Verbluffend

Top service, attent, meedenkend. Zeer netjes gemaakte kussens die fijn zitten. Professioneel uitgevoerd. Echt aan te bevelen!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Kleurstalen netjes opgestuurd waarna kussen simpel besteld en eerder geleverd dan afgesproken en de kussen zijn van nette en goede kwaliteit

Prachtige kwaliteit

In het echt waren de kussens nog mooier dan op mijn beeldscherm. En ook nogeens supersnel geleverd ondanks de feestdagen!

Voor het eerst bij jullie besteld, dat ging makkelijk en snel. Zou eigenlijk 1 maand duren voordat het bezorgd werd en het is al binnen in 2 weken. Top service en de kussens zien er ook perfect uit

Top Service en prachtige kwaliteit !

Super tevreden ! prachtig kussen geworden ! Hele mooie degelijke kwaliteit en goeie service

Fantastische service en prachtig kussen!

Super !

Heel blij mee!

Kussens voor in de hondenbench, waterdicht en slijtvast.

Perfect!

Makkelijk een keuze te maken dmv samples en vervolgens makkelijk te bestellen en een snelle levering!

Goed voor elkaar

Goed contact over wanneer het gemaakt wordt en wanneer er geleverd wordt

Vriendelijke en snelle service

Bij vragen wordt je heel uitgebreid te woord gestaan en er wordt met je mee gedacht. Personeel is vriendelijk en professioneel. Kussens waren zelfs eerder klaar dan verwacht.

Was bang dat mijn pakket niet voor de Kerst geleverd zou worden. Na contact met klantenservice toch nog op tijd! Goede service. En voor een zeer goede prijs/kwaliteit.

Uitstekend meegedacht met een mooi resultaat

Uitstekend meegedacht. Resultaat een mooi en precies op maat gemaakt kussen voor op onze vensterbank

Prachtige tuinkussens voor de steigerhouten banken

De tuinkussens zijn heel mooi en goed gemaakt en hebben een luxe uitstraling. De service van 123maatkussens.nl is uitmuntend. Hele goede ervaring. Als ik de volgende keer weer kussens nodig heb, kom ik zeker weer bij u. Nogmaals dank!

Prima kussens zijn goed.

Goed advies, snelle levering en erg mooi

Duidelijke site, goed telefonisch advies, mooie kwaliteit! We hebben ze nog niet gebruikt maar als die net zo goed is als al het andere dan zijn wij uiterst tevreden

Voldoet aan verwachtingen

Mooi afgewerkt en perfecte maten. Voldoet aan al mij verwachtingen qua kwaliteit en comfort

Mooi afgewerkt en past perfect

Zie boven

Blij met mijn op maat gemaakte kussen voor op mijn eetbank. Sneller geleverd dan aangegeven!

Veel sneller dan verwacht

Goeie service en prijs/kwaliteit

Erg behulpzame klantenservice, die hielp met selecteren van het beste kussen, de juiste vulling en ze konden ook nog met de door mezelf aangeleverde stof overweg. Voor een prima prijs, top!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Na een mooi ontwerp te hebben ontvangen en de kleurstalen zijn de kussens eerder geleverd dan verwacht. Ziet er top uit.

Perfect !

Kussen snel ontvangen, maat is perfect ! Zeer tevreden en ik ga zeker nog bestellen.

Fijne communicatie, snelle levering en vakwerk

Bestellen via de Website gaat makkelijk er is veel keus. Het kussen is keurig gemaakt en precies op maat. De kleur was niet helemaal wat ik in gedachte had, maar dat had ik kunnen voorkomen als ik de gratis kleurmonsters eerst had besteld.

Top kussens

Mooie kussens, ruime stofkeuze, snelle levering. Zelfs online advies gekregen over de dikte. Top!

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven