1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede terugkoppeling nia de mail.a het bestellen v

Afspraken wat betreft levering nakomen En duidelijk zijn over het product. Eerst had ik kussens besteld voor de zitting. Dat duurde veel te lang, maar waren goed. Afgelopen jaar kussens besteldt voor de rugleuning. Helaas ik heb de rugleuning gemeten. En dat doorgegeven. Maar wat ik kreeg is niet wat ik bedoelde. Navraag was duidelijk. ik had de maat opgegeven. Maar het gaat naar één naad. Dus nu heb ik kussens boven liggen waar ik niets aan heb. Toch zeker denk 180,00 euro weg! Duidelijk dat ik zoiets niet zal aanprijzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima product, levert wat het belooft.

De productie/levertijd was veel langer dan verwacht en de communicatie hierover had een stuk proactiever kunnen zijn (i.p.v. dat ik moet nabellen om te vragen waar het product blijft)

Pluspunten

Goede levering

Communicatie

Pluspunten

Mooie kussens voor een mooie prijs.

Levertijd 2 weken langer dan op de site staat. Op zich geen probleem maar misschien realistischer aangeven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooi afgewerkt

Ik had een vergissing met de maat gemaakt, heb daar een vriendelijke vraag over gesteld en kreeg helemaal geen antwoord.

Pluspunten

Mooie kwaliteit voor weinig geld en een prima levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling niet juist uitgevoerd, verkeerde kleur geleverd. Resultaat is dat ik wel korting kan krijgen als ik de juiste kleur bestel. Maar de fout ligt natuurlijk niet in de organisatie....... De verantwoordelijke wil mijn verhaal niet horen, wordt afgedankt met een mailtje. Ook kun je geen beroep doen op de herroepingsclausule waar ze mee " pronken" op hun website. Slechte organisatie!

Pluspunten

Heel snelle service, makkelijk te bereiken. Klantvriendelijk, service gericht. Stalen aanvraag uitstekend verzorgd en goede service. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Gewoonweg geweldig tevreden

Zodra ik er een weet zal ik er een posten maar momenteel heb ik echt geen verbeterpunt

Pluspunten

Super snelle levering! Erg tevreden over de kwaliteit van de kussens voor onze lounchebanken bij onze brasserie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als het eenmaal binnen is....... is het een prima product.

Als u bij 123maatkussens besteld hou er dan rekening mee dat u 2 á 3 maanden moet wachten op uw kussens. Klantenservice is vriendelijk maar stellen steeds de bestelling verder uit. Eerst is de levertijd 15 werkdagen. Vervolgens is een zending niet binnen gekomen, weer een week verder. Soms bellen ze zelf terug, maar ook aantal keer zelf weer achteraan moeten bellen. Levering is weer wat vertraagd, komt eraan, het is druk, sorry moet u weer teleurstellen, etc. Als u engelen geduld heeft en het niet erg vind dat wanneer u in juni besteld heeft en pas half augustus uw kussens kunt zitten, kunt u prima bestellen. Anders echt even een ander bedrijf zoeken. Zelfs wanneer je de hoofd-klantenservice mailt (2x) krijg je gewoon weg geen reactie. Nogmaals medewerkers bij klantenservice doen hun best, maar als je baas dan zelf verzaakt om op mails te reageren, dan heb je ook wel een drukke/vervelende baan wanneer je alle telefoontjes op moet nemen....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vandaag na precies drie maanden in huis wat ik besteld heb. Begin juli een bestelling geplaatst...zou ongeveer 15 werkdagen duren.Na 5 weken nog niets gehoord...dus even gebeld,ze zij eind volgende week.Bleek achteraf dat ze allang in het magazijn stonden.Tja...dan zullen jullie nu op mij moeten wachten want ik ga met vakantie.Geen probleem werd er gezegd...!! Toen ik van vakantie terug kwam,een mail van 123 maatkussens waarom de bestelling nog niet opgehaald was en de factuur,of ik even wil de betalen.(zou contant betalen bij het ophalen) Kussens opgehaald...thuis neergelegd maar was vanaf het begin niet tevreden.Had het vermoeden dat het niet de stof was die ik besteld had...na twee dagen zag ik dat een kussen al kapot was. Dus gebeld er zou meteen een nieuwe hoes besteld worden. Heb na het weekend de kussens in de auto gelegd en ben er naar toe gereden...uitgelegd dat ik het vermoeden had dat dit niet was wat ik besteld had (als het lang genoeg duurt ga je aan jezelf twijfelen) Werd gelukkig meteen bevestigd dat ik gelijk had...Pfff.Ik mocht de kussens meenemen en ze gewoon gebruiken.Vandaag de goede kussens opgehaald.Ben nu zeer tevreden over het resultaat.Ben blij dat ze het netjes en goed opgelost hebben,maar als ik het van tevoren geweten had...?? Geduld is een schone zaak

Pluspunten

Na ontevredenheid over het geleverde kussen is dit heel erg goed opgepakt. Kussen is weer opgehaald en alsnog aangepast zodat het geheel naar wens was. Keurig geholpen en erg tevreden over de klantgerichtheid. Mijn complimenten! Echt heel goed hoe jullie met klanten omgaan. Kan menig bedrijf een voorbeeld aannemen

Pluspunten

Perfecte kwaliteit/prijs verhouding, na 4,5 weken kussens geleverd, ze zien er schitterend uit.

