Pluspunten
Supersnelle levering. Alles supernetjes en dubbel verpakt in nopjesfolie. Erg tevreden
Pluspunten
Wij hebben onlangs 2 beelden besteld via dit bedrijf. De beelden werden de eerst volgende werkdag geleverd en toen wij de beelden uitpakten waren ze nog mooier dan op de site. Wij zijn super blij met de beelden en zullen vaker terug komen bij dit bedrijf!
Het gewicht van de boeddha komt absoluut niet overeen met het gewicht vermeld op de website... oogt mooi op foto, maar in het echt is het maar een prul... sorry..
Pluspunten
Super mooie boeddha, en fijne snelle levering, niks op aan te merken. Top!!
Pluspunten
Alles keurig netjes geregeld en afgewerkt
Pluspunten
binnen 1 dag was de bestelling in huis
Pluspunten
Prettige communicatie, snelle levering!
Pluspunten
We zijn zeer klantvriendelijk geholpen in de showroom. Het beeld wat we uitgezocht hadden werd snel, netjes en goed verpakt bezorgd. We zijn erg blij met deze nieuwe aanwinst.
Verbeterpuntengeen
Boeddha was iets beschadigd en zag er een beetje plastic uit. Prijs te hoog voor gebodene. Het was een cadeau voor iemand dus geen tijd om het terug te sturen.
Pluspunten
Prima levertijd!
Pluspunten
Alle info op de website klopt: levertijd, uitzicht en grootte van het beeldje. Het was zelfs nog mooier dan ik had gedacht!
Pluspunten
Goede en veilige levering.
Pluspunten
Gewoon simpel en goed
VerbeterpuntenGeen
Nijverheidsweg 103 E