Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt.
Pluspunten
Ruime keus Goede prijs
Verbeterpuntenruim 1 week op de bestelling moeten wachten Diverse mailtjes werden niet beantwoord Na 2 mailtjes naar de transporteur werden we benaderd en was de bestellling er na 1 dag.
Pluspunten
Snelle en correcte leveringen.
Pluspunten
Snelle levering, en prima prijs/kwaliteit!
Pluspunten
ik vind u bedrijf en medewerkers een DIKKE 10 waard.de Boeda die ik besteld heb is in het echt Super mooi ik ben daar erg blij mee .ook hartelijk bedankt voor de Wierook Amber daar ben ik ook blij mee.
Verbeterpuntenblijf door gaan op deze weg dan zullen jullie nog heel ver komen met jullie goede bedrijf.u heeft er weer een klant bij gekregen.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goede producten
Pluspunten
bestelling gedaan, volgende dag in huis. De verpakking was zeer goed. Zending kon je goed volgen.
Pluspunten
Prijs kwaliteit top , proper ingepakt , snelle levertijd , en klein geschenkje erbij van wierrook super !!
VerbeterpuntenMisschien wat meer actie's voeren voor naam bekendheid ... D.m.v vertel aan een vriend en verkrijg 5-10% korting ?
Pluspunten
Onmiddellijke respons op mail. Zonder probleem beschadigd beeld opnieuw verzonden.
Pluspunten
Fantastisch. Je besteld en hup het is binnen. Was niet voorradig maar na drie dagen toch in huis. Grandioos
Verbeterpuntengeen. Ga zo door.
Pluspunten
Snel, accuraat en service gericht.
Pluspunten
Een aanrader !! ALLES vlgs afspraak en een prima kwaliteit-prijsverhouding !
Pluspunten
super ben blij met mijn aankoop.
Pluspunten
Levertijd.
VerbeterpuntenPrijs is aan de hoge kant.
Pluspunten
snel
Verbeterpuntensteeds aandringen op beoordeling
Nijverheidsweg 103 E