Pluspunten

Nette mensen aan de telefoon die weten waar ze het over hebben. Ze helpen je goed als je een vraag hebt.

Pluspunten

Snelle service Makkelijke website

Zou ik zo niet weten alles verliep super goed

Pluspunten

Een gat in de markt om zo makkelijk iets op iedere maat te laten maken! Snelle reactie, snelle levertijd en goede verzorging!

De kleur was iets anders dan verwacht maar verder DIK TEVREDEN!!

Pluspunten

goede kwaliteit en snel geregeld!

Pluspunten

Veel sneller als war ze me vertelden en super möoi geworden precies gedaan zoals besteld met toch afwijkende schuine maten een aanrader en zeker NIET de duurste schok van andere sites die hetzelfde doen en veel duurder zijn

Pluspunten

snelle levering netjes afgewerkt bij onduidelijkheid nemen ze contact op met de klant

Pluspunten

Eenvoudige website, grote keus in stoffen, directe (en gratis) toezending van stof-stalen, en uiteindelijk een mooi resultaat.

Pluspunten

goed meegedacht en snel geleverd

Pluspunten

snelle levering ik heb een vriendelijke mail wisseling gehad,ik ben nogal van maatvoering veranderd maar keurig te woord gestaan

Pluspunten

Wij zijn super super blij met onze bestelling. We vroegen om sneller te leveren dan voorzien en deze firma heeft er alles aan gedaan om dit te doen.Bedankt 123 maatkussens!!!!! Doe zo verder.

Niks.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, relatief goedkoop

beelden op site doen niet voldoende recht aan werkelijkheid; bestel eerst stalen en neem daarna beslissing

Pluspunten

Wij hebben de service en de dienstverlening prima gevonden. We konden voorafgaand aan de bestelling allerlei vragen stellen en kregen hier ook goede antwoorden op waar we wat aan hadden en wat ons besloot om tot de bestelling over te gaan. Super goed dat je proeflapjes kan bestellen om te beoordelen of de kleur en stof overeenkomst met wat je verwacht. De bestellingsprocedure via de website is erg praktisch en vriendelijk ingesteld. We hebben de kussen goed ontvangen en zijn tevreden over het resultaat. Ze zitten heerlijk en staan prachtig bij de stoelen. Onze complimenten.

Pluspunten

Goede service Snel thuis Mooie kussens

Dhl duurt langer dan TNT als het evt. Snel thuis moet zijn

Pluspunten

Snelle levering, product voldeed aan mijn verwachting

Betere communicatie, ik kreeg mail dat het over 2 wk pas geleverd werd en dezelfde middag belde de bezorger aan. Toevallig was is thuis..

Pluspunten

gewoon alles ok , afspraken volledig nagekomen .

Pluspunten

Snelle service. Er was wat verwarring over de stalen en de namen maar dit werd na telefonisch contact snel opgelost. Heel tevreden met het resultaat.

Pluspunten

Afwerking rits zou wat netter kunnen

Pluspunten

Super snelle levering. Perfecte kwaliteit. Echt een aanrader!!!!

Pluspunten

Snel geleverd. Precies wat ik besteld heb!

Pluspunten

Persoonlijke benadering, ik werd gebeld om iets te verifiëren. Later kreeg ik netjes een email om de afleverdatum en -tijdstip door te geven - wat ik overigens nog op het laatste moment heb kunnen wijzigen naar een ander adres, dus flexibel zijn ze ook!

Helemaal duidelijk welke vulling ik het best kon nemen werd het me niet.

Pluspunten

Mooie kussens! Snelle levering!

Pluspunten

Goede kwaliteit, nog sneller geleverd dan verwacht en uitstekende service.

Pluspunten

Klantvriendelijk, denken mee, snel en correct.

Pluspunten

1. supersnelle levering 2. Zeer goede persoonlijke aandacht en persoonlijke berichten (mails). 3. Zeer goede kwaliteit, afwerking van de kussens. Ik ben onder de indruk! Ben uitermate tevreden over de service en de kussens natuurlijk

Alles perfect!

Pluspunten

de kleur van de stof was toch anders ( iets lichter) dan op de foto

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven