Snelle levering, mooie kussens

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering van de op maat gemaakte kussens

vlot

bestelling en levering ging vlot en snel

Super mooi lounche kussen ontvangen.

Prima, snelle service. Vriendelijke mensen. Goed product!

Snelle levering. Prachtige kussens. Vriendelijke dame aan de telefoon. Helemaal goed dus.

Super mooi kussen!

Het kussen hebben wij binnen een aantal dagen ontvangen, hele snelle service. Het ziet er super mooi uit en zit goed. Echt waar voor je geld!

Betrouwbaar bedrijf!

Snelle levering mooie kwaliteit!

Super toffe kussens samen te stellen in kleur, dikte en op maat

Top bedrijf! Ik zocht kussens voor onze handgemaakte bank en ik kwam bij jullie terecht. De lovende recensies zijn helemaal waar. Snelle service, goed bereikbaar en vanuit de gratis kleurstaaltjes gekozen. Alles staat goed uitgelegd, dus makkelijk om te doen. Heel fijn vond ik dat jullie telefonisch belde om de bezorging vast te leggen. Ook complimenten voor de bezorger. Zo vriendelijk! Zo hoort het te zijn. Aanrader!

Perfect geregeld

Het is onze eerste keer dat we dit zo hebben gedaan en alles is perfect geregeld. Zowel om alles te bestellen als de bezorging. Dus echt, perfect geregeld.

Levering sneller dan voorspelt

Uitstekende levering enige puntje dat ik heb is dat de kussens zachter zijn dan verwacht. (koudschuim)

Goede kwaliteit, mooi en stevig, mooie kleur

Ging super makkelijk. Kleur is mooi, en lijkt erg op de kleur op het scherm. Kussens zijn heel mooi! Perfect voor onze caravan. En slaapt erg goed.

zeer netjes

Correct en betrouwbaar met veel kwaliteit

Top product!

Makkelijk bestellen, op tijd geleverd, zit fantastisch!

De kussens zijn heel erg mooi, pasvorm super, mooie kwaliteit stof

De kussens zijn erg mooi, kwaliteit super (heb ook de beste kwaliteit gekozen), mooie afwerking, netjes gemaakt. Ik kreeg van tevoren telefonisch bericht wanneer ze zouden geleverd worden. Zeer vriendelijk geholpen. Zijn er zeer blij mee.

Hele goede , snelle levering

Goede , snelle levering. Heel netjes afgewerkt, maten kloppen precies, heel blij mee 👍

Snelle levering en een keurig kussen

snel en keurig

snel en keurig

Goede kwaliteit, prima communicatie, nu de bezorging nog

De kussens zijn van topkwaliteit en zitten heerlijk. Kleur klopte precies met de website. Verder werd ik prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De bezorgtijd werd zelf uitvoerig met me doorgenomen en afgesproken. Helaas was de bezorger het daar niet mee eens en kwam hij ruim drie kwartier te vroeg. Gelukkig waren de onderburen thuis.

Zeer tevreden met de persoonlijke benadering

Kussens zijn snel en correct geleverd, Het kiezen op de site was niet duidelijk maar ik ben keurig terug gebeld. Fijne service.

Zeer snel en goed verpakt thuis bezorgt. Goede kwaliteit we zijn zeer tevreden .

top

kussen snel en keurig gemaakt en afgeleverd jullie mogen trots zijn besteld nog een keer bij jullie top wij zijn zeer tevreden. gr Jan en Lia

Helemaal blij met de kussens.

Goede kwaliteit voor een prima prijs.

Snel en goed top!!!

Goede kwaliteit

Goed product redelijke prijs

vlotte en accurate afhandeling

overzichtelijke website, ruime keuze,gemakkelijk te bestellen en accurate afhandeling. prima!

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven