Goed afgewerkte kussens. Kleur was iets tegenvallend

Makkelijk te bestellen op de site. Goede kwaliteit en goede levering. De kleur viel wel wat tegen. Ik had 1 tint minder dan zwart besteld (antraciet) maar het blijkt echt grijs te zijn. Dat vind ik wel wat jammer. Dat was niet duidelijk bij het bestellen op de site

Zeer tevreden van ons kussen!

Niks dan lof! Goede service, niet duur en zeer goede kwaliteit!

Mooie prijs kwaliteit

Prachtige zwarte kussen hoezen besteld voor onze houten banken in Café. Mooie kwaliteit en netjes afgewerkt.

zoals verwacht

Vlotte verwerking, mooi materiaal. Top

Super service

Echt een super service. Er ging iets mis maar ze hebben het echt ongelofelijk goed opgelost! En wat een prachtige kussens met kwaliteit heb ik gekregen, bedankt!

Goede service en prachtige kussen

Super goede service en advies aan de telefoon.

Geweldig snelle en goede levering!

Wij hebben 2 grote kussens op maat besteld, en ze waren snel klaar! Helemaal naar ons wens, en ze zitten heerlijk!

Luisterde oor naar de ons.

We willen investeren in goede kussens en daar hebben we hulp bij nodig. De tijd en zoek tocht hebben we wel werk van gemaakt, maar het is een groot verschil hoe we door dit bedrijf geholpen werden. De uitleg en het meedenken dat was wel de beslissing om voor dit bedrijf te kiezen. We moeten onze kussens nog ontvangen, maar heb daar alle vertrouwen in.

Mooie kussens, precies op maat

Veel keus in stoffen, misschien wel te veel. De kussens die we besteld hebben zijn mooi geworden. Wel loopt er naad wat scheef over de hoek, hopelijk gaat dat niet nog meer verschuiven.

Goede service. Prachtig produkt.

Fantastisch!

Vrij snel bij 123maatkussens terecht gekomen. Na het lezen van de positieve recensies was de keuze snel gemaakt. Normaalgezien zou mijn kussen 15 nov geleverd worden, maar toen ik een mailtje kreeg dat dat 8 nov al zou zijn was ik superblij! Het kussen ziet er tiptop uit! Heel erg blij mee!

Snelle levering, prachtige kwaliteit geleverd.

Complete kussens en losse hoezen besteld. Snel geleverd, keurig vakwerk. Super tevreden.

ook goed voor een andere vorm kussen.

Wij hadden een speciale vorm nodig voor onze bootkussens. We hebben hierover telefonische contact gehad en onze vraag is binnen een speciaal account helemaal voorbereid. Wij hebben de tekeningen opgestuurd en de betaling afgerond. De kwaliteit van het materiaal en het naaiwerk is erg goed. Super goed georganiseerd en heel veel dank.

2 bestellingen geplaatst 1x goed en 1x matig

bij de eerste bestelling ging alles goed, er werd zelfs contact opgenomen, omdat er iets niet duidelijk was, bij de 2e bestelling, werd de bestelling uitgevoerd, zonder maar iets te vragen. Bij levering bleek er wel een rits te zitten, maar het kussen past niet door de rits heen. Uiteindelijk een nieuwe hoes moeten bestellen.

Rugkussen op maat

Bestelling geplaatst. Geen mail ontvangen van de bestelling. Contact opgenomen met het bedrijf. Even in de reviews gekeken. Toch wel wat negatieve berichten gelezen. Met deze info teruggebeld omdat ik toch wat bezorgd was. Kussen werd voor leverdatum geleverd en is uitstekend van kwaliteit. Dus bij deze krijgen ze van mij deze pluim.

Goed passend, precies zoals opgemeten!

Besteld en op tijd geleverd, maten goed kloppend!

Heel tevreden

Ik ben tevreden over mijn bestelling bij 123 kussens. De kussens zijn van goede kwaliteit en zijn netjes afgewerkt. Ook de site was makkelijk in gebruik

Nette kussen en snel geleverd

Prima gedaan

Super netjes gemaakt.

Top werk en prijs is goed.

Mooi kussen. Lange lengte

We hebben een erg lang, smal kussen besteld. Werd de dag na bestellen gebeld, kloppen de maten en er is een kans dat er oprullingen gaan komen.maar deze zijn weg te vegen. Is dit een probleem? Ik zeg nee. Maar super goed dat dit wel is nagevraagd. Mooi kussen. Goed op maat. Erg blij mee

Heel goed geholpen.

Goed geholpen, mooie kussens afgeleverd die aan de verwachtingen voldoen.

Product volgens beschrijving geleverd

Mooie degelijke kussens. Afwerking komt overeen met beschrijving en de eerder ontvangen monsters van de bekleding. Deze monsters werden ook snel geleverd. Geldt ook voor de kussens zelf.

goede kwaliteit , snelle service

overzichtelijke site, snel samengesteld , vlot besteld en snel ontvangen, perfect !

Goed product met nagekomen afspraken

mooi produkt

mooie strakke kussens met kwaliteit vulling en stof. zeer tevreden.

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven