Is heel positief

Beeld in zeer goede staat en goed verpakt aangeleverd. Omschrijving op de site is juist weergegeven. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Wij willen dit bedrijf dan ook tenzeerste aanbevelen. De eerst volgende koop zal dan ook hier zijn.

Mooi zoals gepresenteerd en snel geleverd!

Mooi beeld geleverd, zorgvuldig ingepakt. Snel verstuurd

TOP

Heb nu al 2 keer besteld en ben zeer tevreden. Prachtige buddha's. Snel geleverd en zeer goed ingepakt.

Super garantie geregeld

Kreeg mijn bestelling stuk binnen en dat is super snel geregeld.

Super mooi

Heel vlotte levering en prachtige boedha gaan er zeker nog bestellen in de toekomst "-))

Zeer goed en vriendelijk geholpen,correcte uitleg gekregen over wat we wilden bestellen en hebben de bestelling dan ook gedaan.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Snelle levering op het moment dat het jou uitkomt, goed verpakt, mooie producten , blij mee, mijn tuin fleurt er echt van op!

mooie boeddha.

mijn boeddha was makkelijk te bestellen en na een keurig telefoontje van jullie, iets later maar keurig geleverd. dank u.

Het is snel geleverd en tip top

Ik zou dat iedereen aanraden

heel netjes geholpen.

ik had een gelukkige Boeddha besteld, maar het was niet precies wat ik in gedachten had, dus even gebeld met Boeddha-beelden en goed geholpen. Ben heel tevreden , zal U in ieder geval aanbevelen! Vriendelijke groeten, J.

Snel geleverd, boedha is prachtig

Het beeld is zoals beloofd. Heel erg blij mee.

geweldig beeld en toelichting. correcte levering.

behoeft geen verdere toelichting

Vooral een positief gevoel.

Ik had een boedha besteld en voor bezorging bij een Avia tankstation gekozen. Binnen 10 minuten kreeg ik een telefoontje van een vriendelijke meneer die mijn bestelling en voorkeurlevering gezien had en aangaf dat dit soort grote pakketten vaker geweigerd worden bij tankstations ivm ruimte en zo'n pakket dan heen en weer vervoerd werd waar niemand vrolijk van wordt. Samen gekeken wanneer het voor mij uitkwam om thuis bezorgd te krijgen. Prima service dus!!! Een minpuntje is dat de boedha wat zwarte vegen heeft en niet volledig de beige kleur heeft. Maar van een kleine afstand valt het weinig op en kun je het als schaduw bekijken. Daar dus stukje mindset op los gelaten.

Bra

Bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

perfekt

zoals het zou moeten zijn dik in orde

Mooi beeld, uitstekend verpakt, snel geleverd

En op moment van bezorgen was ik nog net niet thuis maar namen ze de moeite om even te bellen en af te stemmen waar hij neergezet kon worden. Prima service!

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en wat zijn de beeldjes mooi,ook geven jullie een super snelle levering met goede service en kwaliteit dank U wel.

Prima service en mooi product

Sneller geleverd dan ik had verwacht en het Boeddha beeld is heel mooi.

Sehr schnelle Lieferung

Happy Buddha sieht genau so aus wie beschrieben. Sehr gut verpackt. Lieferung Top.

Geweldig mooi beeld

Geweldig mooi beeld en zeer mooie details. Komt in een stevige verpakte doos met goede bescherming ook de inhoud zeer goed verpak om breuk te voorkomen. Zeker een aanrader. De prijs is ook goed.

Goed service ! Super goed kwaliteit!!

Heel tevreden

Snelle levering, goed en stevig ingepakt en ondertussen werd ik keurig via de mail op de hoogte gehouden. Ik vind de boeddha prachtig, heeft een mooie plek in de tuin gekregen.

Duidelijke foto’s en snel geleverd

Mijn ervaring is positief. Wat mij wel opviel is dat het beeld in het echt een wat andere kleur heeft als op de foto’s. Misschien een tip om dat erbij te vermelden.

Supervriendelijke mensen

Snelle levering en super vriendelijke mensen aan de telefoon echt een aanrader

Merci beaucoup !!

Bien reçue et magnifique statue en fibre d'argile. Je recommande.

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet