, bij de oplossing hiervan bleek dat een ander type vulling voor deze toepassing beter was, dit had op voorhand ook bepaald kunnen worden omdat we de toepassing op voorhand hebben besproken.

Pluspunten

Mooie kwaliteitskussens!

Communicatie met klant laat te wensen over!

Pluspunten

SNEL GELEVERD EN GOED EN MOOI PRODUCT

NVT

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

uiteindelijk een tevreden klant omdat we twee sets met hoezen hebben voor de prijs van een.

We zijn veel te lang aan het lijntje gehouden met beloftes dat ze zouden worden geleverd. waarom niet vertellen waar het op staat?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit producten

Levering duurde erg lang, geen communicatie hierover

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven