TOP!

Geleverd op de aangegeven dag, alleen was de tijdmarge erg ruim tussen 08:00 - 18:00 uur. Mijn bestelling werd idd op de aangegeven dag bezorgd, maar wel na 18:00 uur. Maar ja, dat kan gebeuren. Verbeterpunt: Indien mogelijk tijdmarge aanpassen.

Heel mooi

Precies zoals gehoopt. Zeer snel en correct geleverd. Goed en netjes verpakt. Daar kun je alleen maar positief over zijn.Super!!

mooie beelden en goede service

zeer snelle levering ,alles goed ingepakt en mooie beelden 1 beeld was in nalevering ,waarvan je direct op de hoogte werd van gesteld TOP

Fijn geleverd

Goed verpakt, snel geleverd, goede communicatie en de creditatie, een paar dagen later al terug gestort. Zeker een aanrader

mooi product en snelle levering

mooi product en snelle levering

Prachtige Boeddha

Onze Boeddha moest nageleverd worden, dit werd prima gecommuniceerd en de uiteindelijke levering ging nog snel. Prima service

Prachtig beeld snelle levering

prachtig beeld snelle levering. Zeker geen spijt van ondanks dat hij prijzig was

Prachtige Ganesha.

Heel tevreden! Mooi Ganeshabeeld en hij was hier snel bezorgd. Komt goed overeen met de foto.

Het beeldje is niet zo mooi afgewerkt als het beeldje dat ik al heb

Jammer, het beeldje komt niet overeen met mijn verwachtingen. Hij is niet zo mooi afgewerkt als het beeldje dat ik al heb. Het was ook 20 euro duurder

mooie kwaliteit, lekker snel geleverd

vrijdag beeld besteld, maandag al geleverd, erg mooie kwaliteit, degelijk, en goed verpakt.

Goede servies

Een heel goede servies en vriendelijke mensen.

super levering. Alles goed verpakt.

goed verpakt,snelle levering,mooi beeld zeeer tevreden.

Goed.

Goede ervaring. Met bestelling en levering.

Netjes en op tijd geleverd

Snelle en adequate levering!

De website vond ik duidelijk en overzichtelijk. De informatie over de levering was inzichtelijk. De levering zeer snel.

De keuze op de site is voldoende. De snelle levering verliep perfect.

Top netjes en snel . Super verpakt. Raad iedereen aan hier je buddha collectie uit te breiden.

Heel mooi.gewoon prachtig!

Snelle levering.bedankt!

Prachtige buddha voor de tuin

Grote maat, mooie vorm en kleur. Een trots van onze tuin.

geweldig

mooie boedha netjes afgeleverd volgens afspraak.

Mooie Boeddha beelden

Vrijdag besteld, zaterdag in huis, goed verpakt. Erg mooie olifant, wederom erg tevreden over hun service. Enige minpuntje maar dat is hun niet aan te rekenen is dat packs een erg ruime bezorgtijd heeft, tussen 899 en 1800 uur.. Genoeg mooie beelden dus zal er zeker nog een keer bestellen.

Betrouwbaar bedrijf

Fijn bedrijf. Zeer klantvriendelijk. Goede voorlichting. Uiterst snelle levering. Zeer betrouwbaar.

Matig

Zoekgeraakte bestelopdracht en zeer slordige boeddha, Een hoofdje wat klem heeft gezeten in de gietmal. Niet voor herhaling vatbaar om nog eens een boeddha te bestellen

Cadeau dochter nog niet uit gepakt 2 juli dan weet ik het

Nijverheidsweg 103 E