Super snel na telefoontje

Vóór ons kraamfeest de kussens leveren werd wat krap. Even een telefoontje en de kussens werden binnen een paar dagen al geleverd! Ruim op tijd. (Gelukkig was de stof op voorraad). Mooie kussens. Rugkussens zijn erg stevig.

Hele goede kwaliteit duidelijke website Kregen eerst gratis staaltjes voor de kleur. Echt een aanrader

geweldig

Volgens afspraak en goede kwaliteit product !

Super, snelle levering!

Mooie kussens. Snel geleverd. Nemen netjes contact op ok af te leveren. Goede kwaliteit. TOP!

Top mensen die je helpen waar ze kunnen

Een perfecte uitvoering en een perfecte levering

Snelle service en super kwaliteit. Wij kunnen op pad met onze sleurhut

Mooie kussen fijne service

Top zou volgende keer voor mijn eigenbank thuis zeker weer hier mijn kussen bestellen. Ben erg tevreden met de kussen voor onze bank op de brandweer kazerne. Mooi van kleur. Precies op maat en zitten erg fijn

Niets op aan te merken

Geleverd volgens richtlijnen website. Goed materiaal, netjes gestikt. Bezorgd en vriendelijk afgehandeld. Prijs kwaliteit ook super goed. Al met al heel goed

Gewoon goed

Levering zoals beloofd. Op tijd

Het zijn absoluut mooie en stevige kussens. Zitten heerlijk, veel beter dan de originele kussens. Mooie kleur en strak en zeer netjes afgewerkt. Kortom zeer tevreden.

Maken belofte meer dan waar

Goede uitleg aan de telefoon Goede service en klant vriendelijk Chauffeur was zeer behulpzaam Leverde ook nog sneller dan was omschreven

Onduidelijkheid over levering, track&trace die onbekend is

Ik moet nog afwachten hoe mijn ervaring is met de bestelde kussens, maar het voortraject niet tevreden over, het duurt lang en nog steeds onduidelijk waar Mn zending is. 22 dagen geleden bestelling geplaatst. Krijg nu T&T code die niet klopt. Na deze 1e ervaring en ik weet niet waar fout lag moet ik zeggen dat kussens wel naar tevredenheid zijn en men mijn klacht goed oppakte

Mooi, maar niet wasbaar - alle naden laten los

Ik vind het mooie kussens, ze worden ook goed op maat gemaakt, zien er top uit. Maar ze hebben één nadeel: de naden worden niet afgewerkt. Hoewel ze afritsbaar zijn, kan je ze niet wassen, want dan gaan de naden enorm rafelen en ook loslaten. Ik heb mijn kussen helemaal moeten laten overnaaien door een lokale vakman. Die heeft de naden ook netjes gezigzagd, zodat het niet nogmaals kan gebeuren. Erg jammer, want ik was enorm blij met het kussen, maar je moet de hoes natuurlijk wel kunnen wassen.

Perfect op maat

De kussens werden perfect op de door ons opgegeven maat geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed, snel & passend!

Na lang twijfelen, toch besteld.. dit had ik veel eerder moeten doen! Snelle levering, goede kwaliteit en perfecte pasvorm!

Pluspunten

Uitzonderlijke klantenbegeleiding. Veel geduld en altijd bereid mee te zoeken naar de ultieme oplossing. Perfect!

Hier zijn geen verbeterpunten of tips te noemen. Dit bedrijf is uitzonderlijk.

Pluspunten

correcte info over producten en levertijd

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Volgens aangegeven tijd bezorgd.

Pluspunten

Snelle levering, goed product, duidelijke site!

Soms kan de communicatie is duidelijker maar ze pakken alles wel goed op!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Opgegeven maten waren correct en de stof plus kleur waren juist. Dus, 100% !!

Als men nieuwe hoezen besteld moet men in de gaten houden dat de oude vulling ingezakt kan zijn en dus iets opgevuld moet worden.

Pluspunten

Houden woord qua levertijd en we hebben gekozen voor een goed zittend kussen! Iedereen schuift nu gezellig aan aan onze 2.20 m lange tafel ! Speciaal hiervoor een kussen gekozen die "kindbestendig" is ;) en waar nog zelfs garantie op zit! Top!

Pluspunten

fijne kussens en een snelle levering

Pluspunten

- prachtige kwaliteit van de kussens - correcte levering - goede klantendienst waar je goed wordt geholpen

online bestelproces voor zakelijke bestellingen kan veel beter

Pluspunten

Mooi afgewerkt voor mooie prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Leemskuilen 5