Pluspunten
snelle levering goed verpakt zag er prima uit
Pluspunten
Goed contact, vriendelijk. Snelle levering.
Pluspunten
Netjes te woord gestaan
VerbeterpuntenBij bestellen kan er een aflevermoment aangegeven worden. Dit gaat i.s.m. vervoerder niet helemaal goed
Jammer dat de sokkel die ik wou er uiteindelijk niet bleek te zijn
Pluspunten
(kwaliteit een 8 omdat ik nog niet weet hoe het beeld buiten blijft met regen.) Hij ziet er iig prachtig uit. Goed verpakt. Bezorger op tijd. Goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenIk vergistte me even in "de volgende dag in huis". Ik bestelde vrijdag en dacht dus: "mooi zaterdag in huis", maar dat werd pas dinsdag. Mss staat dit ergens vermeld op de site, dan heb ik niet goed gekeken. Ik vind het onnodig om bij de beoordeling gezin, stel of alleen neer te zetten. Dit is dus niet naar waarheid ingevuld.
Pluspunten
Een prima site met exacte voorraad vermeldingen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goed verpakt en snelle levering
VerbeterpuntenBedrijf wat bezorgde gaf het af Aan de achterdeur van de winkel
Pluspunten
snelle levering!!!! en doet wat het zegt
Verbeterpuntenmogelijk een uitleg geven van het bestelde beeld! ennnn je koopt een tuinbeeld zodat je dat direct kunt plaatsen echter je moet het beeld eerst nog zelf behandellen !beet je raar !
Pluspunten
netjes en goed verpakt opgestuurt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
niet overal een 10 gegeven, de prijs blijft nog aan de dure kant
Verbeterpuntenprijs kwaliteit verhouding nog eens goed bekijken
Pluspunten
Correcte uitvoering en snelle correcte levering.
Pluspunten
Ik kende het bedrijf niet maar heeft mij zeer positief verrast door professionaliteit en snelheid van afhandeling. Ruime keuze en je voelt je nog klant.
VerbeterpuntenDaar het mijn eerste bestelling was heb ik geen verbeterpunten nu.
2 pakketjes besteld (voor Moederdag), in de 2 pakketjes zitten 3 beeldjes, 1 beeldje was kapot bij openen.
Pluspunten
Vlotte levering. Mooi beeld
VerbeterpuntenSokkel was niet op voorraad. Verbeterpunt dit voor het bestellen kenbaar maken. Bestelling kwam nu in 2 keer. Terwijl het ook in 1 keer had gekund.
Pluspunten
Het bedrijf belde me over mijn opmerking van de kleur. Ze belde mij dat ze die kleur niet hadden maar kwamen met alternatief wat er dicht bij in de buurt zat.
VerbeterpuntenGeen verbeter tips, ga zo door met jullie mooie beelden !! Ik ben gek op boeddha
Pluspunten
Heel tevreden,alles netjes verlopen,dus top.
Pluspunten
kan niet beter en sneller zijn van hun woord en zeer snelle afhandeling
Verbeterpuntengeen verbeteringen houden zo
Pluspunten
Correcte en snelle afhandeling proficiat.
Nijverheidsweg 103 E
8071DD Nunspeet