1,2,3......4....1/2 weken levertijd, communicatie vriendelijk maar men moet zich wel aan zijn woord houden m.b.t. beloofde reacties per mail. is dus niet gebeurt.

Pluspunten

Binnen 1,5 week al binnen eerder dan gepland top.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie kussens met mooie kleuren

in juni besteld eind augustus gekregen. weinig contact/ antwoord via mail over levering en vragen. te groot voor DHL zelf ophalen. jammer voor de prijs die je er voor betaald hoop je ook op wat service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs kwaliteit is goed. (zolang je tijd hebt)

eind juni gebeld met het bedrijf met de vraag of ze konden leveren binnen 12 werkdagen zoals "beloofd" word aangezien ik veel negatieve reacties had gezien. Helemaal geen probleem meneer! Bij zoveel klanten zit er altijd wel 1 zeurende tussen.... 29-6 besteld, een week voor de lever datum gesproken met de "klantenservice", maakt u zich geen zorgen ze zijn bij de levering ze komen op de afgesproken dag. Die dag verstreken en de dag erna gebeld. Ze waren niet uitgeleverd, ze konden er niets aan doen en bij de volgende levering zaten ze 100% omdat ik een lage ordernummer had... Week later wederom gebeld, ze zitten er niet bij.... Voor 1000% zeker komen ze de week erna.Uw ordernummer staat daarbij. Omdat ik constant belde gingen ze mij op mijn aanraden telefonisch op de hoogte houden. Uiteindelijk zijn ze aangekomen. Compensatie kennen ze niet, waren verbaasd en vroegen wat ik bedoelde. Ik gaf aan als ik in gebreken bleef met betalen dat ze mij wel een aanmaning zouden sturen, dat vergelijk begrepen ze niet. Tevens waren ze hevig teleurgesteld in mijn belofte een eerlijke review te schrijven over de slechte gang van zaken. Bedrijf levert mooie kussens, goede kwaliteit maar ga niet liegen tegen je klanten! En mocht er onverhoopt iets tussen komen zorg dat je de klant voor bent en ze op belt. Ik beveel dit bedrijf NIET aan!!! Tenzij je wel even kan wachten op je levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

toch teveel afspraken die men niet na komt, ik ga dus elders winkelen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na klagen en duidelijk aangeven dat de manier waarop het verlopen was, zonder enige vorm van compensatie of duidelijke communicatie, absoluut niet kon, werd er met begrip gereageerd. Excuses werden aangeboden, alsook uitleg waarom het zo gelopen was. Ook werd beloofd op 14/8 dat het met spoed behandeld zou worden. De kussens zouden 17/8 uit productie komen en dan 18/8 meteen geleverd worden. Deze belofte zijn ze nagekomen. We vreesden al dat we vanaf 14/8 weer 10-15 werkdagen zouden moeten wachten omdat de kussens dus opnieuw in productie moesten. Ze hebben er dus voor gezorgd dat dit niet het geval was. De kussens zijn uiteindelijk mooi en we zijn blij dat we er eindelijk van kunnen genieten.

