Tip top in orde !!!

Snelle levering en prachtige sokkel

Super goede aflevering service

Afgeleverd op standplaats zal zeker meer bestellen

super snelle levering

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Prima in gepakt; Daar kon niets aan miskomen

Gewoon geweldig

Voor ik de Boeddha kocht wilde ik hem eerst in het echt zien. Beeld was niet op voorraad maar zou snel geleverd kunnen worden. Na enkele dagen was het beeld er en kon ik nog dezelfde dag komen kijken. We vonden hem prachtig en dan ook gelijk besteld. De 2e werkdag na bestelling stond hij ‘s-morgens al bij ons in de tuin. We zijn er heel blij mee.

Prima webshop

Zeer goede ervaring, zeer betrouwbaar, snelle leveringen een prima service . Top. Alle mogelijkheid om te betalen. enz.

Professioneel en sympathiek

Fijn dat er direct contact met me werd opgenomen en we de nodige aanpassingen konden doen aan mn bestelling

Topservice

Snelle levering en mooi project

Goede prijs, mooie beelden, kwaliteit en snelle levering

Vier jaar geleden ook beeld en sokkel besteld. Erg tevreden.

Snelle levering.

Prachtig product!

Schitterend Buddhabeeld, staat prachtig in onze tuin!

Vlotte behandeling van onze aankoop, op tijd geleverd.

Perfect geregeld

Niks te klagen top gedaan

goede werking en zorg

Direct telefonisch contact om eventuele problemen aan te kaarten en op te lossen.

Goede beschermende levering

Goede beschermende levering

Mooie kwaliteit

Duurde iets langer qua verzending ivm corona. Verder goed verpakt

Alles was geleverd naar wens.

Ik had een Boeddhabeeld, een zuil en beschermlak besteld. Alles werd op tijd en goed verpakt geleverd. Ik ben zeer tevreden van de kwaliteit van de geleverde goederen.

Bestelling netjes op tijd geleverd

Spuitbus voldoet aan de verwachtingen, netjes op tijd geleverd. Alleen de verpakking had wel wat beter gekund

prachtig beeld

het beeld is echt prachtig en mooi

Uitstekende service, prachtig beeld van goede kwaliteit

Betrouwbare leverancier

Geweldige kwaliteit!

Ziet er net uit zoals de foto en op tijd geleverd. Ben super tevreden!

Snel en goed geregeld. Telf. ook goed bereikbaar.

Beeld helemaal naar m'n zin,was snel bezorgd en prima verpakt

Alles verliep helemaal top!Een verademing!!

Alles verliep helemaal top!

Zowel het beeld, als de sokkel zijn prachtig. Afgewerkt tot in detail. Zeer snelle levering en informatieve info over het geleverde beeld. Dank u wel!

Zeer goede webshop

Ik ben super tevreden met het bestelde koiwiel. Zeer mooi beeld dat perfect verpakt werd geleverd. Kortom 100 % tevreden.

Mooie website en prachtige boeddha beelden

IK heb inmiddels diverse boeddhabeelden en monniken gekocht. Zien er echt heel mooi uit. En snelle levering.

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet