Laden reviews...
218 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle levering, keurige verpakking en uitstekende klantenservice. Klanten roemen de kwaliteit van de beelden en de redelijke prijzen. Veel opmerkingen eindigen in een sterke aanbeveling. De algehele ervaring komt als betrouwbaar en prettig over.
Wij zijn zeer tevreden en blij met onze Boedha ziet er top uit! Verkoper zeer vriendelijk..heeft een filmpje gestuurd over de boedha hoe het eruit zag super aardig van hem... Zeker een aanrader om bij hun beelden te kopen!
4 May 2026
Debby
Woerden
Super goed verpakt mooi op tijd geleverd En een prachtig beeld net zoals ze op de website staan
4 May 2026
marleen
Booischot
Heel mooi beeld en super snelle en correcte levering. Een aanrader !!
2 May 2026
Anne
Merchtem
Der Buddhakopf ist jetzt schon unser zweiter den wir bei Boeddha-beelden gekauft haben und auch dieser zweite ist wunderschön. Beeindruckend auch die super schnelle Lieferung in nur zwei Tagen. Herzlichen Dank
1 May 2026
Rudger
Wölfersheim
Mijn bestelling is toegekomen in een zwaarbeschadigde verpakking. De doos was door DHL met tape in de mate van het mogelijke hersteld. Dankzij de degelijke bescherming die jullie in de doos rondom het product plaatsen was het boeddha-beeld totaal niet beschadigd,iets waar ik toch even voor vreesde! Dikke pluim voor jullie maar DHL kan beter!
27 April 2026
Pierre
Geel (België)
Diese Buddafigur ist wunderschön. Ich kann sie zu 100% weiterempfehlen.
23 April 2026
Helga
Lindenberg
Mooie kwaliteit ,top service,, prachtige beelden
21 April 2026
Sylvia
Asse
Gemoedsrust Heb een boek gestuurd van de celestijnse belofte, daarmee zeg ik al genoeg.
20 April 2026
Harriet
Nijeholtpade
Eerder was er een aanbieding hierbij zat een kleine Boeddha. Ik per mail gereageerd de aanbieding nog steeds gold. Echter was dit niet meer zo maar ik kreeg alsnog de kleine Boeddha erbij.
19 April 2026
Angela
Wateringen
Ondanks dat de fontein te klein was voor mij bleven ze toch beleefd en netjes
19 April 2026
Henk
Grave
Mijn boeddha was beschadigd toen hij aankwam, maar per omgaande werd een nieuwe bezorgd zonder enige discussie .. Geweldig deze klantvriendelijkheid. Ik zal zeker deze firma aanbevelen aan iedereen die een mooie boeddha wil Ze is een aanwinst in onze tuin.
17 April 2026
Ilona
Tilburg
Goede ontvangst en een hele nette bezorger. Bestelling ok en snelle levering
Gé
Amstelveen
Ben heel blij met een heel mooie boedha en zo snel geleverd
anneke
Emmen
Alles bestens
Jochen
Düren
erg klantvriendelijk en goede communicatie bij vragen over de bestelling. zeer prima levering - ook goed dat de DHL levering in België door BPost werd verzorgd zodat levering in een pakketautomaat mogelijk is - dan moet je niet thuis blijven voor de levering
15 April 2026
Bart
Kontich
Schitterende houtsnijwerken van hoge kwaliteit gekocht. Stevig verpakt en keurig bezorgd. Compliment voor beide!
Ron
Den Haag
Très belle expérience sur ce site, explications claires et envoi rapide avec suivi , je recommande vivement +++
LINDA
Luzinay
Piękny posąg, dobrze zapakowany, szybka dostawa i dobry kontakt! :)
Kamila
WROCŁAW
Zeer mooi, mag gezien worden...
13 April 2026
Philippe
Meerbeke (Roesbeke) 9402
Mijn ervaring is gewoon top. Mooie kwaliteit beelden en wat een keuze. Herman heeft een fijne site met duidelijke teksten. Bestel je een beeld dan wordt deze netjes verpakt. Snelle levering. Een aanrader. Maar heb je tijd en zin in lekkere koffie dan is een ritje naar Nunspeet meer dan de moeite waard.
12 April 2026
Rianne
Roosendaal
Mooi beeld goed verpakt
9 April 2026
Adri
Roosteren
Site met duidelijke informatie en goede prijs / kwaliteit verhouding. Beeld werd goed verpakt en snel verzonden. Minpuntje vind ik wel de hoeveelheid piepschuim / verpakkingsmateriaal.
8 April 2026
Esther
Mijdrecht
Ik ben heel te vreden met jullie service, en alles wat ik heb besteld zijn de zelde als op de foto ik blijf bij jullie bestellen.
8 April 2026
Angeline Rivero
Grootebroek
La fuente es preciosa, tal y como aparece en el catálogo Web. El pedido llegó super bien embalado y antes de lo esperado. Sin duda volveré a comprar de nuevo!
4 April 2026
Estrella de Belén
Madrid
na klachten een snelle oplossing en perfecte service . alleen de bedrijfsnaam, Boeddha-beelden.com staat mij tegen dat is mijn mening; ik houd niet van afgoden! maar dik tevreden Mvg, Jan.
3 April 2026
Jan