Mooi gemaakt en precies op maat

Netjes gemaakt en in de afgesproken week geleverd

Superfijn kussen voor mijn tuinbank besteld!

Superfijn kussen voor mijn tuinbank besteld! Mooie kwaliteit en past perfect. En heel belangrijk je zit lekker!

Precies zoals verwacht. Ben er blij mee.

Gelukkig heb ik deze site gevonden. Nu hoefde ik niet de stad in om een bankkussen op maat te zoeken. En dan ook nog stof om te bekleden. Goede service. Keurig afgeleverd nadat ik persoonlijk werd benaderd welke dag en tijd mij het beste zou uitkomen. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.

Uitstekende service

Kussen kwam op de aangeduide datum toe en past perfect . Zou het iedereen aanbevelen .

Zeer vlot

Kussens sneller geleverd dan voorziene datum. Na het doorgeven van de maten merkte ik een fout op in de afmetingen. Een mail gestuurd en de volgende dag al mail terug dat het werd aangepast. Omfat mijn kussens iets kleiner moesten zijn had ik iets teveel betaald. Ook dit zeer rap teruggestort gekregen. Kussens passen perfect en zitten goed. Een echte aanrader !

Heel goed!

Kussens passen precies. Mooie kwaliteit! Heel blij mee!

Fijn kussen

Ideaal dat je zelf alles kunt bepalen, dikte, vulling. Levertijd is prima. Ik zou alleen wel graag een mogelijk zien van bijvoorbeeld anti slip of klittenbandbevestiging o.i.d. want het kussen glijdt met regelmaat door het gewiebel van de kinderen op de grond..

Goede kwaliteit

Kussen met speciale dikte maat besteld. Voor mijn vrouw. Duurde eventjes maar het was het wachten waard. Hele goede kwaliteit materialen en m'n vrouw kan ook weer goed zitten.

Mooi en strak

De kussens zijn eenvoudig op maat te bestellen in de kleuren die je wil. Wat ik niet op de site heb gevonden, is gemogelijkheid om een manier te vinden waarmee de kussen aan een houten bank bevestigd kunnen worden. De kussen liggen nu los. Ik denk hierbij aan klitteband of lussen aan de onderzijde van het kussen zodat het met klitteband vastgezet kan worden.

Zeer goede service en top klantendienst !

Bestelling vlot verlopen. Kussen past perfect.

Heel blij met ons kussen op maat voor de zitvensterbank

We hebben een kussen op maat laten maken voor binnen, voor de zitventsterbank in de erker. Het is een kussen in de vorm van een trapezium, dus best spannend om dat goed passend te krijgen, maar het past precies en zit super! Fijn dat we vooraf kleurstalen konden laten opsturen om de stof en de kleur te kiezen. De levering was sneller dan verwacht. We zijn blij met de service en het resultaat!

Zien er top uit !

Maten zijn goed. De stof zit goed op de kussens heen. De levertijd was iets eerder dan aangegeven. Wij zijn er super blij mee.

Alles prima geregeld, uitstekende communicatie en de kussens binnen de voorspelde termijn bezorgd.

Leveren wat is aangeboden, zoals het hoort.

Besteld van af telefoon. Van één kussen viel de bekleding kleur tegen. Was mijn eigen schuld, ik had gebruik moeten maken van een kleur coupon op sturen, ik dacht dat zie ik wel. Kwaliteit goed en netjes. Levertijd is vrij lang, maar staat duidelijk op de site aangegeven, is trouwens ook maatwerk.

Helemaal top

Kussen kwam op de afgesproken datum en is precies wat ik ervan had verwacht. Heel blij mee.

Supermooi

super fijn alleen koerier niet weg van

Goede kussens precies op maat

Na een klein minpuntje,de stof die we hadden gekozen was niet meer leverbaar,is alles prima verlopen.Met hulp van de mensen van 123kussens nieuwe stof gekozen die ook nog voordeliger was!De kussens werden redelijk op tijd geleverd,door klein produktie probleem paar dagen later zodat we bij levering niet thuis waren. Maar dat was geen probleem! Zeer tevreden met de kussens en zien er super uit

Mooie kussens, vlotte levering

Ik ben zeer blij met de kussens voor onze lounge bank. Ze waren eerder klaar dan verwacht en werden goed ingepakt geleverd

Goed product en snel geleverd

Zeer tevreden!

professioneel werk geleverd

mooi werk en stip op de datum van bestelling geleverd

Top service en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooi materiaal goede pasvorm en snel geleverd

Exact zoals gevraagd

Zeer correcte ervaring

Goede prijs, snelle reacties, mooie kussens, prima op maat doorberekend, zeer blij mee

Fijn contact, goede adviezen; staaltjes een dag later in de bus. Het was het wachten waard!

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven