Prima maatwerk,en goede service

Rima

Perfect gemaakt en tijdig geleverd!

We hadden 12 stoelkussens besteld en het resultaat beantwoordde volledig aan onze verwachtingen. De mogelijkheid om vooraf enkele kleurstalen te kunnen ontvangen faciliteerde onze keuze van de passende kleur. Ook de mogelijkheid om de vorm van de kussens passend te kiezen conform de conische vorm van de zitting van de stoelen was een grote meerwaarde. De kwaliteit van de stof en de vulling zijn prima. En last but not least: ze zitten gemakkelijk!

Betaalbaar en super mooi

Zeer goed service, blij met het resultaat!

Gemakkelijk te bestellen, levering binnen de aangegeven termijn. Niet goedkoop maar kwaliteit.

Tevreden

Levering keurig op tijd. Makkelijk te bestellen. Kussen waren de juiste maat , stikwerk had iets beter gekund. Maar alles bij elkaar tevreden

mooie kussens

De kussens zijn heel mooi maar wel een minpunt, heb vorig jaar hier ook kussens besteld en nu hetzelfde artikelnummer, de zelfde kleur maar andere maat besteld en na het uitpakken en bevestigen van de kussens blijken die echt een hele andere kleur te hebben en ik kan me niet voorstellen dat de kussens van vorig jaar echt helemaal vergeelt zijn in de buitenlucht dus dat was wel een tegenvaller, verder is de kwaliteit prima.

opdracht goed uigevoert

ik ben erg tevreden over de geleverde kussens zodra ik nieuwe kussens nodig heb bestel ik ze bij u

Perfect voor kussens op maat

Ik heb drie maal nu besteld en drie maal is mijn ervaring positief. De site geeft duidelijke informatie tijdens het bestelproces over wat de verschillende keuzes inhouden en hoe te meten. Toen ik een jaar later nog iets bij wilde bestellen maar zelf mijn gegevens niet kon terugvinden ben ik ook perfect geholpen door de klantenservice. Dus het was niet meer dan logisch voor mij om, toen ik weer kussens nodig had, deze ook weer hier te bestellen.

Bestelling kussens op maat gemaakt

Uitstekend vakwerk, snelle levering.

Topkwaliteit

Makkelijk in te vullen op de site. Ook sturen ze proefstukken vooraf. Levering duurde wel vrij lang. Kwaliteit is uitstekend.

Goede service en vlotte levering.

Zeer tevreden over de kussens. Mooie afwerking en vroeger geleverd dan normaal. De service is top.

Het ziet er prachtig uit

Duidelijke site waar je de maten van de kussens eenvoudig in kunt voeren, de uitvoering en levering

Heel erg tevreden, prima service

Eerst kleurenstaaltjes besteld, daarna keuze gemaakt. Alles goed opgemeten en besteld! Na een week of 3 netjes thuis bezorgd door vriendelijke meneer. Ben er heel blij mee!

Makkelijk te bestellen aflevering volgens afspraak.

Zeer gebruikersvriendelijke website. Bestelling was hierdoor zeer eenvoudige. Aflevering op de afgesproken datum.

Te gekke prijs/ kwaliteit!

Echt heel blij ben ik met mijn prachtige kussens in een gekke maat voor een super schappelijke prijs. Heel aardige mensen ook, ik had eerst verkeerd gemeten en toen ik dat door had kon ik zonder problemen de bestelling wijzigen. Zal niet gaan als ze al in productie zijn maar gelukkig kwam ik er op tijd achter.

Prima product en een redelijke prijs

De levertijd is wat aan de lange tijd, maar is begrijpelijk in het voorjaar, Alles volgens de afspraak gedaan en geleverd.

Mooie kussens

We hebben kussens voor onze palletbank op maat besteld en we zijn zeer tevreden over de levering, kwaliteit en service.

Zeer goed en professioneel

Had zelf een minder handige maatbeschrijving gedaan, en rits op een bepaale plek geplaatst. Zo fijn dat ik gebeld werd net advies de rits elders te plaatsen. Mooi meedenken van jullie!!!

De kussens zien er werkelijk prachtig uit!!

Ik heb in totaal 3 kussens besteld en de kleurcen maat zijn perfect!

KUSSENS ZIEN ER GOED UIT

KUSSENS ZIEN ER GOED UIT LEVERING HEEFT WEL LANGER GEDUURD DAN VERWACHT

VOLDOET AAN MIJN WENSEN

VOLDOET AAN MIJN WENSEN

Ik had zelf de verkeerde maat doorgegeven en kreeg daarom korting op de juiste bestelling. En meteen werd de nieuwe bestelling klaar gemaakt en alsnog verzonden!

Helemaal top

Heel blij met de manier waarop de bestelling en levering heeft plaats gevonden.

Goede site, snelle levering en mooie kwaliteit

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven