Pluspunten

Kussens zijn precies geworden zoals bedoeld, keurig afgewerkt, kleur zoals op website, zitten prima en liggen heerlijk :-). Levering ruim binnen de gestelde termijn. Compliment voor dit bedrijf, een voorbeeld dat ook maatwerkbestellingen via intranet prima uitgevoerd kunnen worden. Wij zijn erg blij met onze kussens!

Meer informatie of advies over de dikte van zitkussens had ik fijn gevonden.

Pluspunten

De gemaakte kussens zijn echt heel mooi afgewerkt. De kwaliteit van de stof is nog beter dan ik had gehoopt. Ik werd te woord gestaan door een hele aardige meneer die mij perfect geadviseerd heeft. Ik ga nog veel meer bestellen!

Het bedrijf wat de kussens zou leveren heeft er een potje van gemaakt. Na diverse telefoontjes ben ik na 5 dagen wachten, de prachtige kussens uiteindelijk maar zelf gaan ophalen in Geldermalsen.

Pluspunten

Mijn kussens werden zeer goed afgewerkt, precies de goeie maat, de kleur klopt met de foto die ze toonden op de website, en nog vroeger dan verwacht werden ze geleverd! Ik ben zeer tevreden.

Omdat niet alle bestelde kussens-op-maat voor tuinstoelen zijn, zou het goed zijn om een keuze laten tussen verschillende materialen voor de afwerking van de kussens, een ware luxe!. vb: fluweel als optie.

Pluspunten

goedkoop, snel, veel keuze mogelijkheden, vriendelijk klant contact bij telefonisch contact

Bij bezorging verwijst bedrijf naar bezorgservice en bezorgservice verwijst naar bedrijf. Bij mij is bezorging goed gekomen wegens vriendelijke buren.

Verpakking was tijdens transport beschadigd waardoor een kussen vuil is geworden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed product geleverd. gemakkelijk bereikbaar. duidelijke website.

We kregen een standaard mail. Dit kan verwarrend werken als de productie tijd en levertijd veranderen. Is erg onpersoonlijk

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering TOP

Pluspunten

Goede kwaliteit, heldere communicatie en tijdige levering volgens afspraak

Pluspunten

Mooie kussens, goede kwaliteit Netjes afgeleverd Goed op de hoogte gehouden tijdens bestel- en leverproces

Ik vond het aan de dure kant, maar in vergelijking met kant en klaar kussens die dan niet goed passen en niet de goede kleur zijn, valt het eigenlijk toch wel mee.

Pluspunten

Snel geleverd en duidelijke, handige site

Pluspunten

Mooi afgewerkt. Degelijke kwaliteit. Goede service.

Pluspunten

snelle levering mooie kleuren dikke kwaliteit goede prijs

voorlopig niets

Pluspunten

goede communicatie

bij bestelling, betaling? leveren en factuur erbij dan overschrijving

Pluspunten

Goede snelle levering. Goede kwaliteit stof!

Afwerking binnenkant kussenhoezen mogen wel iets netter (draadjes tussen de rits)

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering! En uiteraard mooie producten!

Pluspunten

prima produkt geleverd! Perfect op maat en prachtige kleur! Fijne communicatie over priductie en korte levertijd!

Geen!

Pluspunten

Prima kwaliteit: mooie stof, goed gemaakt. Op tijd geleverd.

Pluspunten

Snelle levering. We werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor een simpel tuinkussen van matige kwaliteit prima, pas op met uitgebreidere wensen, dan merk dat de communicatie en begrip ineens zeer beperkt blijkt te zijn en gemaakte beloftes meer dan eens niet na gekomen worden. Absoluut geen aanrader

Pluspunten

5 sterren

geen

Pluspunten

Nadat wij een paar jaar geleden al zitkussens besteld hebben, hebben we nu rugkussens besteld. Via de website kun je prima keuzes maken in het model, stofsoort, kleur en afmeting. Omdat wij niet exact wisten welke stof en kleur we destijds besteld hebben belde we met de klantenservice. Dit hebben dit even opgezocht en gelijk ook nog enkele vragen beantwoord, zodat we de gewenste kussens konden bestellen. Tijdens de bestel- en productieproces zijn we netjes geïnformeerd over de voortgang en de kussens waren er zelfs eerder dan door 123maatkussens aangegeven, Super !!!

Pluspunten

Door een fout in de productie werd één set kussenhoezen zonder tussenstuk geleverd. Dit werd snel opgelost, binnen een week heb ik de juiste hoezen ontvangen. Ondertussen mocht ik de verkeerd geleverde hoezen gewoon gebruiken. Uitstekend opgelost. Kwaliteit en kleur van alle 8 bestelde hoezen zijn naar verwachting.

Pluspunten

Prima service, goedkoop, mooie kwaliteit etc. In een woord toppie. Beveel het iedereen aan.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd levering

Leemskuilen 5

5563CK Westerhoven