Fijne vlotte conversatie

Zeer goede feed back over de producten. Transport iets minder vlot doch dit komt door een externe firma. Echt aan te bevelen....

Topleverancier

Mijn eerste twee kleine bestellingen kwamen op een perfecte manier in mijn bezit. Snel en uiterst vakkundig verpakt.

Super snelle levering, goed verpakt. En van topkwaliteit!

Mooie beeldjes, snelle levering en zorgvuldig verpakt. Erg blij mee!

Top snelle levering

Heb de boeddha met bril gekocht super mooi en afwerking top en inpak top Gewoon alles top .

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering van een mooi beeld. Goed verpakt ontvangen.

Geweldig mooie boeddha, uitstekende service!!

Een prachtige boeddha mogen ontvangen! Heel zorgvuldig verpakt en prima optijd bezorgd! Volgende keer bestel ik hier weer.

Prima. Snelle levering.

Beeld was netjes verpakt en super snel geleverd! Hele fijne service!

Professioneel

Geweldig verpakt

Alles naar wens afgehandeld.

Beeld in prima staat ontvangen mede dankzij het zorgvuldig verpakken. Zeer content.

Super snelle levering, super goed verpakt!

Snelle levering en super mooi beeld!

Levering was zoals verwacht. Geen dag later. Netjes afgehandeld. Beeld was goed ingepakt en geen schade. Hij staat super mooi in ons japanese tuintje. Mooi kado voor mijn vrouw!

Vriendelijk

Beeld besteld maar er ging iets mis bij het kopje kialy adres of thuis bezorgen. Na een vriendelijk telefonisch contact werd mijn fout direct rechtgezet in hun systeem. Tevreden over het beeld, goed ingepakt en intact. Geniet ervan in mijn tuin. Hartelijk dank.

Snelle levering en mooi product

Via de internetsite de bestelling geplaatst. Aan kunnen geven wanneer ik het pakket wilde ontvangen. Die dag ook geleverd. Prachtig beeldje gekregen. Precies zoals getoond op de site. Dik tevreden klant !!!!

Goed!

Er ging iets niet goed m.b.t. de betaling. Gebeld. En daarna werd ik ook echt terug gebeld. En dat maak je niet vaak mee.

Ruim assortiment

Omschrijving van product is goed. Snelle levering.

Alles goed,bedankt!

Alles goed , bedankt!

top service goede afwikkeling

snelle service goed verpakt

Helemaal super

Zeer snelle levering en supergoed verpakt

Mooi beeld, goed klantcontact, betrouwbare en tijdige levering

Mooi Beeld. Goed telefonisch contact, goede en tijdige aflevering conform afspraak. Boedha goed verpakt. Helemaal Top!

Goede, snelle levering.

Goede, snelle levering. Voldoet aan de verwachting.

Ik heb een beeld cadeau gekregen van mijn vriendin waarvan een deel van de verf buiten loslaat. Na melding van het probleem kregen wij een zeer net mailtje terug waarin de medewerker uitlegde dat het een productiefout betrof en we krijgen binnenkort een nieuw beeld. Keurig opgelost en een pluim voor jullie.

Snel en super goed geleverd

We hadden nog nooit van deze side gehoord, we gingen googelen , en kwamen bij boeda beelden uit, we hadden veel keuzes, onze keuze gemaakt, besteld , en het pakket kwam snel binnen, goed verpakt, en snelle levering , gewoon toppie .....👍

Super!!

Heel mooi beeld besteld en ontvangen. Goed verpakt, echt super blij mee

Nijverheidsweg 103 E

8071DD Nunspeet