Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen zijn gemengd. Enkele klanten melden vertragingen en trage communicatie, terwijl anderen tevreden zijn over het product en het merk zouden aanbevelen. De negatieve ervaringen draaien om planning en service, terwijl de positieve opmerkingen de kwaliteit en bruikbaarheid benadrukken. Over het algemeen zijn de meningen verdeeld, met frictie rondom de service en waardering voor de productkwaliteit.
Pluspunten
gemakkelijk bestellen, veel keuze
Verbeterpuntenlevertijd kan korter
Regina
bodegraven
Pluspunten
Alles is volgens afspraak gegaan , dus een dikke plus voor dit bedrijf
VerbeterpuntenGeen
H Packbier
Kerkrade
Pluspunten
VerbeterpuntenSlecht telefonisch bereikbaar beloftes worden niet nagekomen werd tot 8x toe niet teruggebeld nadat dit beloofd was, men wist van elkaar niet wat afgesproken was, slechte communicatie nadat de kussens zonder lussen, wat wel besteld en meerdere malen toegezegd was, waren toegestuurt, moest ik ze zelf terugsturen, heb de kosten hiervoor niet vergoed gekregen, wat wel beloofd was. het duurde en duurde maar, heb er weken op gewacht, en de zomer was bijna voorbij. nu er lussen aanzitten, zijn ze niet goed genaaid en zitten er gaten in. kortom, ik ben zeer ontevreden
gitta
andijk
Pluspunten
gebruiksvriendelijke site vlotte levering goed verpakt uitstekende kwaliteit
Verbeterpuntengeen!!
yvonne
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenLevertijd aangepast gedurende de bestelling
Ferdi
Meppel
Pluspunten
kussens zijn prima
VerbeterpuntenOp tijd leveren, heeft erg lang geduurd voor ik de bestelling binnen had, na bellen hierover ging het wat sneller
van koningsveld
Bergharen
Pluspunten
Prima gemaakt.
VerbeterpuntenIk heb toch moeten vragen wanneer de kussens geleverd zouden worden, het was niet binnen de tijd zoals verteld was. Misschien vanwege de drukte ?
R.
Vaassen
Pluspunten
Het kussen dat ik heb besteld, is precies wat ik ervan had verwacht. Nadat ik het had besteld, werd ik op een prettige manier op de hoogte gehouden van de voortgang. Top! Er zijn veel keuzemogelijkheden op de website, ik kom er zeker terug als ik weer een kussen op maatnodig heb.
VerbeterpuntenGa zo door!
Marjolein
Driebergen
Pluspunten
SNELLE & GOEDE SERVICE RUIM AANBOD BUITENAFWERKING VAN DE HOEZEN ZIJN ZEER GOED
VerbeterpuntenAFWERKING VAN DE BINNENKANT VAN DE KUSSENHOEZEN KAN BETER. DE NADEN AAN DE BINNENKANT ZIJN FEL UITGERAFELD EN BIJGEVOLG ZEER KWETSBAAR BIJ HET INSTOPPEN EN UITHALEN VAN DE VULLING VOOR EEN EVENTUELE WASBEURT.
Marie-Jeanne
Aalst
Pluspunten
- levering is goed is goed verpakt; - kussens zien er goed uit; - prima materiaal gebruik
Verbeterpunten- levering duurde ruim 2,5 maal zo lang als toegezegd; - rug kussens komen niet overeen met de afbeelding bij de bestelling, dit zorgt voor teleurstelling; bij het zitkussen is het sierkoord aan de voorzijde (kant zonder rits) nieuw aangekoppeld waardoor er geen mooi doorlopend sierkoord te zien is maar een aanhechting. Bij een kussen is dit wel goed gegaan en bij het andere kussen niet, zonde! - als je contact zoekt om te melden dat de rug kussens niet overeenkomstig de afbeelding bij bestelling zijn en dat het koord niet op de juiste manier is aangebracht, dan wordt je afgewimpeld de fouten herstellen is helaas geen optie.
Viola
Heel
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Correcte en tijdige informatie als de levertijd wordt overschreden
VerbeterpuntenBetere planning zodat de levertijd niet in de knel komt.
J.J. de Beer
Sommelsijk
Pluspunten
Goede kwaliteit kussens en mooi op maat
VerbeterpuntenLevering vertraagt door drukte
Edwin
Ijsselstein
Pluspunten
Er wordt net binnen de levertijd geleverd
VerbeterpuntenEr is nog niet reageert op mijn klacht
Renate
Pluspunten
Snel, goed gecommuniceerd, levering was sneller dan verwacht. Mijn kussens zijn super mooi! Ik ben blij
Lizelle
Aalsmeer
Indien je niet de vraag aankan geen verdere opdrachten aannemen!
Afghani & Zo
Eindhoven
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop, mooie kussens
VerbeterpuntenGeen
Simon
Pluspunten
Klantvriendelijke digitale communicatie. Snellere levering dan mij was toegezegd. Dat verbaasde mij omdat in enkele recensies daar juist niet positief over werd geoordeeld. Mooie kussens, goede kwaliteit, nette afwerking.
VerbeterpuntenOmdat het voornamelijk kussens zijn voor gebruik buitenshuis, ligt de piek in de bestellingen vermoedelijk in het voorjaar. Om de service op peil te houden, is het van belang dat ook in deze periode van het jaar de toegezegde leveringstijd kan worden nagekomen. Wellicht vraagt dat om een aanpassing binnen de bedrijfsvoering.
Rob
Wijk bij Duurstede
Pluspunten
persoonlijk op maat advies welkom in eigen kantoor snelle levering
Verbeterpuntenniks meer aan doen! Fijn brabants bedrijf!
Marjan
EINDHOVEN
Pluspunten
niet
VerbeterpuntenBestelling werd veel te laat geleverd, divers keren gebeld en het zou geregeld worden, na ruim 2 maanden werden de kussens bezorgd en was de zomer bijna voorbij. De snelle levering die beloofd wordt op de website is zeker niet waar gemaakt.
Jacco
Dordrecht
Pluspunten
snelle & goede service snelle levering keuze
Verbeterpuntenritsen kunnen beter afgewerkt worden, rafelen na het wassen
De Wereldbol
Amsterdam
Pluspunten
Ik had een verkeerd kussen besteld en werd heel goed geholpen en de bestelling werd zeer snel gewijzigd.
Annet
Leeuwarden
anoniem
Pluspunten
De kussens zijn mooi afgewerkt en van goede kwaliteit
Karine
Sinaai (België)
Pluspunten
Leverd goede kwaliteit produkten
VerbeterpuntenVoldoen niet aan de levertijd die word aangegeven op de website. Heb 2keer moeten bellen voordat de produktie starten van mijn produkt
Jelke
Dokkum
Pluspunten
Perfect op maat gemaakt kussen!
VerbeterpuntenLevertijd enkele weken uitgelopen, de stof was niet voorradig!
anoniem
Leemskuilen 5