Snelle levering en goed produkt

Wij hebben kissens besteld voor onze nieuwe loungeset omdat de kussens die erbij zaten net niet goed pasten en te zacht zijn. Levering was keurig op tijd en de kussens passen prima bij de set

Zeer tevreden.

Allereerst een paar kleurstalen aangevraagd. Dit was erg prettig. Kussens zijn mooi gemaakt en snel geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden.

Mooie kwaliteit

Wordt precies geleverd op de tijd die jullie zeggen

Snelle service en goed afgeleverde kussens.

Helaas nog geen foto omdat ze nog niet in gebruik zijn. Maar dit is onze tweede ervaring met dit bedrijf en we zijn zeer tevreden.

top service

top service

Keurig en snel

Prima, Keurig op maat en snel geleverd

Mooie kussens.

Prachtige kussens mooi op tijd.

Zeer tevreden met mijn 2 kussens. Goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Netjes op tijd geleverd. Goede communicatie. Een aanrader.

Goed advies, prachtig resultaat

M’n de rugkussen in de hoek. Zijn door jullie perfect opgemeten. Alles sluit mooi aan. Combinatie zitvlak recht en rug plof is prima!

Gewoon top

We zijn erg blij met de kussens. Het fijne was dat ik voorafgaand mijn vragen snel beantwoord kreeg. De kussens zijn exact de maat zoals gevraagd. Levertijd werd iets langer dan verwacht maar we werden hiervan keurig op de hoogte gehouden.

Goede kwaliteit kussens

Ruime keuze aan stoffen en mogelijkheden, je kunt precies op maat bestellen en je krijgt direct een prijs krijgt te zien. Mijn 1e bestelling in de zomer duurde iets langer dan verwacht, de 2e bestelling kwam snel. Goede kwaliteit.

Alles is perfect verlopen

Aanvraag proeflapjes en bestelling kussenhoezen prima gegaan. Blij met de kwaliteit!

Prachtige kussens en top service

Wr zijn erg blij met de kussens voor onze buitenbanken. Goed advies om toch iets stevigere kussens te kiezen. En sbelle levering! Een week voor oorspronkelijke levering ! Dat gebeurt niet vaak

Uitstekend product en netjes afgewerkt.

De kussens zien er geweldig uit. En zitten heerlijk. Heb dit bedrijf al bij vrienden aanbevolen. Gewrldig

Snelle levering, goede kwaliteit!

Zeer tevreden met mijn bestelling. Kussen is exact de juiste maat en materiaal is zoals verwacht en van goede kwaliteit. Levering ging sneller dan verwacht, een dag of 12 na bestellen was de bestelling binnen en kreeg van tevoren een tijd door van levering.

Grote keuze, duidelijke begeleiding en zeker de beloofde kwaliteit!!!!

Prima mooi stevig kussen

Mooi stevig kussen

Super tevreden

Ik heb een kussen op maat gekocht voor in een zithoekje in de kast. Was snel geleverd en past precies! Ook erg blij met de gekozen stof.

Mooie kussens voor onze boot

Erg blij met de kussens, de stevigheid van de vulling en het materiaal van de hoes zijn boven verwachting. De vorm is ok maar had nog beter gekund, maar dat ligt ook aan de vorm van de banken op onze boot.

Geweldig!

Niets aan toe te voegen. Kussen was uitstekend gemaakt. Heel blij mee:)

Prachtige kussens

Mijn ervaring met 123 kussens op maat is heel fijn. Ik heb wat staaltjes besteld. En toen de kussens besteld. De kussens zijn Van mooie kwaliteit met een rits dus de hoes is wasbaar. De kussens werden snel geleverd en er werd een afleverafspraak gemaakt. Ik raad het iedereen aan hier te bestellen.

Mooi en precies uitgevoerd en goede service, niets op aan te merken

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Geweldig zit perfect

Zit heerlijk de vorm is goed toppie

Kussens zijn mooi en stevig.

Bestellen was redelijk eenvoudig te doen. Leveringstermijn werd nagekomen. Het bedrijf dat de levering zou doen was wel een probleem. Kussens zouden vrijdags komen, werd uiteindelijk dinsdag. Kon niet in contact komen met dit bedrijf, Wheelz cargo, en hun track en tracé werkte niet. Kussens zijn mooi en stevig.

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven