Slechte levertijden...zie vorige reviews

Ik dacht begin april vroeg genoeg te bestellen voordat het mooie weer er aankwam..... we zijn 6 weken verder en het blijft stil aan de kant van klantenservice en op mailtjes wordt niet meer gereageerd. Dus wil je graag in je tuin genieten op je bank of loungeset.....overweeg dan een andere aanbieder. Ik geef het bedrijf vandaag nog een kans te reageren en anders blaas ik het verder op op social.

Slechte service/ levering

Heb mijn bestelde kussenhoezen na 6 weken nog niet. Zouden terug bellen, niet gedaan, terug mailen ook niet gedaan. Moet er elke keer zelf achteraan. Corona 3 keer als excuus gehoord. Eerste keer geloof ik dat en heb ik er begrip voor dat er daardoor vertraging is maar de tweede en derde keer niet meer.

Slecht kussens betaald& nooit binnen gekregen

Kussen betaald & nooit ontvangen als je ze belt beloven ze terug te bellen . Ben nooit terug gebeld.

Slecht

Er word aangegeven dat de levertijd twee weken is Inmiddels wachten we al 1.5 maan en .... hebben nog niks Communicatie met klantenservice is slecht De dame is aardig, maar daar koop je niks voor

Vertraging niet gemeld

12 april een bestelling geplaatst. Levertijd zou 12-15 werkdagen zijn (binnen deze tijd in huis). Op werkdag 19 zelf maar eens contact opgenomen, aangezien het bedrijf niets laat weten. Blijkt het pas op werkdag 20 uit productie te komen en daarna moet het transport nog ingepland worden. Kortom, fikse vertraging zonder enig bericht.. Wilde nog een kussen bestellen, doe ik wel ergens anders.

Perfect proces, geweldige kussens

We hadden in eerste instantie een super leuk telefonisch contact. Daarna volgde een e-mail dat het iets langer duurde vanwege Covid. Uiteindelijk kwamen de kussens zelfs bijna op tijd, tot op de minuut, om zo te zeggen. De kussens zijn 100% zoals we ze ons hadden voorgesteld. Geweldige service, heel erg bedankt en zou graag terugkomen. Met vriendelijke groet uit Duitsland Uwe

Contact en levertijd

Levertijd van 12 tot 15 dgn klopt niet bij ons word het 30 dgn en moet 2 keer mail verzenden om reactie te krijgen terwijl bij bestellen per direct reactie volgt Het hoort gemeld te worden als je iets besteld dat levertijd momenteel langer is

Super kwaliteit

Ik heb alleen de zitjussens besteld. De kussens zijn stevig, niet glad en de stof is van Mooi en een goeie kwaliteit. Ik ben er heel blij mee.

Super goed bedrijf, mooie producten

Ik heb een maatkussen besteld voor mijn ligbed in de tuin. De website was op de een of andere manier niet helemaal te begrijpen voor me en ik heb een fout gemaakt met invoeren..werd keurig binnen enkele dagen gebeld wat ik precies bedoelde en de fout is rechtgezet. Tevens kon ik nog de kleur aanpassen. Kreeg netjes een bevestiging mail over de herschreven order. Keurig 2 dagen voor bezorging gebeld met het tijdstip van bezorgen en ook keurig geleverd binnen het tijdvak. Niets dan lof😊

Kwaliteit in combinatie met klantvriendelijkheid

Snelle levering, mooie kwaliteit, vriendelijke benadering en een vriendelijke bezorger. Kortom, een aanrader.

Goed werk

Goed, snel en aan de maat.

Snel contact via mail, niet volledig in info op website en in conmunicatie

Website vermeld niet duidelijk wat je kan doen als je een kussen hebt die 4 afwijkende hoeken heeft, mal maken kan nodig en dat kost extra, was me niet duidelijk vanuit info op website. Niet volledig geïnformeerd over status bestelling. Mal maat was in eerste instantie door bedrijf fout opgenomen, want tot onzekerheid leidde in bestelling. Niet geïnformeerd over het feit dat de bezorging een dag was uitgesteld door bedrijf.

Perfecte kussens, snelle levering

Precies wat ik er van had verwacht. Handige keuzehulp op de website. Stevigheid, rits, kleuren alles is van mooie kwaliteit en dat voor een scherp tarief. Aanrader!

Klasse kussens, prima dikte

Voor zover ik het nu al kan beoordelen, want we hebben er nog geen gebruik van kunnen maken, zijn de zitkussens zoals ik ze besteld heb, van een uitstekende kwaliteit, ze zijn lekker dik en dat maakt dat de prijs ook gunstig is, want bij een tuincentrum moet je het met dunner én duurder doen, we hebben en hadden er toch 8 nodig. Na een haperende start, qua opgeven van de maten en het leveren van de mallen, zijn de kussens geleverd binnen de afgesproken tijd en ze zien er prima uit. Dit wordt een zaak van vervolg, ik denk dat ik ook de rug-, en sierkussens daar ga bestellen.

top service

we zijn zeer deskundig geholpen.en hebben daar door de juiste keuze kunnen maken

Hele goeie service

Besteling online gemaakt, maar had een foutje gemaakt. Werd gebeld, of dat zo wel klopte, en nee was niet goed. Ze pikken de foute er tussen uit. Erg vriendelijk geholpen. Netjes door eigen chauffeur afgeleverd, binnen de levertijd. Ook netjes dubbel verpakt. Goede kwaliteit/prijs verhouding. En ook nog op de bon persoonlijk geschreven, dank je wel Monique. Geweldig. Dikke pluim. Mvg Monique Haans.

Prima site snel geleverd

Besteld en einde van de week geleverd.

Top product aan beste prijs

Top product aan beste prijs

Goed gemaakt en snel geleverd.

Kussens zijn goed gemaakt precies volgens maat en snel geleverd.

Heel nette kussens voor prima prijs

We zijn enorm blij met de kussens voor onze keukenbank. Het ziet er mooi en aangekleed uit en ze zitten lekker warm. De stof is mooi dik en de afwerking is heel netjes. Ook fijn: ik kon losse stof bijbestellen zodat ik zelf rugkussens kan maken in dezelfde stof, voor bevestiging aan de muur. Hartelijk dank! :-)

Mooi en strak uitgevoerd product!

Onze tuinmeubelen zijn met de op 123maat gemaakte kussen een mooi geheel geworden, met prima zitcomfort. Een echte aanwinst. Ook de keurige en accurate wijze waarop ze zijn verzonden, verdient een compliment!

Prima geregeld

Kussens netjes en snel geleverd. Vriendelijk geholpen!

Mooi goef en comfortabel

Goed afgewerkt, mooie materialen en daadwerkelijk waterbestendig. Mijn kussens liggen er nu een half jaar, ik laat ze altijd buiten en ze zien er nog uit als spiksplinternieuw.

Prima bedrijf, mooie kussens

Prima bedrijf, ze leveren mooie kwaliteit kussens. Nadeel vind ik als (vaste) klant dat ik niet kan inloggen en altijd de vaste klantenkorting via een mail moet vragen en dat het bezorgen niet heel flexibel is. Op de producten is helemaal NIETS aan te merken. Dat is echt perfect!

Goede kwaliteit voor de juiste prijs

Voor de tweede maal bij dit bedrijf producten besteld. En wederom perfect geleverd

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven