Snelle en goede levering

Heel blij met de goede en snelle levering. Het beeld was goed verpakt. De jongeman die het beeld heeft bezorgd was vriendelijk en behulpzaam.

Top bedrijf

De beelden besteld...en zeer snel gekregen En ook nog goed verpakt..

Zeer vriendelijke en snelle bediening

Perfecte aanpak met oog voor detail een echte aanrader

Aankoop van Boeddha beeld

De aankoop van een wierook houder in de vorm van een Boeddha beeld is snel en netjes geleverd

Makkelijk shoppen

Boeddha besteld. Dag later ontvangen. Helemaal tevreden.

Fantastische service

Kan de bestelling perfect volgen. Goederen van goede kwaliteit. Correcte levering binnen de beloofde levertermijnen.

Snelle levering en goede service. Ben erg blij met beide beelden.

Snelle levering, goede beschermende verpakking. Top!

Ik heb het beeld als cadeau besteld. De volgende dag werd het geleverd. Een enorm pakket. Het beeld was zeer goed beschermd ingepakt. Ik zit hier zo weer bestellen.

Prima ervaring. Snele levering, goed verpakt, mooi beeld.

zie boven

Heb een hele mooie Boeddha ontvangen! Hij is perfect. Was echt goed verpakt en ben er heel blij mee Johanna

Op tijd Goed verpakt Product naar verwachting

Zeer tevreden!

Super mooi tuinbeeld!! Mega snelle levering!! Goed verpakt!!

Prijs/kwaliteit wat duur.

Heel goede service, correcte antwoorden en binnen korte tijd. Correcte levering. Enkel het materiaal zelf van de boeddha valt wat tegen. Veel geld prijs/kwaliteit.

Perfect - vlotte levering - heel goede prijs-kwaliteit verhouding

Heel erg mooi en van goede kwaliteit

Heel mooie tuinbeelden en goede service. Fijne mensen om bij te bestellen, snelle bezorging en vriendelijke beantwoording bij vragen. Aanrader!

goede service

Nette levering. Budha was goed ingepakt. Je wordt goed geïnformeerd over de zending. Alleen erg hebben in je spam. Bij mij kwamen de mailtjes daarin terecht.

gewoon goed

wij hebben een beeld gegeven aan me moeder als cadau ,snelle levering en zat goed ingepakt , ze was er ook heel blij mee

alles piekfijn in orde.

Alles was zoals ik had verwacht,mooi beeld hier bestel ik nog.

Zeer snelle en correcte service bij verwerking van bestelling. Ruime keuze aan producten voor goede prijs - kwaliteit verhouding en mooie houtsoorten en afwerking.

Mooie beeld

Netjes op tijd bezorgt.

Alles zeer goed verpakt zodat er geen beschadigingen tijdens transport kunnen gebeuren

Aanrader

Binen de twee dgen werd de bestelling geleverd. Het beeld staat prachtig in de tuin.

Snel geleverd en mooie boeddha

Goeie omgang.

Pakket kwam te snel

I.v.m. met mijn vrouw haar verjaardag had ik het pakket als een verrassing op woensdag voor aflevering gevraagd. Echter kwam deze dinsdag. Maar beter eerder dan te laat. Dus dank je.

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet