Beelden naar verwachting

Werd snel en netjes bezorgd. Beelden zien er mooi uit. Helemaal naar verwachting.

Prachtige boeddahs voor ieder budget

Buiten het feit dat de boeddahs zeer mooi zijn moet ik ook zeggen dat de service/aandacht/na-verkoop ook zeer goed is. Post NL heeft mij vier dagen thuis laten zitten om het pakket in ontvangst te kunnen nemen. Steeds kwamen ze niet opdagen en werd het weer verzet naar de volgende dag. Eindelijk aan het begin van de avond op de vierde dag werd het geleverd. De eigenaar van de webshop was op de hoogte en heeft direct de moeite genomen om na te gaan wat er loos was en mij ook verzekerd dat ik mij geen zorgen moest maken want de bestelde boeddah zou hoe dan ook bij mij komen. Toen de boeddah kwam vergat ik al dat gedoe direct omdat ik zo blij was dat hij zo mooi was.

uitstekend

Mooie beelden

Door de post wat later geleverd dan beloofd, maar dit is puur aan de post te wijten. Verder beelden precies zoals op de foto, ik ben zéér tevreden.

Op tijd en goed verpakt

Prima product

super snelle levering

ze hebben mooie beelden ,en goede service

Heel knap.

Zoals verwacht.

Goed product, goede prijs, goede levering

Ben blij met de bestelde Boeddha.

Correct

Snel geleverd tijdens de feestdagen en goed verpakt!

Gewoon héél goed

Snelle service,werd zelfs 's avonds terug gebeld over mijn vraag!, snelle levering!

Makkelijk te bestellen via de site en super snel in huis!

Tevreden

Snelle levering en goed verpakt

Mooie producten tegen goede prijs

De producten (een vaas en een beeldje) zijn van goede kwaliteit en waren goed verpakt.

Mooie beelden!

Via de webshop een Boeddha beeld gekocht, werd netjes op de hoogte gehouden van de levering en werd volgens afspraak geleverd. Beeld was goed verpakt in piepschuim. Zou hier de volgende keer zo weer bestellen.

Heel goede service

Snelle levering en netjes ingepakt

Snelle levering en netjes ingepakt

Superkwaliteitsprodukten

Makkelijk besteld, snel geleverd en mooie beelden! Niets op aan te merken.

Zeer tevreden over alles. Ik dacht mn beeld te kunnen hebben tegen kerstavond..maar ze zeiden me dat het niet meer ging binnenkomendit jaar. Dan hebben ze me erg goed geholpen om een ander te kiezen. en het verschil van prijs werd ook opgelost. Dikke aanrader..het boeddabeeld overtreft mn stoutste betrachtingen. Zeer zeer tevreden. Ik koop daar zeker nog.

Goede kwaliteit en goede service

Ik werd erg goed beholpen aan de telefoon en ben nu zo heel tevreden met het aangekochte beeld

Uitstekende service

Geweldige levering van een zeer mooie boeddha!! Zeker aan te raden. Zeer goed ingepakt tegen beschadiging.

Subliem

Snel geleverd en hele mooie beeld

Super goed

Mijn product snel in huis en gelijk uit geprobeerd. Aanbevolen door jullie is heel goed. Bedankt.

Zeer correcte en snelle dienstverlening

Ik zag op de site dat jullie een heel groot assortiment aan beelden en andere spirituele artikelen hebben. Alles duidelijk gerangschikt in categorieën. Ook de aangekochte beelden, de horen zien en zwijgen monnikjes zijn heel mooi afgewerkt en een aanwinst voor onze woonkamer. Dit alles voor een goede prijs. Kortom, zeer tevreden klanten!

Het bestellen verliep prima, ook omdat we een afwijkende levertermijn wilden hebben. Op de juiste dag. geleverd., goed verpakt, mooi beeld, dus helemaal tevreden.

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet