Laden reviews...
211 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle levering, keurige verpakking en uitstekende klantenservice. Klanten roemen de kwaliteit van de beelden en de redelijke prijzen. Veel opmerkingen eindigen in een sterke aanbeveling. De algehele ervaring komt als betrouwbaar en prettig over.
Piękny posąg, dobrze zapakowany, szybka dostawa i dobry kontakt! :)
14 April 2026
Kamila
WROCŁAW
Zeer mooi, mag gezien worden...
13 April 2026
Philippe
Meerbeke (Roesbeke) 9402
Mijn ervaring is gewoon top. Mooie kwaliteit beelden en wat een keuze. Herman heeft een fijne site met duidelijke teksten. Bestel je een beeld dan wordt deze netjes verpakt. Snelle levering. Een aanrader. Maar heb je tijd en zin in lekkere koffie dan is een ritje naar Nunspeet meer dan de moeite waard.
12 April 2026
Rianne
Roosendaal
Mooi beeld goed verpakt
9 April 2026
Adri
Roosteren
Site met duidelijke informatie en goede prijs / kwaliteit verhouding. Beeld werd goed verpakt en snel verzonden. Minpuntje vind ik wel de hoeveelheid piepschuim / verpakkingsmateriaal.
8 April 2026
Esther
Mijdrecht
Ik ben heel te vreden met jullie service, en alles wat ik heb besteld zijn de zelde als op de foto ik blijf bij jullie bestellen.
8 April 2026
Angeline Rivero
Grootebroek
La fuente es preciosa, tal y como aparece en el catálogo Web. El pedido llegó super bien embalado y antes de lo esperado. Sin duda volveré a comprar de nuevo!
4 April 2026
Estrella de Belén
Madrid
na klachten een snelle oplossing en perfecte service . alleen de bedrijfsnaam, Boeddha-beelden.com staat mij tegen dat is mijn mening; ik houd niet van afgoden! maar dik tevreden Mvg, Jan.
3 April 2026
Jan
Sint Jansklooster
Ich bin absolut begeistert von diesem Buddha! Sein Gesicht strahlt Wärme, Herzlichkeit und Freude aus, und ich spüre beim Anblick eine besondere, fast spirituelle Verbindung. Bestellung und Lieferung verliefen reibungslos, der Service war freundlich und die Sendung war sehr gut gesichert und verpackt. Er ist einzigartig und ich bin sehr froh, dass ich ihn habe.
1 April 2026
Magdalena
Dresden
Leider kam meine Buddhastatue trotz sehr guter Verpackung beschädigt an, was wohl an der Postzustellung lag. Nach einer Entschuldigung und einem sehr netten Kontakt, würde mir sofort Ersatz geliefert. Die Buddhastatue ist schwer und sieht toll und sehr hochwertig aus. Das Grau ist etwas dunkler als auf den Bildern, aber mir persönlich gefällt sie so noch besser. Vielen Dank, gerne wieder...
1 April 2026
Ilonka
Rosstal
Op de site is het makkelijk zoeken en bestellen. Prima service en snelle levering!
31 March 2026
Coosje
Wateringen
Snelle levering, beeld goed verpakt. We zijn er blij mee !
29 March 2026
Roel
Roermond
Mooi Boeddha beeld gekocht voor mijn vrouw, erg blij mee! Bedrijf heeft het allemaal netjes en snel verstuurd.
29 March 2026
Dineke
Ljussens
Beeld is precies zoals omschreven. Ik werdt netjes gebeld dat ik had aangegeven dat ik graag levering op zaterdag wou maar dat dit niet mogelijk was omdat er geen zware routes rijden dus verplaatst naar vrijdag. De chauffeur was ook super netjes en rijden in zeer jonge bestelbusjes
28 March 2026
Robin
Leeuwarden
Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bezproblemowa dostawa. Bieżący kontakt z dostawcą i regularne informowanie o zmianach statusu zamówienia. Dostawca zdecydowanie godny polecenia.
27 March 2026
Anna
Kazimierz Dolny
Sehr hübscher Buddha. War toll verpackt für die Lieferung.
25 March 2026
Katja
Markgröningen
Mooie pagode besteld snel geleverd super verpakt. Wij raden zeker deze winkel aan. De pagode is net als het plaatje supermooi. Wij zijn zeer tevreden en wensen deze winkel verder nog heel veel succes toe
23 March 2026
Eelco
Heerle
La Statua è Perfetta in Tutto Arrivata in Tempi Rapidi e Ben Imballata
Raffaele
Campomarino
Mooie Boeddha beelden . Een sieraad voor je tuin ! Perfect verpakt en snel en keurig afgeleverd !
Jeanet
Tytsjerk
Das einzige was nicht euch direkt betrifft war das Thema Spedition. Erst hieß es er wird am Freitag geliefert, wir haben vergeblich gewartet, dann hieß es er kommt am Montag und zuletzt war es Dienstagnachmittag. Evtl. könnte man daran arbeiten. Liebe Grüße sendet Eva
Eva
Bruchsal
We are very happy with our laughing Buddha. He brings happiness to our house, we always laugh when we look at him. He is very handsome and we love him
Virginie
Florencey
Wat een mooie beelden hebben ze. Ze worden goed ingepakt bezorgd. Communicatie met Herman is helemaal Top.
Janneke
Nieuwkoop
Het is prettig om dit pakketje netjes word binnen gebracht
Anne
Utrecht
goed verpakt en netjes bezorgd
15 March 2026
Cor
spijkenisse
Fijne ervaring m.b.t. zeer snelle levering danwel overleg inzake product. Geen vraag teveel! De producten zijn super mooi afgewerkt wat wil zeggen geen lelijke naden vlekken kuilen etcetera. Vriendelijkheid en meedenken is dan ook bij Boeddha beelden.com verre van vreemd!
12 March 2026
Marga