2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

kwaliteit kussens is prima

Zou meerdere keren terug gebeld worden maar dat is helaas nooit gebeurt erg jammer want de kwaliteit van de kussens zijn prima. Daardoor is mijn oordeel aan de lage kant!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Exact geleverde maat volgens bestelling en snel

Pluspunten

De geleverde Kussens waren op tijd bezorgt en ze passen perfect.

Ga Zo door met het leveren van kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kussens zijn mooi en conform afspraak

We hadden ze o.a. uitgekozen voor de snelle levertijd, helaas werd dit uitgesteld wegens drukte

Pluspunten

Goede materialen, vriendelijke prijs.

Het veranderen van de aflever dag.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product ziet er netjes uit

Wordt reclame gemaakt met korte levertijd. Maar deze wordt helemaal niet gehaald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit

Levertijd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze leveren een kussen af.... Uiteindelijk

- levertijd wordt ruim overschreden - Kussens voldoen allen niet aan de opgegeven maten. (1 zelfs 5 cm tekort) - klantenservice reageerde wel, maar erg laat. Soms moet je ze even herinneren om een reactie te geven... - Na lange correspondentie en een toch niet heel gek aanbod van onze zijde, was de enige reactie: stuur de kussens maar terug, u krijgt uw geld terug... Beste Maatkussens.nl, simpel gezegd is alles niet helemaal goed gegaan... U doet misschien uw best, maar het bedrijf blijft falen. U reageerd niet meer op mijn email. Ik houd hier niet zo van, maar moet toch mensen adviseren niet met u in zee te gaan. Uw bedrijfsnaam "maatkussens.nl" heeft jammergenoeg geen betrekking op de opgegeven maten door de klant. Na bovenstaande gezegd te hebben en mijn teleurstelling geuit te hebben sta ik nog steeds open voor contact! U heeft immers mijn gegevens...

Pluspunten

Correcte afhandeling!

Pluspunten

twee kussens prima geleverd. zoals belooft op de site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit van de producten

Communiceer, duidelijk naar de klanten. Lieg niet tegen de klant, als er met de bezorging fouten worden gemaakt. Onze levering had 4 verschillende ordenummers op de zak staan voordat de kussens uiteindelijk het juiste adres gevonden. Jullie beloven dat de klant gebeld wordt bij levering, dat gebeurd ook niet want de koerier krijgt alleen een adres en verder weet hij ook niets. Zeer slechte communicatie, ook naar jullie koeriers toe. De geplande levertijd is ruim NIET gehaald. Omdat de kussens eerst naar 4 verschillende adressen is gestuurd. Wees eerlijk over de langere levertijd zodat de klant daar rekening mee kan houden. Dus weer niet liegen op de website. Dus weer communiceer, naar klant en eigen personeel. Ja ik zou het aanbevelen maar niet vanwege de goede service. Wel vanwege de goede producten en kwaliteit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie kussens

Slechte Communicatie zowel intern als naar de klant. service beleid, aannames zijn doodbloeiers. Tot 4 keer toe gaat het fout. Beloftes worden niet nageleefd. Er worden mails gestuurd met bevestiging van tijd maar niet geleverd. Wij raden niemand bij het bedrijf aan en zullen nooit meer iets kopen bij dit bedrijf.

Pluspunten

-buitengewoon vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon -directe toezending van een kleurstaal -goede kwaliteit van de geleverde produkten

kan ik op grond van deze bestelling niet beoordelen

Pluspunten

Fijne service Goede kwaliteit kussens goed geholpen bij vragen over levering aanrader!!!!!

ga zo door

Pluspunten

Zeer snelle levering. Duidelijke site. Goed op de hoogte gehouden van proces van het maken van de kussens tot verzending en bezorging.

Pluspunten

Goede prijs met goede kwaliteit en uitgebreide keuze

Latere levering melden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goeie kussens

Klantenservice verbeteren en afspraken nakomen of niet maken. Kussens werden na veelvuldig nabellen pas na 2 maanden geleverd. De telefonisch beloofde korting van 25% ter tegemoetkoming werd ontkend en heeft men beperkt tot 15%. Onacceptabel beleid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit

Bij leveringstijden geldt dat je je moet houden aan de afspraak

Pluspunten

-Snelle reactie op mijn vraag om staaltje op te sturen. -Prima afgewerkt produkt precies zoals het gewenst was. -Met dergelijk bedrijf samenwerken geeft absolute voldoening en vertrouwen.

Pluspunten

goede kwaliteit

iets te lange levertijd

Pluspunten

SNELLE en VRIENDELIJKE SERVICE VERZORGD en DEGELIJK INGEPAKT DE STOF WAS EXACT ZOALS DE AFBEELDING OP DE SITE DE KLEUR WAS PRECIES ZOALS IK HET WILDE.

Ik kan er geen vinden! Ik heb de maat van de kussens te klein gekocht en ik zal mettertijd nieuwe bestellen bij jullie!!

Pluspunten

adequate informatie en afhandeling van bestelling; prompte levering; alles goed afgewerkt. ik zal zeker weer bij dit bedrijf laten maken!

Pluspunten

De site om de juiste kussen te vinden werk prima. De kwaliteit van de geleverde kussens zijn prima. Ik zou ze zo weer bestellen.

De levertje was wat lang, degene aan de telefoon gaf aan dat het druk was. Verder geen punten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN

> Leveringen wordt voortdurend uitgesteld. > Klachten worden niet serieus behandeld > Klachten worden helemaal niet afgehandeld > Toezeggingen voor een waardige oplossing worden wel gedaan, maar na 6 mails en 8 telefoontjes de moed maar opgegeven, omdat er toch niets wordt geregeld. > Directeur Ronald lapt ook de afspraken aan zijn laars. Kortom het is een bedrijf op kleuterklasniveau.

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven