heel goede service

materiaal is top ! ziet er echt heel goed uit en service was ook super, want 1 sokkel was beschadigd door transport en direct hebben ze een nieuwe gestuurd

Prima,snelle levering, keurig vetpakt

Precies zoals verwacht.

Prima service.

Zoals verwacht een goede service bij het leveren van een mooi en goed product.

Goede communicatie met bedrijf. Erg mooie Boeddha ontvangen. Ik ben dus heel tevreden!

Fantastische service!

Hele goede service, aardig en snel geholpen toen er iets mis ging met de bezorging. Beeld is erg mooi!

Een prima bedrijf met klasse beelden

Mooie website met kwalitatief en betaalbare Boeddha beelden. Het bestellen ging prima en snel geleverd.

Zeer behulpzaam

Donderdag besteld, vrijdag keurig ingepakt in huis.

Prachtig

Prachtig beeld en extra goed verpakt supper blij bedankt voor de goede service

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Prima web site en geleverd volgens afspraak.

Verzorgd, snel afgehandeld.

Super.

super snel geleverd en goed verpakt

Zalig

Goede geurstoffen Zalige geur,

Snelle levering en prachtig Boeddha beeld

Beeld volgende dag in huis. Goed verpakt. Een prachtig beeld. Foto’s op website geven een juist beeld.

Werd netjes op de hoogte gebracht van de levering die wat langer zou duren ivm voorraad. Alleen jammer dat mijn beloofde kadootje er niet bij zat.

Snelle service!

Boeddhabeeld is onbeschadigd ontvangen door de meer dan zorgvuldige verpakking.

Kapotte beeld

Na een goed gesprek is er een goede oplossing gezocht waar ik zeer blij mee ben.

Hele mooie beelden en super snelle levering

Snelle levering en goes verpakt

Geen klachten

Zeer tevreden over de aankoop, mooi van kleur en afwerking, goed verpakt en vlug geleverd, zeer blij met de aankoop

prachtig beeld

Na een accidentje in de vitrine hier, zijn enige beelden gesneuveld. Uw beeldje maakt de vitrine weer mooi en voller. Hartelijk dank voor snelle levering.

Topkwaliteit

Zeer blij met mijn monikkenbeeldjes

Super service. Snelle levering. Mooie produkten

een grote verrassing

verpakking zeer goed

Top service!

Overzichtelijke website! Vlot te bestellen! Puike snelle levering! Mooi beeld! Thx

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet