Hier ga ik nog bestellen.

Goede site, super snelle levering

Goede website, 'n goed ingepakt kwam de bestelling zoals beloofd de andere dag al binnen! Het beeld is mooi afgewerkt en was precies wat de site beloofde, ook de uitleg bij het koi-wiel vond ik erg mooi! Het was een fantastisch kado!

Snel en zorgvuldig geleverd,

Vind de boeddha lamp sfeervol en staat prachtig in mijn interieur.

Wat een lief Boedha beeldje

Prima geleverd

Geweldig beeld en prima verpakt geleverd.

Prachtig beeld goed verpakt en keurig op tijd geleverd. Mooi dat er achteraf na levering betaald kan worden.

We hebben een mooi staand boeddhabeeld gekocht. Fantastisch produkt en geweldige goede service. S morgens besteld en gebeld en s middags geleverd. Mooi toch. Bedankt !!!

Goede vehouding prijs kwaliteit

De beelden zijn van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Zeer snelle service en mooie prijs

Zeer tevreden met het betonnen beeld, wat ik besteld heb.

Geweldigsnel

Ik had het mooie boeddha tuinbeeld de volgende dag al in huis en kon mijn vriendin verrassen op haar verjaardag. Top!

Super goede service 👍👍👍

Snelle en vlotte service, mooie beelden, zeer goed verpakt om beschadiging te voorkomen. TOP

Erg leuke Boedha-onderzetters voor mezelf besteld. Zeer tevreden daarover. Volgende bestelling nog 2 sets besteld om cadeau te geven, echter waren deze beide beschadigd. Hierover gebeld met de klantenservice. Foto’s van de kapotje onderdelen moeten maken en per mail aan hen verzonden. Een dag later had ik nieuwe producten in huis. Super!! Netjes opgelost zo!

Kan er weinig over zeggen. Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen, snelle levering. Geen verzendkosten!!! Ook niet als hij retour moet!! Het is een cadeau voor iemand anders, maar zou er zelf ook wel belangstelling voor hebben.

correct, snel, SUPER

Zéér mooi beelden! Van bestelling tot en met levering, snel, correct, alles was méér dan OK. Een aanrader.

Super goede service

De levering binnen 2 dagen helaas zat er een beschadiging aan. Omdat we deze boeddha 2 dagen later nodig hadden gelijk een nieuwe gestuurd gekregen! Daardoor huwelijkscadeau nog op tijd binnen. Echt super service!!

Mooie overzichtelijke site

Heb mijn bestelling op vrijdag geplaatst. Dus er viel een week-end tussen, maar ik werd zeer goede, zelfs met verschillende mails op de hoogte gehouden van de levering. Zeer tof. Dinsdag had ik mijn bestelling. Ze was zeer degelijk verpakt. Alles top.

Mooie website

Mooie website duidelijk , snel geleverd

Super service

Telefonisch nog contact opgenomen en geweldig geholpen. Er wordt meegedacht en de levering was snel.

Goede en snelle levering

Super snelle, verzorgde service

Top service!

Snel Goed Top

Bestellen, betalen en ontvangen binnen een dag! Top

Zeer snele service en alles stevig verpakt

Voor de eerste maal besteld en zeer goed bevonden. Bedankt.

Gewoon goed

Nog mooier als op de site

Prettig, duidelijk: dikke duim omhoog.

Makkelijk te vinden wat ik zocht: prettig dus. Duidelijke omschrijving van het product. Dikke duim omhoog: verdiend.

Snelle correcte levering en afhandeling.

Via website gekozen. Goede gedetailleerde omschrijving van de producten. Snelle en goed opvolgbare service.

Snel en super leuk beeld

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet