Pluspunten

Snelle levering en keurige afwerking van de kussens. Passen perfect in onze op maat gemaakte lounge set.

Pluspunten

Super service! Zelfs in de avonduren wordt er prima advies gegeven! Kussen op ander adres laten bezorgen (vakantiepark) was geen probleem. Deskundig en super vriendelijk!

Geen!

Pluspunten

Website is overzichtelijk, eenvoudig bestellen, prijzen zijn direct duidelijk. Gratis kleurstalen snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie maatkussens voor een redelijke prijs

Communicatie laat wat te wensen over. Eerst kwamen de kussens later en er werd niet gereageerd op onze mail. Kussens zijn in 2 apparte levering geleverd omdat de helft van de kleverig in hun magazijn was blijven staan. Uiteindelijk is alles redelijk op tijd geleverd.

Pluspunten

Snelle service. Goede prijs. Uiterst vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Niets

Pluspunten

Product voldoet precies aan de verwachting. Erg handig als je een afwijkende maat wil. Uitleg van soorten vulling en stof is zeer nuttig.

Geen bevestiging gehad van bedrijf van ontvangst geld nadat ik het overgemaakt had. Pas een week later bericht dat de productie van de kussens een aanvang had genomen.

Pluspunten

Snelle service en levering!

Pluspunten

Super service. kussens besteld toch eerder geleverd dan ze eerder aangaven. en zitten geweldig

geen verbeterpunten, gewoon zo door gaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering sneller dan afgesproken datum. Top! Kussens zien er goed uit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

Afwerking van de kussen overtrekken. Rafels komen tussen de rits te zitten!

Pluspunten

Snelle levering. Zelfs ruim binnen de 12 dagen. Snel reageren op email vragen. De kussens zien er mooi uit.

Pluspunten

Meedenken en goede ideeën

Pluspunten

- mooie en duidelijke website - duidelijke communicatie per email over de bestelling - goede communicatie over levering - Kussen was precies zoals we het in gedachten hadden!

Pluspunten

Vriendelijke , persoonlijke benadering. Vragen worden snel beantwoord . Snelle levering. Keurig afgewerkte kussens.

In januari stofstalen besteld,maar deze waren niet voorradig.zouden binnen 2weken gestuurd worden. Na 2maanden nog niets ontvangen. Toen ik weer contact opnam hebben ze het gelukkig wel snel opgepakt en van mij een tevreden klant gemaakt.

Pluspunten

Goede kwaliteit. Goede website.

Iets nauwkeuriger zijn over levertijd

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Goed op tijd geleverd en product is naar verwachting, wij zijn erg blij met onze lounge matrassen op maat!

Pluspunten

Snelle communicatie Duidelijke website Voldoende keuze

Toelichting bij de stoffen betreffende kwaliteit verschillen mag wat uitgebreider. Levertijd is best lang, maar kan niet inschatten hoeveel werk het is.

Pluspunten

Snelle service, mooi op maat gemaakte kussens. Website ook overzichtelijk en duidelijk.

Pluspunten

Alles was precies zoals ik get me had voorgesteld. Wij hebben weer mooie kussens deze zomer.

Pluspunten

Duidelijke website. Stoffenstalen werden binnen de paar dagen geleverd en komen perfect overeen met de definitieve levering van de kussens. Vraag die per mail werd gesteld, werd onmiddellijk beantwoord. Correcte levering.

Pluspunten

Service:toesturen van lapjes stof om kleur en stofsoort goed te kunnen bepalen Kwaliteit goed! Snelle service.

Pluspunten

Makkelijke en duidelijke manier van bestellen. Aantrekkelijke prijzen. Duidelijke communicatie omtrent levering qua datum en tijdstip. Snel een stukje voorbeeld stof in huis. De bestelde en geleverde kussens zien er perfect uit, precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Zeer goede prijs/kwaliteit/leveringsverhouding.

Nvt

Pluspunten

Laat de chauffeur even half uurtje van tevoren bellen. Mijn bestelling was 2 uur later dan de afgesproken tijd. Dit was beetje lastig met m'n werk. De chauffeur was wel heel aardig!!

Pluspunten

Prijs-kwaliteit is onklopbaar.

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven