Mooie Boeddha en snelle levering

De erg mooie Boeddha werd snel en netjes verpakt verstuurd. We zijn er erg blij mee.

In een woord zelfs: Prima!

Prachtig beeld! Op de hoogte gehouden van bezorging. Tevreden mens!

Aan te raden, deftig materiaal.

Vlugge levering door een heel vriendelijke mens. Alles wat goed verpakt en de bestelling stond op een pallet waar ik spijtig genoeg niets kan mee doen. Een mailtje om de tijdstip van de levering te geven zou wel een plus punt zijn.

Mooie beelden. Goede service.

Ik ben er blij mee.

Boeddha zijn prachtig.

Prettig om bij te kopen, snelle levering, Prettig dat ze je een berichtje sturen dat het bedrag goed is overgekomen. Een bedrijf met goede service.

Zeer tevreden, snelle levering

Mooi Boeddha hoofd. Zeer tevreden.

Vriendelijke, attent, uitstekende service

Zeer prettige persoonlijke service, goed verpakt product, snelle levering. In één woord top!

Goede ervaring, zou zo weer bestellen

Ik ben tevreden met de kwaliteit van mijn beeld. Was ook goed verpakt en alles dus heel aangekomen. Vandaag voor 15:00 besteld morgen in huis was bij mij anders. Zou op zaterdag geleverd worden, maar kreeg al snel een melding dat het dinsdag zou worden. Dat vond ik wel heel erg jammer. Maar verder alles prima in orde. Karin

Prachtig beeld

Goed ingepakt en beeld is van mooie kwaliteit. Snelle verzending

Alles perfect en zeer tevreden.

Mooi afgewerkte Boeddha’s,zeer tevreden over onze aankoop,hebben een plaats gekregen in de living(hebben al een foto naar jullie gemaild).Alles correct verlopen van bestelling tot levering,ontvangen in een zeer veilige verpakking.

Het ging heel goed,prima website en prima service. De boedha werd bezorgd op de afgesproken datum,netjes verpakt.

Envoi rapide, livraison à l’étranger ok

Parfait.

Levering was goed alles was heel goed verpakt

Na de bestelling binnen een uur contact gehad voor mij beste afleverdatum. Beeld heel verzorgd verpakt en is precies hetzelfde als op de foto. Dus geweldige keus qau beeld eb zeker qua bedrijf. Bedankt voor de perfecte service.

Mooie boedha

Heel blij mee goed verpakt

De eerste keer hier iets besteld en meteen een top ervaring. De beelden waren perfect ingepakt, kon niets mee gebeuren. Ik ben ook heel blij met mijn 2 tempelleeuwen. Ze zijn prachtig. Ik had ook eerder een vraag gesteld via mail en deze werd heel snel en heel vriendelijk beantwoord. Hier zal ik in de toekomst nog bestellen.

Mooi beeld

Een verrijking voor het interieur en rustgevend om naar te kijken!

Goed bezorgd en gekregen wat ik verwacht had

Prachtige Boeddha aangeschaft voor in de tuin. Mooie uitstraling en kwaliteit lijkt mij prima.

Mooi

Goed ingepakt en goed bezorgt

Teleurstellend

Ik heb nog steeds geen boeddhabeeld ontvangen

Heel blij met prachtige Happy en de service top !

Heel tevreden, veilig verpakt, beeld zoals op foto. Snel geleverd. Top!

Correct afgeleverd

De boeddha is iets anders van kleur. Maar hij staat te pronken in de tuin.

Mooie aan winst voor in de tuin

zeer tevreden

alles verlopen naar wens