- 1/7: bestelling geplaatst, bevestigingsmail ontvangen met de melding van een nieuwe mail zodra de productie was gestart. - 10/7: nog steeds geen mail omtrent productie en gezien de beloofde leveringstermijn (15 werkdagen), zelf maar een mail gestuurd. Wij vertrokken 22 juli op vakantie (3 weken), dus levering binnen 15 werkdagen (=21 juli) was érg belangrijk. Antwoord: productie was gestart en leveringsdatum van 22 juli was geen probleem. Voor ons nog wel ok, wij vertrokken nl 's avonds pas op vakantie. - 22/7: gebeld om te checken of de levering doorging. Nee dus, kussens waren nog in productie. "Oh ja, ik zie een notitie dat de leveringsdatum erg belangrijk is." Jah... waarom die notitie als jullie er geen rekening mee houden?? Leveren als we niet thuis waren wilden ze niet. Oplossing: "We houden het in bewaring tot jullie terug zijn van vakantie en leveren dan." Ik ging akkoord, de leveringsdatum van 13 augustus werd afgesproken. - 13/8: om 11u nog steeds niemand gezien, dus bel ik weer. Ze zou het even voor me opzoeken en me daarna terugbellen. Om 19u nog steeds geen telefoontje en geen kussens, dus had ik weer een mail gestuurd. - 14/8: om 12u geen antwoord op mail, weer gebeld. Levering vandaag kon niet beloofd worden wegens productiefout. Op de opmerking dat ze 3 weken de tijd hadden gehad om dit te herstellen, werd gereageerd met "Ik zoek het uit en bel je terug". Als wij niet bellen/mailen horen we niets, dus betere communicatie naar de klant is belangrijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op 20/6 heb ik een negatieve beoordeling geschreven over de levertijd en de slachte onvriendelijke service hierbij. Uiteindelijk heb ik het product na 5 weken ontvangen. Omdat ik de kussen toen ik mijn beoordeling schreef nog niet had ontvangen kon ik daar nog niets over zeggen. De kussen zijn mooi gemaakt en netjes afgwewerkt.

Absoluut verbeterpunt is de klantenservice. Het zou zonden zijn als hier niets mee wordt gedaan. Dat is toch een beetje een negatieve nasmaak. Ik zou het product aanbevelen met de opmerking over de levering erbij

Pluspunten

Hoes zou all weather moeten zijn, nou na een klein regenbuitje of een vochtige nacht kan je de hoes eraf halen en het kussen de hele dag in de zon laten drogen. Drijfnat!!! Reactie van bedrijf....tja de hoes is natuurlijk niet waterdicht dat kan niet. Dit zou niet mogen voor de prijs wat je ervoor betaald! Voor €650 kussens gekocht die niet te gebruiken zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke site. maar de levertijd is waardeloos. Pas bij het navragen waar de order blijft wordt er gecommuniceerd over een vertraging. De toegezegde levertijd wordt niet nagekomen en uiteindelijk heeft het weken langer geduurd. De order zou 7 weken later worden uitgeleverd. Tot op de dag van vandaag nog geen bestelling van 25 juni ontvangen. De 15 dagen levertijd die nu pas op de site staat is dus blijkbaar niet reëel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Helaas, zitten nu ruim 1 maand te wachten op de bestelde en reeds betaalde kussens. Krijgen geen antwoord op onze laatste mail en op ons verzoek om contact op te nemen wordt niet gereageerd. Hoop dat het bedrijf de gemaakte afspraken nakomt

Pluspunten

Erg tevreden over het product en zeer vriendelijke en duidelijke communicatie!!!

Pluspunten

Top bedrijf, al die mensen die klagen over niet communiceren of te laat leveren. Allemaal onzin. Er wordt meer dan genoeg gecommuniceerd en de leveringen zijn allemaal binnen de 15 werkdagen.

Haal die onnozele berichten van die negatievelingen van de website!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Ook ik ben geconfronteerd met een slechte klantenservice, die continu afspraken en toezeggingen niet nakomt. Door de slordige afwerking van de geleverde kussens heb ik 11 mei alles geretourneerd met een ontbindingsbrief. (Dat is o.g.v. art. 8 lid 1 algemene voorwaarden mogelijk omdat 123maatkussens dit niet duidelijk in het aanbod uitsluit). Tot 8 juni geen reactie of terugbetaling ontvangen, dus zelf gebeld: men had niks ontvangen... Pas na toezending van het Track&Trace-bewijs van ontvangst vond men de terugzending… Toen mailde men dat ze wilden herstellen. Men negeerde dus de ontbinding. Op mijn reactie wéér geen antwoord. Toen dagelijks gebeld. Steeds werd gezegd (door Jacqueline en Bram) dat de leidinggevende, Roland, zou terugbellen. Dat gebeurde dus niet. Toen hij dat wel deed, zei hij dat de nacontrole niet goed was geweest, maar hij wilde niet terugbetalen. Uiteindelijk maar andere hoezen afgesproken. Ronald zou die afspraak direct per mail bevestigen, maar heeft ook dat niet gedaan. Toen de nieuwe zending maar niet kwam, wéér gebeld en wéér dagen aan het lijntje gehouden, o.a. door Jacqueline, die zelfs een keer ontkende dat ik de dag ervoor nog met haar gebeld had. Uiteindelijk belde Ronald dat de dikte van het kussen en het materiaal niet samengingen en dat deze combinatie ten onrechte mogelijk was. Hij zou de koopsom nog dezelfde dag overmaken. Dat gebeurde pas na 6 dagen, maar dat viel me na deze aaneenschakeling van niet nagekomen toezeggingen, nog

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven