Bedrijf komt afspraken niet na, communiceert niet en levert betaalde bestellingen niet. Niet mee in zee gaan.
Ik heb al voor de 4e keer kussens besteld voor mijn uitbreiding van de tuinbanken. Geweldig mooie kleuren, prachtige stof en kwaliteit. Keurig op maat gemaakt.
Voor onze vorige boot hadden wij alle kussens besteld en dat beviel zo goed dat wij voor onze nieuwe boot weer alles hebben besteld bij 123maatkussens. Goede service, mooie kwaliteit en snelle levering.
Nous étions satisfait de la livraison et du produit: coupe, couleur, facilitée d'enfilage, qualité perçue, fermoir... Malheureusement, après une journée au soleil, un des coussins est devenu tout pale sur le bord (déteint) Je ne sais pas ce que cela donnera dans quelques semaines (bien que nous couvrons le fauteuil avec une bâche)
Op 23 mei kussens besteld, waarbij op de site vermeld stond dat deze binnen 20 werkdagen geleverd zouden worden. Op 17 juni te horen gekregen dat het iets later zou worden. op 18 juni een nieuwe mail dat het rond 3 juli zou worden. Op 6 juli maar eens gevraagd waar het bleef. Geen antwoord. Op 13 juli was ik het zat en heb de order opgezegd, onder referentie naar hun eigen voorwaardes. Geen reactie. Plotseling op 21 juli komt de mededeling dat de kussens geleverd zouden worden. Geantwoord dat ik er, onder referentie naar mijn vorige mail, geen behoefte meer aan had en dat ik op vakantie was. Geen reactie op gekregen. Ergens in de laatste week van juli, zijn ze vervolgens bij mijn buren gedumpt, omdat ik nog met vakantie was. Heb vandaag de kussens gekregen van mijn buren. ongeveer 60 dagen na mijn bestelling. Of ik hier nog ooit iets ga bestellen? Van mijn leven niet. Totaal onbetrouwbaar bedrijf. Jammer dat ik ze minimaal een halve ster moet geven. Is nog teveel voor ze.
Echt geweldig.We hebben onze maten door gegeven via de site.We konden uit verschillende maten diepte en hoogte kiezen.Echt top. Levering was keurig op tijd, en netjes. Nu zitten wij heerlijk op onze loungebank in de tuin.Super tevreden. Bedankt 123 kussens.
Prettig, snel en accuraat
ik had snel twee kussens nodig voor mijn camper en je maakt een keuze lekker goedkoop en zelf maken of duur kopen? de site van 123 kussens op maat bracht de uitkomst. Nu heb ik lekker goedkoop kussens laten maken en heb ik ze niet zelf gemaakt omdat goedkoop vaak duurkoop wordt. dan ook het gemak van maat nemen en bestellen ,super handig. door drukte een wat langere wachttijd echter na een telefoon gesprek konden de kussens toch snel geleverd worden en hadden wij geen verloren vakantiedagen.
Voor het bestellen de reviews gelezen en niet alle reviews waren goed. Vooral de levertijd was een probleem. Wij hebben besloten de gok te wagen en de kussens werden niet op tijd geleverd. Een kleine mail naar de klantenservice gestuurd en zij konden gelijk vertellen dat onze kussens net ingepland werden voor de bezorging. En inderdaad, 2 dagen later waren ze er. Goede kwaliteit en helemaal naar onze wens! Super service.
Het resultaat overtreft mijn verwachtingen.
De kussens zijn van uitstekende kwaliteit. De service is efficiënt, prettig en snel.
Kussens niet conform ontwerp geleverd. Na ruime tijd uiteindelijk goed gekomen. Betrouwbare organisatie met openheid voor verbeteringen. Nathalie fijne spil in organisatie.
Originele beoordeling
Kussens niet conform ontwerp geleverd. Daarna 2 maanden bezig geweest voor compensatie. Nog niet gelukt.
Levertijd en telefonische beloftes worden niet nagekomen. Op mails wordt niet gereageerd. Wel bij de bestelling( met creditcard) heel snel het geld afgeschreven. Na het dreigen van storneren van het geld werd er heel snel gerageerd. en werd het binnen een week geleverd. Uiteindelijke levertijd twee maanden.
Na bijna twee maanden wachten de kussens gekregen. De kussens waren perfect en het wachten meer dan waard. De bedrijf zou op de site moeten vermelden dat het door de corona virus langer gaat duren bij bepaalde stoffen en deze mensen ook persoonlijk een mail sturen waarom het langer gaat duur. Dit zou bij heel veel mensen de ergernis van de communicatie met de klantenservice wegnemen.
Ik wacht inmiddels al meer dan 6 weken op mijn bestelling, de zomer is al bijna voorbij en ik heb nog steeds geen kussens. Bedrijf verschuilt zich achter Corona en vertragingen maar dat houdt een keer op. Hoe kunnen andere webshops wel normaal leveren? Gewoon het logistieke process niet op orde. Daarnaast slechte communicatie wordt beloofd om terug gebeld te worden maar gebeurt niet. In plaats van zelf met passende compensatie te komen vragen ze hoe de klant het opgelost wil hebben om dat vervolgens weer af te wijzen. Als ik dit had geweten had ik hier nooit besteld en ik zou iedereen aanraden om nog eens na te denken en lekker gewoon verder te kijken voordat je hier besteld.
Na lang zoeken uiteindelijk hier mooie maatkussens gevonden van een goede kwaliteit.
Ligbedkussen besteld fout advies gekregen .wel voor meerprijs alles mogelijk .verkopen doen ze graag. Prijs meer dan €200. Leverentijd 20 werkdagen nou na meer als 30 werkdagen en herhaaldelijk bellen eindelijk. Twee kussens goed als zitkussen misschien maar om op te liggen nee. Meermaals gebeld , zouden terug bellen .... Wacht nog steeds op telefoontje terug. Conclusie verkopen graag ,maar kom niet met klachten want daar houden ze niet van. Heel slecht voor zoveel geld .
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Natuurlijk helemaal terecht, wij hadden zelf ook niet gedacht dat de levertijden zo zouden uitlopen. Nogmaals onze excuses daarvoor. Echter, kan ik geen klacht vinden over het kussen. Ik zal u direct even een bericht toe sturen om te kijken of we wat voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Klantenservice 123maatkussens
We hadden ruim op tijd kussens besteld voor in onze kampeerbus. Helaas werd de leverdatum steeds uitgesteld als we weer zelf om een status update vroegen. Ook aangegeven om de kussens te komen halen om een en ander te versnellen. Steeds vriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk zijn de kussens 1 dag voor vertrek toch nog thuisgebracht. De kussens zien er erg netjes uit! Ondanks bijna het vertrouwen te hebben verloren is het toch nog allemaal goed gekomen, bedankt!
Op 28 April mijn bestelling geplaats voor mijn loungebank. Toen stond op de site beschreven dat de bestelling ongeveer 10 werkdagen zal duren. Door de corona tijd had ik alle begrip dat dit veel kans langer zal worden. Na een tijd zag ik op de site 20 werkdagen staan, maar ook dit kunnen ze niet waarmaken! Na meermaals via de mail en telefonisch contact te hebben opgenomen, heb ik nog steeds niets ontvangen en kunnen jullie mij nog steeds niet vertellen wanneer ik de kussens kan verwachten! Iedereen geeft me een ander antwoord, maar elke keer wordt wel tegen mij gezegd dat ik op de hoogte zal worden gehouden. Maar tot op heden hoor ik niets van ze en moet ik het contact elke keer zelf blijven zoeken. Ik vind dit ontzettend slecht, op deze manier raad ik het bedrijf ook bij niemand aan! Ik verwacht van ze dat ze klanten netjes en klantvriendelijk behandelden en dat ik niet elke keer wordt afgewimpeld met afspraken die ze niet na kunnen komen!! Ben open, eerlijk en transperant. Ik hoop alsnog op hele korte termijn een reactie en hoop mijn bestelling zsm in ontvangst te mogen nemen. Zo niet dan eis ik mijn geld terug en ga ik vervolg stappen ondernemen!! Ik heb alle begrip voor de situatie, maar vanuit dit bedrijf mist de communicatie en daar heb ik geen begrip voor!
Levertijd is aanzienlijk langer dan vermeld. Ik wacht inmiddels al 1 maand langer op mijn kussens dan mij was voorgeschoteld en krijg zojuist te horen dat het nog eens 2 weken duurt.
1 kussen was verkeerd gevuld. Heb het zelf maar opgelost door de vulling te draaien. Meerdere telefoontjes gepleegd. Werd niet tijdig teruggebeld.
Ik heb naar aanleiding van het opmeten van de kussens die wij wilde gaan bestellen een mail gestuurd met mijn vraag. hierop geen antwoord en daarom na een paar weken maa reens gebeld, het antwoord van de "klantenservice" was dat ze inderdaad mijn vraag gezien hadden, maar dat diegenen die de vraag moest beantwoorden nog geen tijd had. Ze zou erachter aan gaan en vragen snel te antwoorden. 2 weken later nog steeds geen antwoord, dus nog maar eens bellen. De klantenservice was ditmaal nogal onvriendelijk en vertelde ons dat we nu met al die coronadrukte niet moesten verwachten dat er tijdig geantwoord werd en ook dat als we bestelde de kussens wel eens lang op zich konden laten wachten. Onze conclusie hierop was dus om maar niet hier te bestellen en hebben gelukkig een andere site gevonden die direct antwoordde op onze vragen en wij nu, 3 weken na de eerste aanvraag heerlijk zitten op onze kussens! We zijn superblij dat we niet bij 123maatkussens besteld hebben, maar ergens waar we als klant wel gewaardeerd worden!
Altijd huiverig om grote aankopen te doen via internet. Toch op gewaagd, en super tevreden. Communicatie vooraf was prima, afgesproken levertijd klopt precies en de kwaliteit van de kussens is prima. Wij zijn zeer tevreden over 123maatkussens.nl !
De bestelling is op tijd en netjes geleverd. De communicatie met het personeel is geweldig ze denken met je mee en geven advies .Alleen maar lof voor deze zaken.
Ruim twee maanden geleden kussens besteld. Na de aangegeven drie weken maar eens gemaild met een vraag over de status. Geen reactie. Meerdere keren gebeld met klantenservice. Verantwoordelijke Ronald diverse keren verzocht terug te laten bellen. "U wordt vandaag nog terug gebeld" - niets gehoord. Laatste tijd meerdere malen per week gebeld, elke keer wordt beloofd dat ik teruggebeld wordt. WhatsApp berichten worden gelezen maar niet beantwoord. Huidige status: Nog steeds geen kussens, zelfs geen bericht terug!! WAARDELOOS! Komt belofte niet na, klaar mee!
Leemskuilen 5
5563CK Westerhoven