Top kwaliteit en snel geleverd

Mooie afgewerkte kussens, goede pasvorm en nog sneller geleverd dan in eerste instantie afgesproken. Ook een fijne website om te bestellen.

De kussens zijn geheel naar mijn wens

De kussens voldoen volledig aan mijn verwachting. De kleur, de maat, de kwaliteit, stevigheid en de levering! Ik ben tevreden en zou voor de volgende keer, weer bestellen bij 123maatkussens

Snelle levering en prima kwaliteit!

Ook bij een vraag wordt je telefonisch netjes te woord gestaan.

Top kwaliteit voor een goede prijs!

Makkelijk te bestellen, duidelijk overzicht qua materiaal en advies m.b.t de dikte van de kussens. Materiaal is van zeer goede kwaliteit! De kussens werden binnen de afgesproken datum geleverd, hiervoor ontvingen wij netjes 2 dagen vooraf een telefoontje met de vraag of we thuis zijn voor de bezorging.

Precies zoals ik het wilde....! Wat wil een mens nog meer?????

Makkelijk te bestellen, in ons geval korte levering. Prijs/kwaliteit ok....! Groetjes, Wim

goede service snelle levering

Ik had kussens besteld maar had de verkeerde kleur aangeklikt kwam er later pas achter na een mailtje is alles super opgelost Ik zou zo weer kussens bestellen bij 123 als ik er weer wat nodig ben. Vriendelijke mensen

Gemakkelijk voor één kussen

Ik had een tuinkussenmet één gat er in Opmeten en bestellen en klaar

Snelle levering, goede kwaliteit, perfecte afwerking.

Een grote hoes besteld voor een matras van 1m80 op 2m. Zo heeft onze Deense dog een perfect ligkussen voor in de tuin. De hoes werd zeer snel geleverd (ongeveer 10 dagen na de bestelling). De ritssluiting is van goede kwaliteit, stiknaden en hoeken zijn mooi afgewerkt. Stof die we hebben gekozen is Cerdalon Uni Taupe. De weving van deze stof is zeer dicht en goed bestand tegen de scherpe nagels van onze viervoeter. Water en vuilafstotend, zelfs kwijlbestendig :-)

Helemaal geweldig

Ik heb vier verschillende kleuren besteld,ze zijn allemaal even mooi en een goede kwaliteit

Snelle levering ,zeer tevreden over de kussen

prima prijs kwaliteit

alleen het logistieke gedeelte kan beter, je zou twee dagen vantevoren ingelicht worden , dat werd een dag.

Uitstekende, kwalitatieve service !

Het was de eerste keer dat ik via maatkussens bestelde. Bestelling liep vlot en ook op de levering is niets op aan te merken ! Kussens zijn kwalitatief en mooi !

Een snelle en goede levering van de kussens

Klantvriendelijke manier van het bestellen van de kussens en de verscheidenheid van materiaal en kleur

Wij zijn erg blij met het resultaat Super mooi en super snel geleverd. Alhoewel de vulling van elders is..paste het prrrecies..fantastisch vakwerk

Super voldoet aan al je wensen!!!

Service is perfect netjes afgeleverd en product is precies zo als je aangeeft het te willen hebben.

Levering eerder dan verwacht en goede communicatie!

- Product exact zoals omschreven - Levering eerder dan verwacht - Goede communicatie

Super makkelijk, goede en prima service

Samples aangevraagd, kleur bepaald en maten doorgegeven. Prachtige stevige kussens, mooi afgewerkt.

Betaalbare maat kussenhoes en fijne service

Het aanvragen van gratis stalen tot aan de levering. Het liep vlekkeloos en de hoes was er eerder dan verwacht. De levering van de hoes is goed over gecommuniceerd en het uiteindelijke resultaat is strak! Zeker blij!

Goed geholpen na dat ik een mailtje had gestuurd

Goede kwaliteit

Zeer tevreden met kussens. Goede en snelle levering

Snelle levering en nette uitvoering

We konden anderhalve week later al genieten van fe loungekussens! Stevige zit en mooie strakke uitvoering.

Heel tevreden, zowel de service als kwaliteit product

Heel tevreden over de service, zeer klantgericht en er wordt met de klant meegedacht. Kussen is van erg goede kwaliteit, mooie afwerking en de website os ook heel fijn om mee te werken. What you see is what you get!

Heel goede service en super vriendelijke mensen!

Heel goede service en super vriendelijke mensen!

Snel, netjes en mooie kwaliteit

Geen opmerkingen

Zeer correct en snelle levering

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven