Hele mooie boeddha en goede service

Vorige week een boeddha met sokkel besteld bij boeddha-beelden.com. Binnen een week de levering ontvangen en zelfs vooraf nog even telefonisch contact gehad over de levering, heel fijn, goede service. Levering geheel conform afspraak gegaan en de boeddha met sokkel is echt prachtig en helemaal zoals verwacht, mooi!!

Snel en goed

Super snel geleverd, netjes en goed verpakt en een prachtig groot boedha beeld!!

Prachtig beeld

Heel iets te laat bezorgd maar verder prima product

Tevreden

Geleverd op de afgesproken plaats indien niet thuis, top! Mooi en fijn beeld, wel licht, winterbestendig?? Voor alle veiligheid toch op vorstvrije plaats zetten.

Erg mooie Boedha !!

De levering ging uiteindelijk snel en is goed deze was goed verpakt. Qualiteit en uitstraling van deze Boedha is er mooi. Kleur, antraciet, grote 75cm. Prefecte bilkvang in onze tuin!! Bedankt dat er zo goed gereageerd werd op onze email vragen.

Goed contact gehad met de eigenaar. Goede service mooi boehdabeeld. Dus ik raadt dit bedrijf aan.

Enkele weken gewacht, maar dat was ons vooraf meegedeeld.

Qualitatif

Très professionnel

zeer mooi beeld

We hebben een prachtig beeld + zuil ontvangen

Super mooi en snelle levering

Ben er zo blij mee dat ik weer ga bestellen

Zeer mooie beelden! Snelle levering! zeker een aanrader!

Nu ik voor de eerste keer op Boeddha-beelden.com heb gekeken, viel het mij op dat het een mooie site was, met voorwaarden die uit komen wat er op de site staat, heb maandag morgen een bestelling gedaan en de volgende dag was het geleverd, en de verpakking was goed verzorgt , zodat er niks stuks kon gaan. Daarom geef ik Boeddha-beelden.com een cijfer 8

Snel en mooi verpakt

Snelle levering op de afgesproken dag en tijd. Een prachtig beeld en ook nog eens mooi stevig verpakt.

Momenteel heel tevreden

De levering van onze sokkel verliep vlot. Nu wachten we nog achter ons Boeddhabeeld. Vriendelijke bediening

De Boeddha die ik heb gekocht is echt prachtig.

Topservice!

Snelle levering en de indische boedha die ik had besteld is een mooie aanwinst voor in mijn tuin.

Vlotte en correcte afhandeling.

Bestelling en levering verliep heel vlot.

prachtig beeld en prima verwerkt.

prachtig assortiment en prima verwerkt.

De service is buitengewoon goed

Ben heel tevreden met de afhandeling van de bestelling

Prachtig beeld, snel bezorgd en goed verpakt

Veel keus. Keus komt overeen met wat besteld is. Mooi beeld. Goede service. Het is datje Buddha's moet ontvangen anders zou ik voor mijzelf ook meteen bestellen. ;-)

Goed contact en service

ik heb horen, zien en zwijgen welkom gekocht om cadeau te doen aan vrienden . Het beeld is echt superleuk!!!!!

Snelle levering goede kwaliteit

Goede ervaring

Alles was netjes verpakt,en snelle levering,erg blij met de boedha,

Mooi beeldje en snelle levering

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet